Libnet.ro
UNICEF

05:15

Florin Citu dat asigur ari partenerilor europeni c a Romania va lua m asuri pentru corectarea abaterii de la MTO

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Florin Citu dat asigur ari partenerilor europeni c a Romania va lua m asuri pentru corectarea abaterii de la MTO

Ministrul Finantelor Publice i-a asigurat pe ministrii de finante in cadrul Consiliului pentru Afaceri Economice si Financiare Ecofin), reunit la Bruxelles pe 5 decembrie, ca a identificat pachetul de masuri necesare si potrivite realizarii unei consolidari fiscale durabile in Romania. continuă pe Ziarul Bursa

Eugen Teodorovici: PSD a depus motiune simpla impotriva ministrului Finantelor, Florin Citu. Reactia premierului Orban

PSD a depus, luni, la Senat, o motiune simpla impotriva ministrului Finantelor, Florin Citu, intitulata Guvernare PNL numele tau este Austeritate. Fostul ministru al Finantelor Eugen Teodorovici spune ca PNL si pseudo-ministrul Vasile Citu nu au ce cauta la guvernare si trebuie inlaturati imediat si cere ca motiunea sa fie dezbatuta si votata cat mai repede.

Florin Citu: I-am asigurat pe partenerii europeni ca vom lua masuri pentru atingerii obiectivului bugetar pe termen mediu

Ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, i-a asigurat pe ministrii de Finante din Uniunea Europeana ca a identificat pachetul de masuri necesare si potrivite realizarii unei consolidari fiscale durabile in.

Florin Citu nu anuleaza cresterea pensiilor

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a declarat, ca Guvernul nu va anula planul de crestere a pensiilor cu 40%, dar se vor lua masuri pentru reducerea cheltuielilor in urmatoarele saptamani, relateaza News. ro.

Florin Citu, anunt important despre rezervele valutare ale Romaniei: Daca va fi nevoie vom interveni pe piata

Ministrul de Finante, Florin Citu a declarat miercuri ca Romania are o rezerva suficienta pentru a face fata oricaror presiuni asupra finantarii sau a cursului de schimb si a promis ca in scurt timp va.

Florin Citu, anunt important despre rezervele valutare ale Romaniei: Daca va fi nevoie vom interveni pe piata

Ministrul de Finante, Florin Citu a declarat miercuri ca Romania are o rezerva suficienta pentru a face fata oricaror presiuni asupra finantarii sau a cursului de schimb si a promis ca in scurt timp va.

Florin Citu spune ca rezervele sunt la un nivel adecvat pentru a contracara orice presiuni asupra finantarii (Bloomberg)

Romania are o rezerva suficienta pentru a face fata oricaror presiuni asupra finantarii sau a cursului de schimb, a declarat ministrul de Finante, Florin Citu, intr-un interviu acordat Bloomberg la Bruxelles. El a promis ca in scurt timp va linisti pietele cu masuri destinate reducerii deficitului bugetar.

Ce avere are Florin Citu. Noul ministru de Finante detine trei terenuri, un apartament si 350.000 lei in cont

Ministrul Finantelor, Florin Citu, detine, printre altele, cate 50% din trei terenuri, un apartament de 350 mp si 350. 000 lei in cont, dar are si un credit de 303. 000 euro la ING Bank, potrivit declaratiei de avere publicate pe site-ul Guvernului.

Florin Citu va continua programul Tezaur

Ministrul Finantelor, Florin Citu, continua programul Tezaur pentru populatie, incepand de luni, cu patru noi emisiuni, cu dobanzi intre 3,5 - 5% si cu maturitatea de 1, 2, 3 si 5 ani, printr-un ordin publicat in Monitorul Oficial.

VIDEO Florin Citu critica programul Tezaur anul trecut, dar acum il continua. Patru noi emisiuni incepand de luni

Ministrul Finantelor, Florin Citu, continua programul Tezaur pentru populatie cu patru noi emisiuni cu dobanzi intre 3,5 5%, cu maturitatea de 1, 2, 3 si 5 ani, printr-un ordin publicat in Monitorul oficial. De remarcat ca in 2018, cand a inceput, el a criticat acest program prin diverse postari. in acea perioada, el a facut chiar un clip video in care spunea ca nu ar investi in asa ceva. E adevarat, la inceput programul a avut o problema, anume ca banii ar fi ramas blocati pana la maturitate, dar ulterior s-a rezolvat printr-un alt act normativ.

APMGR ii solicita ministrului Florin Citu clarificari, in urma unor declaratii facute la rectificarea bugetara: Sa detalieze sintagma pentru medicamente

Ministrul Finantelor Publice, Citu, a declarat, joi, 28 noiembrie: Pentru medicamente, iar un sector sensibil, a trebuit sa mai adaugam pe final de an inca 766,6 milioane de lei. in acest.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )