Libnet.ro
UNICEF

13:15

Klaus Iohannis a semnat decretul pentru numirea noilor ministrii propusi de Viorica Dancila

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis a semnat decretul pentru numirea noilor ministrii propusi de Viorica Dancila

Update:Au fost emise decretele prin care presedintele Klaus Iohannis a semnat pentru numirea in functie a ministrilor propusi de Viorica Dancila. Decret prin care se ia act de demisia doamnei Carmen. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis a semnat decretul pentru numirea noilor ministri propusi de Viorica Dancila

Update:Au fost emise decretele prin care presedintele Klaus Iohannis a semnat pentru numirea in functie a ministrilor propusi de Viorica Dancila. Decret prin care se ia act de demisia doamnei Carmen.

Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul pentru promulgarea Legii privind statutul politistilor de penitenciare

Presedintele Klaus Iohannis a semnat luni dupa-amiaza, 22 iulie, urmatoarele decrete: Decret pentru promulgarea Legii privind statutul politistilor de penitenciare PL-x 72328. 2018); Decret pentru.

Iohannis a semnat decretele pentru numirea noilor ministri la Externe si Interne

Klaus Iohannis a semnat, miercuri decretele pentru numirea lui Nicolae Moga la MAI si a Ramonei Mane.

OFICIAL! Klaus Iohannis a semnat DECRETUL: Lovitura MAJORa pentru ANAF si procurorii din Ministerul Public

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, miercuri, legea de aprobare a Ordonantei Guvernului nr. 212014 pentru modificarea si completarea OUG 1952002 privind circulatia pe drumurile publice, precum si pentru.

Ludovic Orban a demarat campania ceruta de Klaus Iohannis: Vesti extraordinare pentru romanii din diaspora

Presedintele PNL, Ludovic Orban, anunta ca a demarat o campanie de informare cu privire la cererea presedinteluiKlaus Iohannis capartidelepolitice, ONG-urilor si institutiilor statului sa puna.

Radu Tudor, dupa ce Iohannis a semnat numirea noilor ministri propusi de Dancila: Acest lucru e de semnalat spun eu. N-as trece usor peste el

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, miercuri, numirea lui Nicolae Moga in functia de ministru al Afacerilor Interne si a Ramonei Manescu - ministru al Afacerilor Externe, conform unui anunt al Administratiei.

Klaus Iohannis a acceptat ministrii propusi de Viorica Dancila. Cine sunt acestia

Presedintele Romaniei a semnat, in cursul zilei de miercuri, 24 iulie 2019, numeroase decrete. Printre altele, Klaus Iohannis a acceptat si ministrii propusi de Viorica Dancila. Iohannis a acceptat ministrii propusi de Viorica Dancila Presedintele Romaniei a semnat azi, 24 iulie, decretele prin care a numit ministrii propusi de premierul tarii in cadrul ministerelor de .

Critici DURE pentru Klaus Iohannis din interiorul USR, dupa numirile noilor ministri: Asta merita Romania, domnule presedinte?

Deputatul USR Stelian Ion il critica dur pe Klaus Iohannis pentru semnarea decretelor de numire in functii a noilor ministri propusi de PSD. Este vorba despre Nicolae Moga la Interne, Ramona Manescu la.

Klaus Iohannis a promulgat legea prin care Guvernul a deschis conturi de economii copiilor din Romania

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat miercuri legea privind implementarea programului guvernamental gROwth - Contul individual de economii Junior Centenar, prin care Guvernul a decis sa deschida conturi de economii pentru toti copiii din Romania.

Klaus Iohannis, banuit ca i-a facut o declaratie de dragoste dusmanului

Codrin Stefanescu s-a intrebat, retoric, miercuri, intr-o postare pe Facebook, daca nu cumva ultimele actiuni ale lui Klaus Iohannis reprezinta o declaratie de dragoste a presedintelui pentru PSD. Klaus.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )