Libnet.ro
UNICEF

05:00

Iohannis - intalnire cu ministrii la Palatul Cotroceni

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Iohannis - intalnire cu ministrii la Palatul Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste, joi, de la ora 10. 00, la Palatul Cotroceni, cu mai multi reprezentanti ai Guvernului, printre care si premierul Ludovic Orban, pentru a discuta despre masurile care trebuie luate in Parlament. continuă pe Ziarul Bursa

Klaus Iohannis - intalnire cu ministrii la Palatul Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste, joi, de la ora 10. 00, la Palatul Cotroceni, cu mai multi reprezentanti ai Guvernului, printre care si premierul Ludovic Orban, pentru a discuta despre masurile care trebuie luate in Parlament.

Klaus Iohannis, intalnire cu reprezentantii Guvernului: Premierul, vicepremierul si ministrii Muncii, Mediului si Tineretului si Sportului merg la Palatul Cotroceni. Ce subiecte vor fi discutate

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste, joi, la Palatul Cotroceni cu mai multi membri ai Guvernului, pentru a discuta o serie de masuri absolut necesare. La intalnirea cu seful statului vor participa.

webPR: Dumitru Budrala, decorat de Presedintele Klaus Iohannis cu Ordinul National Serviciul Credincios in grad de Cavaler, una dintre cele mai importante distinctii acordate de statul roman

Ceremonia a avut loc vineri, 29 noiembrie 2019, la Palatul Cotroceni, si a facut parte din seria de manifestari ocazionate de Ziua Nationala a Romaniei.

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste cu ambasadorii statelor membre UE

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste astazi cu ambasadorii statelor membre UE acreditati la Bucuresti, urmand sa fie abordate teme aflate pe agenda reuniunii Consiliului European din perioada 12-13 decembrie, , precum combaterea schimbarilor climatice, viitorul buget al Uniunii Europene, aspecte legate de zona euro, relatiile externe ale Uniunii Europene si evolutiile din procesul de retragere a Marii Britanii din UE.

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste joi cu ambasadorii statelor membre UE acreditati la Bucuresti

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste joi cu ambasadorii statelor membre UE acreditati la Bucuresti, urmand sa fie abordate teme aflate pe agenda reuniunii Consiliului European din perioada 12-13 decembrie, , precum combaterea schimbarilor climatice, viitorul buget al Uniunii Europene, aspecte legate de zona euro, relatiile externe ale Uniunii Europene si evolutiile din procesul de retragere a Marii Britanii din UE.

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste cu ambasadorii statelor membre UE

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste joi cu ambasadorii statelor membre UE acreditati la Bucuresti, urmand sa fie abordate teme aflate pe agenda reuniunii Consiliului European din perioada 12-13 decembrie, precum combaterea schimbarilor climatice, viitorul buget al Uniunii Europene, aspecte legate de zona euro, relatiile externe ale Uniunii Europene si evolutiile din procesul de retragere a Marii Britanii din UE, conform News. ro.

Klaus Iohannis, intalnire cu ambasadorii statelor UE la Bucuresti: S-a discutat despre prioritatile Uniunii Europene si bugetul pentru 2020

Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit, joi, cu ambasadorii statelor membre ale Uniunii Europene acreditati la Bucuresti. intalnirea a fost organizata de Ambasada Finlandei, tara care detine in prezent.

Ce au discutat Iohannis si Orban la Cotroceni. Anuntul presedintelui privind Legea pensiilor si cea a bugetului pe 2020

Presedintele Klaus Iohannis a precizat joi ca a fost informat, in cadrul discutiilor avute la Cotroceni cu premierul Ludovic Orban si o serie de ministri, despre situatia din ministerele respective, despre.

Presedintele Klaus Iohannis participa marti si miercuri, la Reuniunea NATO la Nivel inalt

Presedintele Klaus Iohannis, participa, in perioada 3-4 decembrie, la Reuniunea NATO la Nivel inalt .

Presedintele Klaus Iohannis participa la Reuniunea NATO la Nivel inalt

Presedintele Klaus Iohannis, participa, in perioada 3-4 decembrie, la Reuniunea NATO la Nivel inalt care se va desfasura la Londra. Reuniunea are loc in contextul implinirii a 70 de ani de la fondarea Aliantei Nord-Atlantice.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2574 seconds )