Libnet.ro
UNICEF

22:01

Viorica Dancila: Venim cu remaniere, nu cu restructurare, acolo unde ministrii nu au indeplinit criteriile sau programul

Antena3 Antena3,
Viorica Dancila: Venim cu remaniere, nu cu restructurare, acolo unde ministrii nu au indeplinit criteriile sau programul

Premierul Viorica Dancilaneaga zvonurile legate de restructurarea Guvernului. Totodata, Viorica Dancila sustine ca nu va veni cu alt program de guvernare in Parlament si ca, in schimb, va face unele. continuă pe Antena3

Viorica Dancila: Nu avem in vedere o restructurare a Guvernului. Ne gandim la o remaniere a ministrilor care nu au performat (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a anuntat, luni, la finalul sedintei CEx a PSD, ca nu are in vedere o restructurare a Guvernului, ci o remaniere. Dancila a ficut aceasta precizare in contextul in care.

Dancila ii raspunde lui Tariceanu: Venim cu remaniere, nu cu restructurare Nu ne dorim sa iasa ALDE de la guvernare, dar optiunea este a lor

Viorica Dancila spune ca nu va face o restructurare a echipei guvernamentale asa cum vrea Calin Popescu Tariceanu si nici nu va veni cu un nou program de guvernare in Parlament. Sefa guvernului a adaugat ca nu doreste ca ALDE sa plece de la guvernare, insa optiunea este a lor.

Viorica Dancila si ministrii Razvan Cuc si Mihai Fifor au plecat de la Suceava cu un elicopter privat FOTO

Premierul Viorica Dancila si doi dintre ministrii care au insotit-o in vizita sa in judetul Suceava au plecat, joi, de pe Aeroportul Stefan cel Mare, din Salcea, cu un elicopter privat. Oficialii s-au indreptat spre Aeroportul din Iasi.

Viorica Dancila anunta demiteri de lideri PSD dupa prezidentiale: Si eu imi asum. Acolo unde rezultatele nu sunt bune trebuie sa luam masuri ferme

Premierul Viorica Dancila a declarat, marti, dupa Conferinta de alegeri a filialei din Dolj, ca este de acord cu ideea ca sefii filialelor PSD care nu ating tinta electorala sa fie schimbati din functii.

Cu ce au asteptat-o calugarii pe Viorica Dancila la Manastirea Putna. La loc de cinste, prajitura somloi, palinca de schinduc si vinul alb manastiresc

Desi a plouat si a fost destul de frig pentru luna august, cateva mii de credinciosi au participat la slujba de Santa Maria, oficiata la Manastirea Putna. Printre enoriasi, s-au aflat premierul Viorica Dancila si ministrii Eugen Teodorovici si Mihai Fifor. Oficialii au fost intampinati cu paine si sare de copii imbracati in costume traditionale.

Viorica Dancila, replica pentru Calin Popescu Tariceanu: Ma surprind declaratiile sale. Probabil se refera la ministrii dumnealui

Premierul Viorica Dancila ii da replica partenerului de coalitie, Calin Popescu Tariceanu, care a declarat, marti, ca nu vrea sa faca parte dintr-un guvern impotent. intr-o declaratie de.

VIORICA DANCILA: Ordonantele care privesc situatiile de urgenta sunt gata

Premierul Viorica Dancila a declarat, ier, la Craiova, ca dupa cazul de la Caracal ordonantele care privesc situatiile de urgenta sunt pregatite si va demara o campanie impotriva traficului de persoane.

VIORICA DANCILA: Modul in care vom ajusta programul de guvernare - prioritar

ACTUALIZARE Viorica Dancila: Am avut intalniri in coalitie si am hotarat continuarea guvernarii PSD-ALDE ------ Presedintele PSD, premierul Viorica Dancila, a declarat, ieri, dupa sedinta CExN, ca prioritar acum este modul in care va fi ajustat programului de guvernare, dar si modul in care va fi organizata campania pentru pentru alegerile prezidentiale.

Viorica Dancila, mesaj inainte de CEx-ul PSD: Nu se rupe coalitia de guvernare

Viorica Dancila, presedintele PSD, si Calin Popescu Tariceanu, presedinte ALDE, au avut luni o intalnire, chiar inainde de intrunirea Comitetului Executiv al social-democratilor. Viorica Dancila a.

VIORICA DANCILA: Vom adopta proiectul rectificarii bugetare

Premierul Viorica Dancila a anuntat, luni, ca Guvernul va adopta rectificarea bugetara, Este o rectificare pozitiva, a apreciat premierul, precizand ca se asigura bani pentru plata salariilor, pensiilor si tuturor indemnizatiilor sociale, dar si pentru continuarea investitiilor in domeniile prioritare.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2026 seconds )