Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ludovic Orban: Am gasit proiecte intr-o stare revoltatoare, miliarde de euro pe care trebuia sa le absorbim de 4 ani. Cautam solutii (VIDEO)

B1 B1,
Ludovic Orban: Am gasit proiecte intr-o stare revoltatoare, miliarde de euro pe care trebuia sa le absorbim de 4 ani. Cautam solutii (VIDEO)

Prim-ministrul Ludovic Orban a declarat, luni, ca Romania a avut in ultimii ani la dispozitie miliarde de euro pentru diverse proiecte, dar nu le-a folosit din cauza birocratiei nesfarsite si a dezinteresului. Ac. continuă pe B1

Bomba zilei. Telefoanele lui Ludovic Orban, proba la DNA in dosarul momentului

Numele premierului Ludovic Orban ar aparea in dosarul UNIFARM. Si nu doar al lui Ludovic Orban, ci si al ministrului Finantelor, Florin Citu. Social-democratul Radu Cristescu a afirmat, joi, la Antena 3 ca firele dosarului Unifarm duc la premierul Ludovic Orban.

LUDOVIC ORBAN: Nu renuntam sub nicio forma la cota unica

Premierul Ludovic Orban a declarat luni ca PNL apara cota unica si ca nu renunta sub nicio forma la aceasta.

LUDOVIC ORBAN: Programul de relansare economica va fi prezentat miercuri alaturi de presedintele Romaniei

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca miercuri va fi prezentat programul de relansare economica si ca va fi prezent presedintele Klaus Iohannis.

LUDOVIC ORBAN: Obiectivul nostru fundamental este digitalizarea ANAF

Premierul Ludovic Orban a declarat luni ca obiectivul fundamental al Guvernului este digitalizarea ANAF.

LUDOVIC ORBAN: Daca nu se lua masura izolarii si carantinei, Romania era Italia la patrat

Premierul Ludovic Orban a explicat ca, daca nu se lua masura izolarii si carantinei, Romania era Italia la patrat.

LUDOVIC ORBAN: Cine nu a fost testat de Firea sa voteze cu Nicusor Dan

Prezent duminica seara la postul de televiziune Realitatea Plus, premierul a fost intrebat in legatura cu motiunea impotriva ministrului Sanatatii, Nelu Tataru, prilej pentru Ludovic Orban sa o ironizeze pe Gabriela Firea.

Rares Bogdan sustine ca este peste Ludovic Orban la capitolul incredere in politicieni

Rares Bogdan, primvicepresedintele PNL, a anuntat vineri seara la Digi24 ca se afla in top 5 al increderii in politicieni si ca Ludovic Orban, presedintele PNL, se pozitioneaza putin sub el. Orban este putin sub mine, dar e foarte sus. Foarte sus! Dar putin sub, pentru ca e tinta la guvernare, doar de asta, a spus liberalul.

Victor Ponta, replica pentru Ludovic Orban: Nesimtitul si sarlatanul arata cu degetul pe altii ca sa acopere mizeria lui si a gastii de fripturisti

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, considera ca premierul Ludovic Orban vrea sa acopere mizeria lui si a gastii lui de fripturisti prin atacurile la adresa sa. Orban a declarat vineri, la Zalau, ca ii condamna in mod public pe liderii politici ai opozitiei, in special cei ai PSD si Pro Romania, care au instigat permanent romanii la nerespectarea regulilor impuse in perioada pandemiei.

LUDOVIC ORBAN: Condamn public atitudinea liderilor PSD si Pro Romania care au instigat cetatenii la nerespectarea regulilor

Premierul Ludovic Orban a declarat vineri, la Zalau, ca ii condamna in mod public pe liderii politici ai opozitiei, in special cei ai PSD si Pro Romania, care au instigat permanent romanii la nerespectarea regulilor impuse in perioada pandemiei.

LUDOVIC ORBAN: Tricolorul reprezinta istoria noastra

Premierul Ludovic Orban subliniaza, intr-un mesaj prilejuit de Ziua Drapelului National, ca Tricolorul reprezinta istoria noastra si intregul popor, cu oameni care ne-au dat de atatea ori prilejul sa ne mandrim ca suntem romani.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )