Libnet.ro
UNICEF

12:15

Consilierul ministrului Carmen Dan isi anunta demisia dupa ce numele lui a aparut in scandalul politistului pedofil

Hotnews Hotnews,
 Consilierul ministrului Carmen Dan isi anunta demisia dupa ce numele lui a aparut in scandalul politistului pedofil

Valentin Riciu, consilierul ministrului Carmen Dan, a demisionat dupa ce numele lui a aparut in scandalul politistului pedofil. Dupa cum am precizat, nu am fost informat despre vreo acuzatie penala, iar comunicatul public al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie este lamuritor. Am discutat astazi cu ministrul si decizia aceasta este. Nu am pretentia de a fi exemplu pentru cineva, dar asa vad eu ca politist responsabilitatea. , a scris Riciu pe Facebook. Riciu este cercetat in trei dosare penale pentru abuz in serviciu, inselaciune si ultraj. continuă pe Hotnews

Valentin Riciu, consilierul ministrului Carmen Dan, vizat in trei dosare penale, demisioneaza: Asa vad eu ca politist responsabilitatea

Valentin Riciu, consilierul ministrului Afacerilor Interne, Carmen Dan, care este vizat in trei dosare penale, si-a anuntat demisia din functie, marti seara. El spune ca a luat aceasta decizie nu pentru ca situatia sa juridica s-ar fi schimbat, ci pentru ca asa vede el responsabilitatea.

Parchetul General verifica dosarele penale ale lui Valentin Riciu, consilierul ministrului Carmen Dan

Ancheta extinsa in cazul lui Valentin Riciu, consilierul ministrului de Interne Carmen Dan. Cele trei dosare in care apare numele acestuia vor fi verificate de procurorii de la Parchetul General, potrivit Digi 24.

Valentin Riciu, consilierul ministrului Carmen Dan, neaga ca ar fi fost cercetat penal pentru inselaciune

Consilierul ministrului de Interne pe probleme de personal, Valentin Riciu, fost lucrator al Brigazii de Politie Rutiera Bucuresti, a dezmintit ca ar avea un dosar penal pentru inselaciune.

Valentin Riciu, consilierul ministrului Carmen Dan, neaga ca ar fi cercetat penal

Consilierul ministrului de Interne pe probleme de personal, Valentin Riciu, fost lucrator al Brigazii de Politie Rutiera Bucuresti, a dezmintit ca ar avea dosare penale pe numele sau.

Consilierul lui Carmen Dan a demisionat de la Ministerul Afacerilor Interne

Consilierul lui Carmen Dan, implicat in trei dosare penale, a decis sa isi dea demisia. Valentin Riciu a anuntat pe pagina sa de Facebook ca azi a decis sa-si inceteze activitatea la.

Valentin Riciu, consilierul lui Carmen Dan, si-a dat demisia

ValentinRiciu, consilierul ministrului de interne, Carmen Dan. si-a anuntat marti seara demisia in constextul scandalului in care au fost implicati Carmen Dan si premierul.

Parchetul General verifica dosarele penale in care ar fi vizat Valentin Riciu, consilier al ministrului Carmen Dan

Parchetul General face verificari privind ancheta efectuata in dosarele in care ar fi vizat Valentin Riciu, consilierul ministrului de Interne Carmen Dan. Potrivit unor surse judiciare, exista trei dosare penale in care consilierul este vizat pentru inselaciune, ultraj si abuz in serviciu.

Valentin Riciu, consilierul lui Carmen Dan, despre informatia ca are dosar penal: Este o noua mizerie

Valentin Riciu, consilier al ministrului de Interne pe domeniul sindical, a catalogat ca fiind o mizerie informatia aparuta in presa ca ar avea un dosar penal pentru inselaciune si anunta ca va prezenta sambata un raport conducerii Ministerului de Interne, scrie Agerpres.

Valentin Riciu, consilierul lui Carmen Dan, despre informatia ca are dosar penal: Este o noua mizerie / Surse: Riciu este vizat in trei dosare penale

Valentin Riciu, consilier al ministrului de Interne pe domeniul sindical, a catalogat ca fiind o mizerie informatia aparuta in presa ca ar avea un dosar penal pentru inselaciune si anunta ca va prezenta sambata un raport conducerii Ministerului de Interne. UPDATE: Valentin Riciu este vizat in trei dosare penale - de inselaciune, ultraj si abuz in serviciu, au declarat pentru Agerpres surse judiciare.

Parchetul General: Proceduri prelungite nejustificat in cele doua dosare de la Parchetul Judecatoriei Sectorului 3 care il vizeaza pe Valentin Riciu, consilierul lui Carmen Dan

Parchetul General a decis sa sesizeze Inspectia Judiciara dupa ce, in urma verificarilor efectuate, a constatat ca in cele doua dosare ale lui Valentin Riciu, consilierul ministrului de Interne, Carmen Dan, aflate pe rolul Parchetului de pe langa Judecatoria Sector 3 Bucuresti, procedurile s-au prelungit nejustificat, in cele doua cauze nefiind efectuate acte de urmarire penala cu celeritate, ambele fiind repartizate pentru cercetari lucratorilor de politie din cadrul Brigazii Rutiere - Biroul control intern.

ştiri din Politica

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2031 seconds )