Libnet.ro
UNICEF

13:30

VICTOR PONTA: Unifarm SA a furnizat masti catre Ministerul Sanatatii cu un adaos de 71%

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
VICTOR PONTA: Unifarm SA a furnizat masti catre Ministerul Sanatatii cu un adaos de 71%

Liderul grupului parlamentar Pro Europa Victor Ponta a afirmat ca prin OUG 292020 guvernul Orban a oferit un imprumut de 1,5 miliarde lei companiei Unifarm, iar aceasta a vandut catre Ministerul Sanatatii masti de protectie cu adaus comercial de 71%. continuă pe Ziarul Bursa

VICTOR PONTA: Unifarm SA a procedat la furnizarea de masti catre Ministerul Sanatatii cu un adaos de 71%

Liderul grupului parlamentar Pro Europa Victor Ponta a afirmat ca prin OUG 292020 guvernul Orban a oferit un imprumut de 1,5 miliarde lei companiei Unifarm, iar aceasta a vandut catre Ministerul Sanatatii masti de protectie cu adaus comercial de 71%.

VICTOR PONTA: Bine am facut ca am spus ca virusul Lucovid Orban va ucide mai mult in Romania decat COVID-19

Liderul grupului parlamentar Pro Europa Victor Ponta a afirmat ca virusul Lucovid Orban a ucis mai multi oameni decat COVID-19.

VICTOR PONTA: Nu tineti cont de deciziile Guvernului Orban

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, ii roaga pe romani sa nu tina cont de deciziile luate de Guvern, tot la fel cum premierul Ludovic Orban a indemnat cetatenii sa nu ia in seama hotararile Curtii Constitutionale.

Victor Ponta: Daca as castiga Primaria Capitalei, nu as mai candida la prezidentiale. Mama, care e un barometru extrem de important pe zona politica, a zis ca l-ar vota pe Nicusor Dan

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, anunta ca partidul pe care il conduce va avea propriul candidat la Primaria Capitalei, insa nu a precizat daca el va fi cel care se va inscrie in cursa electorala. Ponta a.

Victor Ponta anunta ca Pro Romania va avea candidat propriu in Bucuresti: Nu ai cum sa te ascunzi sub fusta cuiva la locale

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, anunta ca partidul va avea candidati proprii la alegerile locale peste tot in tara, incepand cu municipiul Bucuresti. Daca esti un partid nou, nu ai cum sa te ascunzi sub fusta cuiva la locale, a afirmat Ponta, precizand ca Pro Romania s-a straduit sa arate electoratului ca exista o alternativa si nu se poate arunca in remorca unui partid.

Radu Banciu, despre posibilitatea ca Victor Ponta sa candideze la Primaria Capitalei: Nu vrea, dar daca ii cer asta toti romanii din tara in genunchi, se sacrifica, ce sa faca (VIDEO)

Radu Banciu a comentat, in editia de joi seara a emisiunii Lumea lui Banciu, posibilitatea ca Victor Ponta sa candideze la Primaria Capitalei din partea partidului pe care il conduce, Pro.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )