Libnet.ro
UNICEF

14:45

Prima sedinta oficiala de Guvern.La ce preluari de mandat merge Iohannis

Adevărul Adevărul,
Prima sedinta oficiala de Guvern.La ce preluari de mandat merge Iohannis

Ministrii Cabinetului Orban sunt instalati marti in functii, in prezenta prim-ministrului Ludovic Orban sau a presedintelui Klaus Iohannis, iar in aceasta seara ar urma sa aiba loc si prima sedinta oficiala de Guvern, fiind asteptata adoptarea OUG privind organizarea Guvernului si a ministerelor, ca urmare a modificarii structurii Executivului. continuă pe Adevărul

Prima sedinta a Guvernului Orban are loc miercuri

Guvernul Orban se intruneste, miercuri, in prima sedinta oficiala, potrivit unui anunt al PNL. Executivul ar putea adopta OUG pentru reducerea numarului de ministere de la 26 la 16 si o ordonanta de urgenta pentru asigurarea veniturilor pentru mineri, dupa inchiderea minelor.

Klaus Iohannis a prezidat prima sedinta a Guvernului Orban: Chiar daca mandatul este previzibil unul scurt, eu sunt convins ca va fi unul puternic si de succes (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a prezidat, luni seara, prima sedinta a guvernului Orban. Dupa ceremonia de depunere a juramantului, de la Palatul Cotroceni, Executivul liberal s-a reunit la Palatul Victoria intr-o.

VIDEO Prima sedinta de Guvern. Noii ministri, intampinati de Toni Grebla, nu de Dancila. Iohannis, la Palatul Victoria: Sunt convins ca mandatul va fi de succes

Ministrii Guvernului Orban au ajuns la Paaltul Victoria la ora 20. 15, fiind intampinati de Toni Grebla, secretarul general al Guverului Dancila. Presedintele Klaus Iohannis va participa la prima sedinta a Executivului, in mod simbolic.

Guvernul Orban si presedintele Iohannis se reunesc, marti, la Palatul Victoria: Ce acte normative ar putea fi adoptate, in prima sedinta de lucru a unui cabinet exclusiv liberal dupa mai bine de opt decenii (VIDEO)

Guvernul Orban, primul cabinet format exclusiv din ministrii PNL al Romaniei postdecembriste si, de altfel, primul dupa o pauza de mai bine de opt decenii, se reuneste, marti, in prima sedinta de lucru de la.

Prima sedinta a Guvernului Orban, miercuri, la 12:00

Guvernul Orban se reuneste in prima sedinta miercuri la ora 12:00, pe ordinea zi aflandu-se in pimrul rand OUG privind organizarea Guvernului si ministerelor, necesara ca urmare a reducerii numarului de ministere la 16.

Prima sedinta de guvern, amanata pentru miercuri. Executivul se va intalni pentru o ordonanta de urgenta

Update:Prima sedinta de guvern a fost amanata pentru miercuri, la ora 12. Executivul se va intalnipentru a emite o ordonanta de urgenta privindcomasarea numarului de ministere. Stire.

Ministrii Cabinetului Orban vor participa la prima sedinta de Guvern

ACTUALIZARE - Presedintele Klaus Iohannis va participa la ceremoniile de preluare a mandatelor de ministru de catre Bogdan Aurescu MAE), Marcel Vela MAI), Nicolae Ciuca MApN) si Catalin Predoiu MJ).

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2377 seconds )