Libnet.ro
UNICEF

05:00

DAN BARNA: Noii ministrii, niste oameni incompetenti

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DAN BARNA: Noii ministrii, niste oameni incompetenti

Presedintele USR, deputatul Dan Barna, critica numirea noilor ministri de la Interne si Externe, despre care spune ca sunt oameni incompetenti. continuă pe Ziarul Bursa

Ponta atac dur la adresa lui Dan Barna: M-am saturat sa vad ca schimbarea este adusa de unii mai ipocriti, mai mincinosi si mai incompetenti decat vechii

Presedintele PRO Romania Victor Ponta l-a atacat dur, vineri, pe liderul USR Dan Barna. Ponta face o comparatie dura si se intreaba retoric pe pagina sa de socializare: daca vine o virgina si se asocieaza cu o matroana batrana si trecuta prin patul politic, rezultatul este o casa de toleranta sau o manastire de maici?!?!. Reactia lui Ponta apare in contextul in care Dan Barna l-a criticat pe presedintele Romaniei numindu-l reprezentantul clasei politice care ne-a adus in aceasta situatie.

Dan Barna il acuza pe Iohannis pentru plecarea romanilor din tara

Dan Barna, candidatul USR - PLUS la alegerile prezidentiale, l-a acuzat vineri, intr-o conferinta de presa sustinuta la Sibiu, pe Presedintele Klaus Iohannis ca este reprezentantul clasei politice care a dus Romania in situatia de a avea patru milioane de oameni in afara tarii.

DAN BARNA, USR: Limitarea emigratiei este cea mai mare provocare

Presedintele USR, Dan Barna, considera ca limitarea emigratiei este cea mai mare provocare din prezent, in conditiile in care, mentioneaza el, sunt peste cinci milioane si jumatate de romani in diaspora si exodul romanilor pare tot mai greu de oprit.

DAN BARNA, DESPRE PENSIILE SPECIALE: Este o nedreptate majora

Liderul USR, Dan Barna, sustine ca pensiile speciale reprezinta o nedreptate majora fata de ceilalti cetateni, acestea nefiind un lucru meritat. Acesta explica faptul ca USR nu va taia pensiile si salariile daca ajunge la guvernare - asa cum speculeaza partidele de la putere, dar afirma ca Romania nu este o tara saraca, este o tara in care se fura.

Dan Barna, ATAC la Iohannis: E reprezentantul clasei politice care ne-a adus in aceasta situatie

Prezidentiabilul USR-PLUS, Dan Barna il ataca pe Klaus Iohannis, contracandidatul sau la alegerile din noiembrie. Barna il acuza peIohannis ca reprezinta clasa politica care ne-a adus in situatia.

CRIME iN SERIE iN CARACAL Dan Barna: Ceea ce s-a intamplat este dovada falimentului unui sistem politic care a facut posibila pierderea unei vieti in mod absurd

Liderul USR, Dan Barna, intervine in cazul crimelor de la Caracal si vorbeste despre incapacitatea unui intreg sistem de a asigura cel mai banal si mai necesar serviciu intr-o societate minim functionala:.

Victor Ponta, atac la adresa lui Dan Barna pentru comentariile facute la adresa vechii clase politice: Esti orb sau esti mai mincinos decat toti vechii?

Intr-o postare de pe Facebook, de vineri, presedintele Pro Romania, Victor Ponta, l-a atacat dur pe presedintele USR, Dan Barna, din cauza comentariilor facute de acesta privitor la clasa politica care ne-a adus.

Dan Barna, atac la Iohannis: Reprezinta clasa politica care ne-a adus aici. E nevoie de aer proaspat la Cotroceni

Liderul USR Dan Barna spune ca presedintele Klaus Iohannis este un om bun, dar este reprezentantul clasei politice care a adus Romania in aceasta situatie si crede ca este nevoie de aer proaspat la Palatul Cotroceni.

SONDAJ Cu cine ati vota in turul doi la prezidentiale, intr-o confruntare Klaus Iohannis - Dan Barna?

Sondaje recente indica posibilitatea unei confruntari intre actualul presedinte Klaus Iohannis si liderul USR, Dan Barna, in turul doi al alegerilor prezidentiale din toamna acestui an. in eventualitatea unei astfel de finale, cu cine ati vota?Intra in articol pentru a vota.

Dan Barna, candidatul USR la prezidentiale, s-a declarat cu totul de acord ca studentii sa-si plateasca studiile cu ajutorul creditelor

Dan Barna, candidat la alegerile prezidentiale din 2019, s-a inspirat din filmele americane si s-a gandit cum sa modifice sistemul de invatamant din Romania. intr-un interviu televizat, candidatul USR la pr.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )