Libnet.ro
UNICEF

21:02

Florin Citu: Cred ca miercuri depasim 10.000 de firme in IMM Invest Ludovic Orban: Putem ajunge cu finantarea la 20 de miliarde (VIDEO)

B1 B1,
Florin Citu: Cred ca miercuri depasim 10.000 de firme in IMM Invest Ludovic Orban: Putem ajunge cu finantarea la 20 de miliarde (VIDEO)

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a declarat miercuri, la debutul sedintei de Guvern, ca numarul firmelor creditate prin programul IMM Invest va ajunge in cursul acestei zile la 10. Sunt 10 miliarde de lei. continuă pe B1

Florin Citu: Succesul IMM Invest e incontestabil. 8.368 de firme au luat credite de 7,2 miliarde de lei, un record absolut

Florin Citu, ministrul Finantelor, a sustinut ca succesul IMM Invest este incontestabil, in conditiile in care 8. 368 de firme au accesat programul, volumul creditelor acordate ajungand deja la 7,2 miliarde de le.

Florin Citu, ministrul Finantelor, la prezentarea programului de relansare: in timpul acestei guvernari liberale, Romania a devenit o Romanie normala (VIDEO)

Florin Citu, ministrul Finantelor Publice, a prezentat miercuri, alaturi de presedintele Klaus Iohannis, premierul Ludovic Orban si vicepremierul Raluca Turcan, programul national de investitii si relansare.

Florin Citu, despre IMM Invest: Este cel mai de succes program din ultimii 30 de ani

Ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, anunta ca, pana la sfarsitul saptamanii trecute, peste 8.

Florin Citu da verdictul: Jumatate din PSD trebuia sa fie astazi in puscarie

Ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, acuza o campanie orchestrata, platita, derulata de catre PSD pentru a-i speria si panica pe romani. A fost o strategie a celor de la PSD de a speria oamenii, de a-i panica si eu cred ca, daca nu ar fi fost ascunsi in spatele declaratiilor politice, jumatate din PSD era astazi in puscarie, a afirmat luni seara Florin Citu.

FLORIN CITU: Programul Prima Casa trebuie modernizat - o sa fie un program nou

Programul Prima Casa trebuie modernizat si adus la conditiile standard de astazi, a afirmat, miercuri, ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, dupa ce Premierul Ludovic Orban a spus ca, in ceea ce priveste plafonul, trebuie sa se tina cont de realitatea de pe piata imobiliara actuala.

Florin Citu: Scaderea economica in 2020 va fi intre -2% si -3%

Impactul negativ al pandemiei asupra economiei Romaniei a fost putin peste asteptarile initiale in trimestrul al doilea, astfel ca pentru acest an se estimeaza o scadere economica cuprinsa intre -2% si -3%, a declarat miercuri seara, la Antena 3, ministrul Finantelor, Florin Citu.

Florin Citu: in programul de relansare nu apar nici taxe, nici impozite noi. Le vom arata romanilor ca nu mai trebuie sa plece in alte tari sa munceasca

Ministrul Finantelor Florin Citu a declarat miercuri, la evenimentul la care Guvernul a prezentat planul de relansare economica, ca in acest program nu apar nici taxe, nici impozite noi si ca acesta ofera oportunitati inclusiv pentru romanii care s-au intors acasa si care nu vor mai trebui sa plece in alte tari sa munceasca.

Florin Citu, ministrul Finantelor, la prezentarea programului de relansare: in timpul acestei guvernari liberale, Romania a devenit o Romanie normala (VIDEO)

Florin Citu, ministrul Finantelor Publice, a prezentat miercuri, alaturi de presedintele Klaus Iohannis, premierul Ludovic Orban, vicepremierul Raluca Turcan si mai multi ministri, programul national de.

Florin Citu, lovitura puternica pentru pensionari. Cu cat doreste, de fapt sa creasca pensiile

Ministrul Finantelor Florin Citu anunta vremuri grele pentru varstnici. Acesta a anuntat in cursul serii de luni ca sustine o crestere a pensiilor de 10%, pentru a pastra buget si pentru alocatii si investitii. Potrivit acestuia, majorarea pensiilor ar fi pusa in aplicare incepand cu 1 septembrie. N-are sens sa vorbim despre cresterea pensiilor fara .

Florin Citu promite autostrazi: Eu garantez ca vom incepe!

Florin Citu a facut o declaratie de presa, in exclusivitate, pentru Antena 3, dupa evenimentul de relansare a economiei. Ministrul Finantelor a promis autostrazi si a vorbit si despre impactul economic, dupa pandemia de coronavirus.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 21:02

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )