Libnet.ro
UNICEF

22:47

Basescu: Raspunsul lui Carmen Dan, ridicol; PSD este incapabil de guvernare institutionala si a devenit un risc, inclusiv de securitate, pentru Romania

Adevărul Adevărul,
Basescu: Raspunsul lui Carmen Dan, ridicol; PSD este incapabil de guvernare institutionala si a devenit un risc, inclusiv de securitate, pentru Romania

Fostul presedinte Traian Basescu afirma ca raspunsul ministrului Interne Carmen Dan la acuzatiile si la cererea de demisie formulata de prim-ministrul Mihai Tudose este ridicol, remarcand ca nici premierul nu isi asuma decizia revocarii, iar concluzia sa este ca PSD este incapabil de guvernare institutionala si a devenit un risc, inclusiv de securitate, pentru Romania. continuă pe Adevărul

Basescu, despre razboiul Carmen Dan-Mihai Tudose: Romania e sfasiata de hienele PSD

Traian Basescu a reactionat la razboiul dintre Carmen Dan si Mihai Tudose pe pagina sa de Facebook, sustinand ca PSD a devenit un risc pentru Romania. Romania sfasiata de.

Basescu:Doamna ministru Carmen Dan, dati o lectie lui Dragnea si lui Tudose si demisionati

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, i-a transmis miercuri seara pe Facebook lui Mihai Tudose ca a da batalia cu Dragnea prin umilirea unui ministru nu este demn pentru un Prim Ministru, recomandandu-i acestuia din urma sa ceara revocarea lui Carmen Dan in mod institutional.

Politic show:Basescu: Doamna ministru Carmen Dan, dati o lectie lui Dragnea si lui Tudose si demisionati;Cat de penibila e Opozitia. PNL nu vrea sa semneze contestatia USR pe legile Justitiei

Oprisan: Dragnea a uitat sa se mai consulte cu colegii de partid in anumite decizii. Presedintele Consiliului Judetean. Tudose, ministrilor: Sa dea Dumnezeu sa avem un an rodnic, ca linistit in mod cert nu va fi!. Declaratia zilei vine de.

PSD este incapabil de guvernare si a devenit un risc, inclusiv de securitate, pentru Romania

Fostul presedinte Traian Basescu afirma ca raspunsul ministrului Interne Carmen Dan la acuzatiile si la cererea de demisie formulata de prim-ministrul Mihai Tudose este ridicol, remarcand ca nici premierul nu isi asuma decizia revocarii, iar concluzia sa este ca PSD este incapabil de guvernare institutionala si a devenit un risc, inclusiv de securitate, pentru Romania, potrivit News. ro.

Raspunsul premierului Mihai Tudose adresat ministrului Afacerilor Interne, Carmen Dan

Intr-un mesaj postat pe contul personal de Facebook, premierul Mihai Tudose a raspuns declaratiilor ministrului Afacerilor Interne, contrazicand cronologia numirii chestorului Ionita sustinuta anterior de catre Carmen Dan.

Viorica Dancila, europarlamentar PSD: Premierul Tudose nu cunoaste ce este egalitatea de sanse si a umilit-o pe Carmen Dan

RPemierul Tudose nu cunoaste ce este egalitatea de sanse si a umilit-o pe ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat miercuri, pentru Agerpres, liderul europarlamentarilor PSD, Viorica Dancila, unul dintre liderii PSD loiali lui Liviu Dragnea, fiind si ea originara din Teleorman.

Viorica Dancila, europarlamentar: Premierul Tudose nu cunoaste ce este egalitatea de sanse si a umilit-o pe Carmen Dan

Premierul Tudose nu cunoaste ce este egalitatea de sanse si a umilit-o pe ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat miercuri pentru Agerpres liderul europarlamentarilor PSD, Viorica Dancila. Dancila este unul dintre liderii PSD cei mai loiali lui Liviu Dragnea, fiind si ea originara din Teleorman.

Propunere surpriza a ministrului de Interne, Carmen Dan, in scandalul politistului acuzat de pedofilie: Cere demisia sefului Serviciului Omoruri, cel care criticase dur schimbarile propuse de PSD-ALDE la Codurile Penale

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a folosit ocazia generata de scandalul politistului acuzat de pedofilie pentru a cere demisia Seful Serviciului Omoruri din Politia Bucuresti, Radu Gavris, cel care, la sfarsitul lunii decembrie, criticase dur modificarile pe care parlamentarii PSD-ALDE vor sa le opereze la Codurile Penale. Gavris este unul dintre cei mai apreciati politisti romani, structura pe care o conduce avand zero cazuri de crima cu autor necunoscut.

Ponta: Carmen Dan vrea sa isi dea demisia, dar nu o lasa Liviu Dragnea. Tudose trebuia sa-i ceara demisia

Victor Ponta, fost premier si presedinte al PSD, a declarat ca din informatiile sale de la fostii colegi din PSD Carmen Dan ar vrea sa-si dea demisia din functia de ministru de Interne, dar nu este lasata de Liviu Dragnea, actualul sef al social-democratilor. Mai mult, Ponta i-a recomandat premierului Mihai Tudose sa-i ceara lui Dan plecarea din Guvern.

Traian Basescu, reactie furibunda dupa ce premierul Tudose a vorbit despre demisia lui Carmen Dan

Premierul Mihai Tudose a afirmat miercuri, la Sinteza zilei, ca,daca va fi lasata, Carmen Dan isi va da demisia din functia de ministru al Afacerilor Interne. Seful Executivului a precizat.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )