Libnet.ro
UNICEF

10:15

Premierul Ludovic Orban: Nu ne permitem dublarea alocatiilor. Masura ar implica 7 miliarde de lei

Adevărul Adevărul,
Premierul Ludovic Orban: Nu ne permitem dublarea alocatiilor. Masura ar implica 7 miliarde de lei

Premierul Ludovic Orban afirma ca Guvernul nu-si permite dublarea alocatiilor, suma necesara fiind de 7 miliarde de lei. intrebat, duminica seara, la Romania TV, despre dublarea alocatiilor copiilor, Orban a declarat: Vom cauta o solutie, nu ne putem permite dublarea alocatiilor. continuă pe Adevărul

Premierul Ludovic Orban: Majorarea cu 40% a pensiilor nu are cum sa fie sustinuta financiair Se continua aceasta sarabanda, iar cei care au creat-o sunt cei de la PSD

Premierul Ludovic Orban a respins posibilitatea ca pensiile sa fie majorate cu 40%, chiar si intr-un context favorabil din punct de vedere economic, in conditiile in care legea formulata de PSD nu prevede su.

Premierul Ludovic Orban: Majorarea cu 40% a pensiilor nu are cum sa fie sustinuta financiar Se continua aceasta sarabanda, iar cei care au creat-o sunt cei de la PSD

Premierul Ludovic Orban a respins posibilitatea ca pensiile sa fie majorate cu 40%, chiar si intr-un context favorabil din punct de vedere economic, in conditiile in care legea formulata de PSD nu prevede su.

Premierul Ludovic Orban: Atat tronsonul BRUA din Romania, cat si gazoductul Ungheni-Chisinau vor fi finalizate in acest an, ambele sub coordonarea Transgaz

Premierul Ludovic Orban a anuntat, sambata, ca atat gazoductul Ungheni-Chisinau, cat si tronsonul romanesc din BRUA, gazoductul care va traversa Bulgaria, Romania, Ungaria si Austria, vor fi finalizate in.

Premierul Ludovic Orban: Nu imi doresc sa mai impunem nicio restrictie. Vreau ca viata sa revina la normal, sa nu mai afectam nicio activitate. Solutia e ca romanii sa respecte regulile

Premierul Ludovic Orban a subliniat ca nu isi doreste ca Executivul sa mai impuna restrictii, si ca vrea ca viata sa revina la normal, sa nu mai afectam nicio activitate economica, sociala, culturala.

Premierul Ludovic Orban, dupa ce Nicusor Dan a fost sabotat din nou: Niste nesimtiti, care isi bat joc de Bucuresti de patru ani de zile, au ajuns sa considere Capitala mosia lor (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a reactionat, vineri, la faptul ca Nicusor Dan, candidatul sustinut de PNL si USR la Primaria Capitalei, a fost sabotat din nou in timpul unei conferinte de presa, care a fost marcata.

Guvernul va pregati, dupa alegeri, o propunere de modificare a functionarii CCR. Premierul Ludovic Orban: Au existat multe decizii care au lasat impresia ca e o filiala a PSD

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca, dupa alegeri, Guvernul va pregati o propunere de modificare a modului in care functioneaza Curtea Constitutionala a Romaniei CCR), pentru ca, sustine prim-ministrul,.

Premierul Ludovic Orban anunta modificari cu privire la functionarea Curtii Constitutionale: Au existat multe decizii in ultima vreme care au creat impresia despre CCR ca este o filiala a PSD

Premierul Ludovic Orban a declarat miercuri ca dupa alegerile din acest an se vor face modificari cu privire la functionarea Curtii Constitutionale. Asta pentru ca, spune prim-ministrul, in ultima perioada au ex.

Premierul Ludovic Orban, vizita oficiala la Suceava: Vom aloca 1 miliard de euro din fonduri europene, in urmatorii 7 ani, pentru finantarea proiectelor de infiintare de distributii de gaz in localitatile Romaniei (VIDEO)

UPDATE, 20 iuni, 11. 25 Prim-ministrul Ludovic Orban a sustinut o prima serie de declaratii de presa, in cadrul vizitei oficiale pe care o desfasoara la Suceava. Cu aceasta ocazie, premierul a reiterat ca.

LUDOVIC ORBAN: Nu ne putem permite dublarea alocatiilor

Premierul Ludovic Orban afirma ca Guvernul nu-si permite dublarea alocatiilor, suma necesara fiind de 7 miliarde de lei, citat de News. ro.

Premierul Ludovic Orban: Odata cu masurile de relaxare, numarul interactiunilor intre oameni si riscul de transmitere a COVID-19 in comunitate au crescut semnificativ

Odata cu masurile de relaxare a restrictiilor din Romania, numarul interactiunilor intre oameni a crescut semnificativ si, prin urmare, la fel s-a intamplat si cu riscul de transmitere a COVID-19 in.

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )