Libnet.ro
UNICEF

20:47

Guvernul sta din nou sub semnul interimatelor. Viorica Dancila este nevoita sa caute ministrii

Antena3 Antena3,
Guvernul sta din nou sub semnul interimatelor. Viorica Dancila este nevoita sa caute ministrii

Guvernul sta din nou sub semnul interimatelor, iar in timp ce Viorica Dancila este nevoita sa caute ministrii, presedintele nici macar nu a dat unda verde revocarii Ecaterinei Andronescu de la Educatie. continuă pe Antena3

VIDEO Mii de protestatari au iesit din nou pe strazile din Hong Kong Beijingul avertizeaza ca nu va ramane cu bratele incrucisate in fata fortelor abjecte ce submineaza unitatea nationala

Mii de protestatari au iesit din nou pe strazile din Hong Kong duminica, dupa ciocnirile violente cu Politia care au avut loc cu o zi in urma, potrivit Euronews. Agentia oficiala de presa din China a scris ca Beijingul avertizeaza ca nu va ramane cu bratele incrucisate in fata fortelor abjecte ce submineaza unitatea nationala.

Gheorghe Dinca a fost adus din nou la perchezitii. Imagini din curtea criminalului - VIDEO

Ancheta continua, sambata, in Caracal, la casa lui Gheorghe Dinca, dupa ce familia Alexandrei Macesanu a fost anuntata ca fata lor a fost ucisa. Gheorghe Dinca a fost adus din nou la.

DIN NOU SIF Oltenia respinge convocarea actionarilor

ACTUALIZARE Tudor Ciurezu: ASF si SIF1 actioneaza concertat impotriva conducerii SIF Oltenia ----- * Societatea motiveaza decizia prin scaderea cotei de detinere a celor doi actionari solicitanti sub pragul de 5% din capitalul SIF-ului si a neindeplinirii unor conditii legale de forma si fond a cererii * Printre punctele ordinei de zi a AGA se gaseste si revocarea lui Tudor Ciurezu de la conducerea SIF Oltenia.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2197 seconds )