Libnet.ro
UNICEF

22:30

Florin Citu a imprumutat 80 de miliarde de lei. Daniel Zamfir: Vrem sa stim pentru ce. Nu sunt banii familiei lui, sunt banii tarii!

Antena3 Antena3,
Florin Citu a imprumutat 80 de miliarde de lei. Daniel Zamfir: Vrem sa stim pentru ce. Nu sunt banii familiei lui, sunt banii tarii!

Ministrul Finantelor, Florin Citu, sustine ca jumatate din Partidul Social Democrat ar trebui sa fie la puscarie din cauza declaratiilor facute in perioada pandemiei. Replica PSD nu a intarziat sa apara. Daniel Zamfir, senator PSD, a reactionat, luni seara, in direct la Antena 3. continuă pe Antena3

Preferinta pentru cash, in crestere. Numerarul aflat in afara bancilor a crescut cu aproape 10%, la aproape 80 de miliarde de lei (raport BNR)

In anul 2019, valoarea banilor cash aflati in afara sistemului bancar a crescut cu 8,9%, pana la 78,7 miliarde de lei peste 16 miliarde de euro), ritmul de crestere fiind superior cu 1,8 puncte procentuale celui inregistrat in 2018, arata Raportul anual publicat de Banca Centrala. Cresteri ale sumelor de bani fizici se inregistreaza in perioadele de sarbatori Paste, Craciun etc) si in cele de concedii. Valoarea maxima a numerarului aflat in afara sistemului bancar in cursul anului 2019, respectiv 80,86 miliarde de lei a fost atinsa in data 20 decembrie 2019, pe fondul solicitarilor ridicate de numerar specifice perioadei sarbatorilor de iarna.

Daniel Zamfir il ameninta pe Florin Citu cu o plangere penala. Care este motivul

Daniel Zamfir, presedintele Comisiei economice din Senat, a anuntat ca va depune o plangere penala la adresa ministrului Finantelor Publice, Florin Citu, in baza legii raspunderii ministeriale, ca urmare a refuzului ministrului de a se prezenta la audieri, potrivit Agerpres.

Florin Citu: Succesul IMM Invest e incontestabil. 8.368 de firme au luat credite de 7,2 miliarde de lei, un record absolut

Florin Citu, ministrul Finantelor, a sustinut ca succesul IMM Invest este incontestabil, in conditiile in care 8. 368 de firme au accesat programul, volumul creditelor acordate ajungand deja la 7,2 miliarde de le.

Citu: Pana acum ne-a costat 3,1 miliarde lei, sunt cheltuieli direct legate de criza de coronavirus, asta inseamna la cinci luni, nu am pus luna iunie

Ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, afirma ca autoritatile centrale au alocat, pana in prezent, peste 3 miliarde de lei pentru gestionarea crize generate de coronavirus, el mentionand ca vor mai fi cheltuieli legate de COVID in perioada urmatoare.

Florin Citu, lovitura puternica pentru pensionari. Cu cat doreste, de fapt sa creasca pensiile

Ministrul Finantelor Florin Citu anunta vremuri grele pentru varstnici. Acesta a anuntat in cursul serii de luni ca sustine o crestere a pensiilor de 10%, pentru a pastra buget si pentru alocatii si investitii. Potrivit acestuia, majorarea pensiilor ar fi pusa in aplicare incepand cu 1 septembrie. N-are sens sa vorbim despre cresterea pensiilor fara .

Florin Citu da verdictul: Jumatate din PSD trebuia sa fie astazi in puscarie

Ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, acuza o campanie orchestrata, platita, derulata de catre PSD pentru a-i speria si panica pe romani. A fost o strategie a celor de la PSD de a speria oamenii, de a-i panica si eu cred ca, daca nu ar fi fost ascunsi in spatele declaratiilor politice, jumatate din PSD era astazi in puscarie, a afirmat luni seara Florin Citu.

Florin Citu: As vrea sa discutam nu doar de pensii. As vrea sa ma certe romanii ca nu dublez investitiile

Ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, a anuntat vineri seara ca intentioneaza sa aloce, in a doua parte a anului, mai multi bani pentru investitii si face apel la romani sa inteleaga ca aceasta este singura decizie sustenabila. Trecem prin cea mai dificila perioada pentru economie din ultima suta de ani. , a avertizat Citu.

Florin Citu: Jumatate din PSD era astazi in puscarie daca nu ar fi fost ascunsi in spatele declaratiilor politice

Romania va inregistra in acest an un deficit bugetar de 6,7% din PIB, iar contractia economica se va situa la final de an la 2,2% din Produsul Intern Brut, a declarat, luni seara, ministrul Finantelor Publice, Florin Citu.

Florin Citu: Transporturile vor primi o alocare record la rectificarea bugetara Ce spune ministrul Finantelor despre situatia economica

Ministerul Transporturilor va avea o suma record alocata la rectificarea bugetara pregatita de Guvernul Orban, a anuntat Florin Citu, ministrul Finantelor Publice, care a explicat ca e nevoie de investitii.

Florin Citu, despre IMM Invest: Este cel mai de succes program din ultimii 30 de ani

Ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, anunta ca, pana la sfarsitul saptamanii trecute, peste 8.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )