Libnet.ro
UNICEF

05:00

Disputa Dragnea-Tudose. Taberele din PSD incep sa prinda contur

Adevărul Adevărul,
Disputa Dragnea-Tudose. Taberele din PSD incep sa prinda contur

Liderii PSD din teritoriu incep sa aleaga in tabara cui sunt in disputa Liviu Dragnea versus Mihai Tudose, disputa care se va transa la sedinta Comitetului Executiv de la sfarsitul lunii ianuarie, dar si in ceea ce priveste cererii demisiei ministrului Carmen Dan. continuă pe Adevărul

Dragnea, declaratie transanta despre taberele din PSD si despre congres

Aflat la Vaslui, cu prilejul intalnirii cu liderii social-democrati din judet, Liviu Dragnea a declarat ca nu exista tabere in PSD si ca nu se impune organizarea unui congres extraordinar al.

Radu Tudor: Antena 3, audienta uriasa cu Tudose invitat! Semnal important pentru taberele din PSD

Audienta emisiunii Sinteza zilei' in ziua de 10 ianuarie cand Mihai Gadea l-a avut invitat pe premierul Mihai Tudose a fost absolut uriasa, arata Radu Tudor intr-o postare.

Fostul premier al Romaniei, reactie in scandalul din PSD: Ambele tabere din partid au gresit

Sorin Grindeanu, fostul premier al Romaniei, a venit cu o prima reactie cu privire la scandalul din PSD. Trebuie sa asiguram in acest moment stabilitate in tara noastra. Sa nu uitam c?.

Liviu Dragnea, despre criza din PSD: Este mult mai putin decat ce se vede

Liderul PSD Liviu Dragnea s-a intalnit vineri, cu primarii si liderii PSD Vaslui, in cadrul turneului in Moldova. Referitor la criza din PSD, Dragnea a declarat la intalnirea cu.

Alina Mungiu-Pippidi, despre criza din PSD: Mai recruteaza iarasi serviciile pe aia cu dosar daca vine vreun impas si facem un nou UNPR

Politologul Alina Mungiu-Pippidi analizeaza intr-un editorial criza interna din PSD in incercarea de a raspunde intrebarii daca asa numitul partidul bunei guvernari din aceast.

Reactia lui Victor Ponta cu privire la scandalul din PSD: Ma uit cu mare tristete la un PSD condus de traseisti impostori

Fostul premier Victor Ponta a postat un mesaj pe contul personal de Facebook, unde se declara dezamagit de conducerea PSD. 'Am intrat in PSD-ul condus de Adrian Nastase si in Guvernul.

Declaratie surprinzatoare. Ce va face Liviu Dragnea ca urmare a presiunilor din PSD

Liviu Dragnea, liderul PSD, a anuntat ca va convoca cat mai repede un CEX pentru a lamuri situatia din interiorul partidului. Ministrul de Interne, Carmen Dan, si premierul Mihai Tudose sunt in.

Victor Ponta, reactie DURA in scandalul din PSD. Cum ii desfiinteaza fostul premier pe Dragnea si pe traseistii impostori din partid

Fostul premier Victor Ponta reactioneaza in scandalul care zguduie PSD, lansand un atac extrem de virulent la adresa actualei conduceri a partidului. El spune ca a ajuns sa se uite cu mare.

Prima reactie din PSD dupa ce premierul a declarat ca nu mai doreste sa mai lucreze cu ministrul de Interne Carmen Dan

Ministrul Carmen Dan nu ar trebui sa demisioneze, a declarat, la RFI, secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu. El considera ca premierul Mihai Tudose si ministrul de Interne trebuie sa discute.

Femeile din PSD SAR LA GATUL lui Tudose: S-a incercat UMILIREA doamnei...

Premierul Mihai Tudose a reusit sa infurie organizatia de Femei a PSD. Europarlamentarul Viorica Dancila a declarat, joi, ca PSD-istele sunt suparare pe Tudose din cauza scandalului purtat cu ministrul.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,197 seconds )