Libnet.ro
UNICEF

28 Mar.

Klaus Iohannis - intalnire cu ministrii la Palatul Cotroceni

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Klaus Iohannis - intalnire cu ministrii la Palatul Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste, joi, de la ora 10. 00, la Palatul Cotroceni, cu mai multi reprezentanti ai Guvernului, printre care si premierul Ludovic Orban, pentru a discuta despre masurile care trebuie luate in Parlament. continuă pe Ziarul Bursa

Iohannis - intalnire cu ministrii la Palatul Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste, joi, de la ora 10. 00, la Palatul Cotroceni, cu mai multi reprezentanti ai Guvernului, printre care si premierul Ludovic Orban, pentru a discuta despre masurile care trebuie luate in Parlament.

Klaus Iohannis, intalnire cu reprezentantii Guvernului: Premierul, vicepremierul si ministrii Muncii, Mediului si Tineretului si Sportului merg la Palatul Cotroceni. Ce subiecte vor fi discutate

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste, joi, la Palatul Cotroceni cu mai multi membri ai Guvernului, pentru a discuta o serie de masuri absolut necesare. La intalnirea cu seful statului vor participa.

Klaus Iohannis, intalnire cu ambasadorii statelor UE la Bucuresti: S-a discutat despre prioritatile Uniunii Europene si bugetul pentru 2020

Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit, joi, cu ambasadorii statelor membre ale Uniunii Europene acreditati la Bucuresti. intalnirea a fost organizata de Ambasada Finlandei, tara care detine in prezent.

Ludovic Orban, dupa intalnirea cu Klaus Iohannis: Este firesc ca intre presedinte si guvern sa existe un dialog permanent

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a dezvaluit cum a decurs intalirea de joi dimineata de la Palatul Cotroceni cu presedintele Iohannis. Acesta a spus ca discutiile s-au concentrat pe coordonarea politicilor.

KLAUS IOHANNIS: O noua lege a pensiilor ar fi utila

Presedintele Klaus Iohannis spune ca o noua lege a pensiilor ar fi utila, avand in vedere ca foarte multe persoane semnaleaza inegalitati si inechitati in actuala lege a pensiilor. Sunt convins ca Guvernul Orban va face o analiza serioasa, atenta a chestiunlor si, in masura in care va fi nevoie de o noua lege, se va discuta la momentul potrivit, afirma Presedintele Iohannis.

Cum a fost surprins Klaus Iohannis pe strazile din Londra - FOTO

Presedintele Klaus Iohannis participa, marti si miercuri, la reuniunea NATO la nivel inalt, care are loc la Londra. La orele pranzului presedintele a fost surprins la o plimbare pe strazile.

Sedinta solemna, in Parlament, de Ziua Nationala a Romaniei. Klaus Iohannis, discurs in fata alesilor

Sedinta solemna comuna a Camerei Deputatilor si Senatului pentru celebrarea Zilei Nationale are loc, luni, in prezenta presedintelui Klaus Iohannis. Sedinta este condusa de presedintele Camerei.

Klaus Iohannis, declaratii de presa la ora 18:00

Administratia Prezidentiala, anunt important. Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, face declaratii de presa la Palatul Cotroceni, de la ora 18:00. Iohannis a avut astazi o intalnire de lucru cu mai.

Klaus Iohannis se intalneste cu Regina Marii Britanii

Presedintele Klaus Iohannis calatoreste astazi in Marea Birtanie, acolo unde va fi primit la Palatul Buckhingam de insasi Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii.

KLAUS IOHANNIS: NATO este puternica pentru ca statele membre sunt democratii consolidate

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut o declaratie de presa, la Palatul Cotroceni.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 28 Mar.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )