Libnet.ro
UNICEF

00:07

Iohannis, dupa intalnirea cu premierul Orban: O noua lege a pensiilor ar fi utila

Adevărul Adevărul,
Iohannis, dupa intalnirea cu premierul Orban: O noua lege a pensiilor ar fi utila

Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit, joi, cu premierul Ludovic Orban, cu vicepremierul Raluca Turcan, dar si cu ministrii Muncii, Mediului si Tineretului si Sportului, pentru a discuta despre masurile absolut necesare care trebuie luate. La final, seful statului a vorbit despre o noua lege a pensiilor. continuă pe Adevărul

Iohannis explica de ce e nevoie de o noua lege a pensiilor

Presedintele Klaus Iohannis a explicat joi de ce este nevoie de o noua lege a pensiilor, refuzand insa sa vorbeasca despre asumarea raspunderii Guvernului in privinta bugetului.

Guvernul pregateste o noua lege a pensiilor

Premierul Ludovic Orban a anuntat, marti, ca se doreste pregatirea unui proiect de lege care sa repare toate inechitatile din sistemul de pensii.

Klaus Iohannis: O noua lege a pensiilor ar fi utila pentru ca multi pensionari si conducatori de institutii publice semnaleaza inechitati (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, dupa discutiile cu premierul Ludovic Orban si cativa membri ai Guvernului, ca, din punctul sau de vedere ar fi utila o noua lege a pensiilor. Eu cred.

KLAUS IOHANNIS: O noua lege a pensiilor ar fi utila

Presedintele Klaus Iohannis spune ca o noua lege a pensiilor ar fi utila, avand in vedere ca foarte multe persoane semnaleaza inegalitati si inechitati in actuala lege a pensiilor. Sunt convins ca Guvernul Orban va face o analiza serioasa, atenta a chestiunlor si, in masura in care va fi nevoie de o noua lege, se va discuta la momentul potrivit, afirma Presedintele Iohannis.

Ludovic Orban vrea o noua lege a pensiilor. Ce vrea sa elimine din sistemul de pensii

Ludovic Orban nu este de multa vreme premier al Romaniei, dar vrea sa treaca imediat la treaba pentru a le demonstra romanilor ca nu a fost o alegere deloc rea. Acesta vrea sa exluda ceva din sistemul actual de pensii. Despre ce este vorba? Ludovic Orban vrea sa elimine ceva din sistemul actual de pensii .

Financial report I-ar apara aliatii NATO pe membrii atacati? Depinde pe cine intrebi. Noua lege fiscala italiana prevede inchisoarea pentru evazionisti si bonusuri pentru persoanele cu dizabilitati. Raportul britanic despre fracking

The Financial Times: Chinurile stangii germane marcheaza sfarsitul unei ere politice * The Washington Post: Si-ar onora aliatii NATO promisiunea de a-i apara pe membrii atacati? Depinde pe cine intrebi * La Stampa: Noua lege fiscala italiana prevede inchisoarea pentru evazionistii fiscali si bonusuri pentru persoanele cu dizabilitati * The Guardian: Un zid negru de pagini cenzurate - raportul britanic despre fracking a fost in sfarsit publicat.

Olguta Vasilescu, delir in acuzatii la adresa lui Orban pe Legea pensiilor. Aventurile lui Habar n-am la guvernare!

Lia Olguta Vasilescu a lansat o noua serie de acuzatii la adresa lui Ludovic Orban, dupa ce premierul a anuntat ca guvernantii vor alcatui echipe de lucru care vor lucra la o noua Lege a pensiilor, pentru a rezolva problema inechitatilor. Lia Olguta Vasilescu il critica pe Ludovic Orban pentru anuntul cu privire la Legea .

Ludovic Orban: Vom lucra pentru a scoate o lege a pensiilor mai buna

Premierul Ludovic Orban a declarat, miercuri seara, ca, in 2020, se va lucra la o noua lege a pensiilor, care sa elimine disfunctionalitatile, inechitatile.

Ludovic Orban, dupa intalnirea cu Klaus Iohannis: Este firesc ca intre presedinte si guvern sa existe un dialog permanent

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a dezvaluit cum a decurs intalirea de joi dimineata de la Palatul Cotroceni cu presedintele Iohannis. Acesta a spus ca discutiile s-au concentrat pe coordonarea politicilor.

Olguta Vasilescu arunca bomba. A iesit si Iohannis sa se planga!

Lia Olguta Vasilescu a reactionat dupa ce Klaus Iohannis a zis ca o noua Lege a pensiilor ar fi necesara, deoarece multi pensionari si sefi de institutii publice au semnalat inechitati in legea actuala.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )