Libnet.ro
UNICEF

20:15

Traian Basescu, catre Petre Daea: Mars afara din Guvernul Romaniei, clown nenorocit

Adevărul Adevărul,
Traian Basescu, catre Petre Daea: Mars afara din Guvernul Romaniei, clown nenorocit

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, joi, ca un ministru care pune semnul egal intre incinerarea porcilor si incinerarea a milioane de evrei la Auschwitz nu poate fi decat o rusine. Mars afara din Guvernul Romaniei, clown nenorocit, este mesajul pe care i l-a transmis Traian Basescu lui Petre Daea. continuă pe Adevărul

Traian Basescu, catre Petre Daea: Mars afara din Guvernul Romaniei. Sa nu mai iesi din casa de rusine toata viata ta

Fostul presedinte Traian Basescu l-a criticat, joi, pe Facebook, pe ministrul Agriculturii, Petre Daea, sustinand ca este o rusine pentru natiune, titlul postarii fiind Mars afara din Guvern,.

Traian Basescu, catre Petre Daea: Mars afara din Guvernul Romaniei, clovn nenorocit

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, joi, ca un ministru care pune semnul egal intre incinerarea porcilor si uciderea a milioane de evrei la Auschwitz nu poate fi decat o rusine. Mars afara din Guvernul Romaniei, clovn nenorocit, este mesajul pe care i l-a transmis Traian Basescu lui Petre Daea.

Traian Basescu, reactie extrem de dura dupa gafa lui Petre Daea: Mars afara! Sa nu mai iesi din casa de rusine toata viata ta, rebut uman ce esti

Fostul presedinte Traian Basescu reactioneaza dur intr-o postare pe Facebook dupa ce ministrul Agriculturii Petre Daea a comparat incinerarea porcilor bolnavi de pesta porcina africana cu uciderea evreilor in la.

Petre Daea, comparatie total neinspirata: Porcii acestia toti se incinereaza. Acolo e ca la la Auschwitz / UPDATE Ciolos i cere demisia

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a declarat marti seara, la Antena 3, explicand masurile care se iau pentru a izola focarul de pesta porcina africana de la Carniprod Tulcea, unde trebuie sacrificate 45. 000 de animale: Singura metoda este sacrificarea. Porcii toti se incinereaza . ), e o munca extraordinara, acolo este ca la Auschwitz, dom'ne. UPDATE Miscarea Romania impreuna ii cere ministrului Agriculturii, Petre Daea, sa demisioneze de urgenta dupa declaratia incalificabila prin care a comparat incinerarea porcilor cu Holocaustul.

Petre Daea: La Tulcea este ca la Auscwitz! Se ucid porci!

Ministrul agriculturii, Petre Daea, spune ca a fost noaptea in judetul Tulcea, unde in exploatatia comerciala CARNIPROD sunt ucisi zeci de mii de porci. Marti, numarul porcilor ucisi si incinerati din fermele CARNIPROD a depasit 30. Acolo este ca la Auschwitz, a fost comparatia nefericita facuta de ministrul Daea. intr-o parte, porcii sunt ucisi, apoi lesurile lor sunt aruncate pe foc, potrivit agroinfo. ro.

Radu Banciu, despre gafa lui Petre Daea: Nu este pentru prima data cand auzim un nimeni al societatii comparand Auschwitz-ul cu ceva extrem de banal. Este un cliseu al limbajului tuturor neispravitilor (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de joi a emisiunii Lumea lui Banciu despre gafa ministrului Agriculturii, Petre Daea, care a comparat incinerarea porcilor care sufera de pesta porcina africana cu uciderea.

Liviu Dragnea il cearta pe Petre Daea dupa ce a comparat incinerarea porcilor cu Auschwitz: Sa fie mai atent asupra modului in care se exprima!

Presedintele PSD Liviu Dragnea il taxeaza pe ministrul Agriculturii Petre Daea pentru comparatia facuta intre incinerarea porcilor bolnavi de pesta porcina africana si uciderea evreilor in lagarul de la.

Ambasada Israelului din Bucuresti taxeaza afirmatiile lui Petre Daea

Ambasada Statului Israel a transmis joi, printr-un comunicat de presa, ca isi exprima consternarea si dezamagirea fata de afirmatiile ministrului Agriculturii, Petre Daea, care a comparat sacrificarea porcilor bolnavi cu.

Ambasada Israelului, reactie la GAFA COLOSALA a lui Petre Daea: Suntem CONSTERNATI!

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a comparat incinerarea porcilor cu. uciderea evreilor in lagarul de la Auschwitz. Mai mult, ministrul a spus ca aceasta este o treaba extraordinara!! DetaliiAICI).

CNCD s-a autosesizat privind afirmatiile lui Petre Daea. Dorina Rusu, membru CNA, va cere consiliului sa discute cazul

Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii s-a autosesizat in legatura cu afirmatiile ministrului Agriculturii, Petre Daea, despre porcii incinerati ca la Auschwitz, o audiere in acest sens avand loc dupa 10 august, a declarat pentru News. ro, presedintele organismului, Asztalos Csaba, iar Dorina Rusu, membru CNA, a anuntat ca va cere consiliului sa discute cazul.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2306 seconds )