Libnet.ro
UNICEF

19:00

Siegfried Muresan, despre ministrii Guvernului Orban: S-au apucat din prima zi de treaba

B1 B1,
Siegfried Muresan, despre ministrii Guvernului Orban: S-au apucat din prima zi de treaba

Europarlamentarul Siegfried Muresan a transmis un mesaj pe Facebook in contextul preluarii portofoliilor de catre ministrii Guvernului Orban. Acesta a declarat ca noii ministri s-au apucat din prima zi de treaba. continuă pe B1

Viorica Dancila, despre programul Guvernului Orban: Un plan improvizat. Executivul propus de Iohannis porneste cu stanga

Viorica Dancila, premierul demis, a declarat, luni, intr-o sedinta de Guvern ca premierul propus, Ludovic Orban, sfideaza legile, subliniind ca acest Guvern propus de presedintele Klaus Iohannis.

Ion Cristoiu, previziuni despre investirea Guvernului Orban: E o intelegere tacita intre fortele politice sa nu fie cvorum

Jurnalistul Ion Cristoiu, invitatul lui Razvan Dumitrescu la Subiectiv, a lansat mai multe ipoteze in jurul investirii noului Guvern Orban. Una dintre aceste ipoteze este lipsa de cvorum din.

Viorica Dancila, despre programul Guvernului Orban: Comasarea spitalelor presupune inchiderea unor institutii medicale

Candidatul PSD la alegerile prezidentiale, premierul demis Viorica Dancila, a declarat duminica, la Focsani, dupa ce a vizitat Spitalul Judetean de Urgenta, la care s-au facut mai multe investitii in.

EurActiv: Siegfried Muresan va fi propunerea de comisar european a Guvernului Orban (surse)

Europarlamentarul PNL Siegfried Muresan va fi noua propunere de comisar european pentru Transporturi a Guvernului proaspat numit si condus de Ludovic Orban, au declarat surse din cadrul partidului pentru EurActiv Romania. Propunerea ar urma sa fie trimisa oficial marti, cel mai tarziu miercuri, catre Comisia Europeana.

Premierul Ludovic Orban: NU confirm propunerea lui Siegfried Muresan ca si comisar european

Premierul Ludovic Orban a negat, marti, zvonul potrivit caruia il va propune pe europarlamentarul Siegfried Muresan pentru functia de comisar european din partea Romaniei. Nu confirm aceasta stire. Vom.

Siegfried Muresan, propunerea PNL pentru functia de comisar european

Siegfried Muresan va fi propunerea PNL pentru functia de comisar european pentru portofoliul Transporturilor pe care o va lansa Guvernul condus de Ludovic Orban, marti dimineata, potrivit unor surse.

Siegfried Muresan, propunerea PNL pentru functia de comisar european - surse

Siegfried Muresan va fi propunerea PNL pentru functia de comisar european pentru portofoliul Transporturilor pe care o va lansa Guvernul condus de Ludovic Orban, marti dimineata, potrivit unor surse.

Ministrii Cabinetului Orban sunt instalati astazi in functii si tot astazi va avea loc si sedinta

Ministrii Cabinetului Orban sunt instalati marti in functii, in prezenta prim-ministrului Ludovic Or.

Ministrii Cabinetului Orban au depus juramantul in fata presedintelui Klaus Iohannis

Ministrii Cabinetului Orban au depus juramantul in fata presedintelui Klaus Iohannis. Ceremonia a fost precedata de o discutiea sefului statului cu membrii noului Guvern. Cititi si: Klaus.

Antena 3 a fost lider de piata la votul pentru investirea Guvernului Orban

Antena 3 a fost lider de piata ieri la votul pentru investirea Guvernului Orban. Postul nostru de televiziune a condus detasat in intervalul orar 14:00 - 17:00, romanii fiind informati in permanenta despre.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3132 seconds )