Libnet.ro
UNICEF

22:01

FLORIN CITU: Succesul IMM Invest este incontestabil

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
FLORIN CITU: Succesul IMM Invest este incontestabil

Succesul IMM Invest este incontestabil, acesta fiind accesat de 8368 de firme, iar volumul creditelor acordate a ajuns la 7,2 miliarde de lei, si reprezinta 10,5% din stocul total de credite in lei pentru companii. continuă pe Ziarul Bursa

Citu, inaintea audierilor din Senat: Succesul IMM Invest este incontestabil

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a afirmat luni, inaintea audierilor din Senat, ca succesul IMM Invest este incontestabil, un record absolut raportat la numarul firmelor beneficiare si la valoatrea creditelor acordate.

Florin Citu: Succesul IMM Invest e incontestabil. 8.368 de firme au luat credite de 7,2 miliarde de lei, un record absolut

Florin Citu, ministrul Finantelor, a sustinut ca succesul IMM Invest este incontestabil, in conditiile in care 8. 368 de firme au accesat programul, volumul creditelor acordate ajungand deja la 7,2 miliarde de le.

Citu: Succesul IMM Invest, incontestabil; credite acordate: 7,2 miliarde de lei

Succesul IMM Invest e incontestabil. Acesta a fost accesat de 8. 368 de firme. Volumul creditelor aco.

Florin Citu, despre IMM Invest: Este cel mai de succes program din ultimii 30 de ani

Ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, anunta ca, pana la sfarsitul saptamanii trecute, peste 8.

Daniel Zamfir il ameninta pe Florin Citu cu o plangere penala. Care este motivul

Daniel Zamfir, presedintele Comisiei economice din Senat, a anuntat ca va depune o plangere penala la adresa ministrului Finantelor Publice, Florin Citu, in baza legii raspunderii ministeriale, ca urmare a refuzului ministrului de a se prezenta la audieri, potrivit Agerpres.

Florin Citu, audiat pentru a treia oara in Comisiile economica si de buget din Senat. Ce i se reproseaza

Ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, este invitat luni, pentru a treia oara, la audieri, de catre Comisiile economica si de buget din Senat, potrivit Agerpres.

Florin Citu: As vrea sa discutam nu doar de pensii. As vrea sa ma certe romanii ca nu dublez investitiile

Ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, a anuntat vineri seara ca intentioneaza sa aloce, in a doua parte a anului, mai multi bani pentru investitii si face apel la romani sa inteleaga ca aceasta este singura decizie sustenabila. Trecem prin cea mai dificila perioada pentru economie din ultima suta de ani. , a avertizat Citu.

Ar trebui ca Florin Citu sa prezinte intreg documentul cu pretinsul plan al PSD, nu doua bucati, din care una nu zice nimic

Florin Citu, ministrul Finantelor, a publicat joi pe contul sau de Facebook o captura foto dintr-un document privind un pretins plan al PSD, intr-o zi in care intreg mediul de afaceri a asteptat sa afle daca apare sau nu in Monitorul oficial ordonanta promisa si adoptata saptamana trecuta) privind amanarea taxelor a aparut pe la ora 21:00 dupa ce o saptamana multi au asteptat zilnic pana pe la 12 noaptea). in loc sa anunte ca se publica etc. , pe pagina sa de Facebook apare o poza cu atac la PSD. De fapt, pare a fi prima parte a unui document pe care el l-a mai prezentat prin decembrie. Atunci citise doar concluzia. Deci avem inceputul si sfarsitul documentului. Daca e cum spune Citu, atunci trebuie sa faca public intregul document. E de interes public.

Florin Citu: Transporturile vor primi o alocare record la rectificarea bugetara Ce spune ministrul Finantelor despre situatia economica

Ministerul Transporturilor va avea o suma record alocata la rectificarea bugetara pregatita de Guvernul Orban, a anuntat Florin Citu, ministrul Finantelor Publice, care a explicat ca e nevoie de investitii.

Florin Citu: Daca nu se ascundeau in spatele declaratiilor politice, jumatate din membrii PSD erau astazi in puscarie pentru ca au afectat economia si au panicat populatia

Florin Citu, ministrul Finantelor Publice, sustine ca jumatate din membrii PSD erau astazi in puscarie pentru ca au afectat economia si au panicat populatia cu declaratiile pe care le-au facut in ti.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )