Libnet.ro
UNICEF

06:15

VIORICA DANCILA: Ca prima femeie prim-ministru al Romaniei, inteleg responsabilitatea pe care o am

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
VIORICA DANCILA: Ca prima femeie prim-ministru al Romaniei, inteleg responsabilitatea pe care o am

Viorica Dancila sustine, in mesajul adresat cu ocazia Zilei internationale a femeii ca, in calitate de prima femeie premier al Romaniei, intelege imensa responsabilitate pe care o are. continuă pe Ziarul Bursa

VIORICA DANCILA: Ca prima femeie prim-ministru al Romaniei, inteleg responsabilitate pe care o am

Viorica Dancila sustine, in mesajul adresat cu ocazia Zilei internationale a femeii ca, in calitate de prima femeie premier al Romaniei, intelege imensa responsabilitate pe care o are.

Mesajul premierului Viorica Dancila de 8 Martie: Am incredere in mine si le spun tuturor femeilor din Romania sa aiba incredere in ele

Premierul Viorica Dancila a declarat joi ca are incredere in ea si le-a indemnat pe toate femeile din Romania sa aiba incredere in ele. Ganditi-va ca sunt prima femeie prim-ministru a Romaniei si .

Viorica Dancila: Iohannis pune in pericol indicii macro-economici ai Romaniei

Presedintele este preocupat doar de campania electorala si pune in pericol functionarea tarii. Exista, nu exista motive, presedintele contesta la Curtea Constitutionala tot. A demonstrat ca nu este interesat de investitiile in Sanatate, de Educatie, de copii si pune in pericol indicii macroeconomici ai Romaniei, a declarat premierul Viorica Dancila miercuri la Antena 3.

Viorica Dancila, anunt de ultima ora de la Guvern

Premierul Viorica Dancila a facut un bilant privind realizarile Romaniei la presedintia Consiliului Uniunii Europene. Guvernul Romaniei, ministrii si reprezentanta permanenta au actionat cu.

VIORICA DANCILA: Sunt de acord cu ceea ce a spus ministrul Justitiei despre Kovesi

Premierul Viorica Dancila a declarat, joi seara, intr-un interviu difuzat de Romania TV, ca este intru totul de acord cu ceea ce a spus ministrul Justitiei, Tudorel Toader, despre Laura Codruta Kovesi. Dancila a sustinut ca, atata timp cat asupra unei persoane, indiferent care este, planeaza anumite acuzatii, acestea trebuie lamurite si ca de aceea Guvernul Romaniei nu a sustinut-o pe Kovesi pentru postul de procuror sef european.

VIORICA DANCILA: Romania vrea sa gazduiasca un birou extern al OMPI

Prim-ministrul Viorica Dancila a avut astazi o intrevedere cu directorul general al Organizatiei Internationale pentru Proprietate Intelectuala OMPI), Francis Gurry, intalnire in cadrul careia a evidentiat interesul Romaniei pentru gazduirea unui birou extern al OMPI la Bucuresti.

VIORICA DANCILA: Circul si jignirile din Parlament m-au dezamagit profund

Premierul Viorica Dancila a declarat astazi ca circul si jignirile la care a asistat in Parlament cu o zi in urma au dezamagit-o profund.

Viorica Dancila anunta ca Guvernul adopta noua ordonanta care modifica OUG 7, desi Consiliul Superior al Magistraturii a dat aviz negativ

Premierul Viorica Dancila a anuntat marti, la inceputul sedintei de Guvern, ca va fi adoptata noua forma a Ordonantei 7, care modifica legile justitiei, ea sustinand ca au fost facute toate modificarile cerute de Consiliul Superior al Magistraturii si de catre asociatiile magistratilor. Ordonanta de Urgenta - care contine in continuare controversatele prevederi care scot din subordinea procurorului general Sectia de anchetare a magistratilor - va fi adoptata desi Consiliul Superior al Magistraturii a dat aviz negativ astazi. Viorica Dancila a spus ca actul normativ modificat a fost transmis CSM pentru avizare, dar nu a facut nicio referire la avizul negativ dat de CSM.

VIDEO Viorica Dancila, parodiata intr-un muzical la un teatru celebru din Capitala. Ce nume de prim-ministru ai!

Premierul Viorica Dancila este luata peste picior in muzicalul de satira politica intitulat Nepotii lui Tanase, care se joaca la Teatrul de Revista Constantin Tanase din Capitala. Pioniera Viorica este de rasul colegilor si o scoate din minti pe profesoara cu raspunsurile ei inepte.

Viorica Dancila, in topul celor mai puternice 12 femei ale lumii

Guvernul german a asezat-o pe Viorica Dancila in randul celor 12 femei puternice din lume, intr-o postare cu ocazia zilei de 8 Martie, Ziua internationala a drepturilor femeilor.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )