Libnet.ro
UNICEF

08:30

Este incalificabil sa marginalizezi Universitatea din Iasi

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Este incalificabil sa marginalizezi Universitatea din Iasi

Primarul municipiului Iasi, Mihai Chirica, sustine ca decizia recenta a Ministrului Educatiei de repartizare pe tara a locurilor bugetate catre institutiile de invatamant superior este profund nedreapta si de-a dreptul jignitoare pentru elita intelectuala a Romaniei. continuă pe Ziarul Bursa

Mihai Chirica: n anul Centenar este incalificabil sa marginalizezi Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iasi, unde s-au format personalitatile care au faurit Romnia Mare

Primarul municipiului Iasi, Mihai Chirica, sustine ca decizia recenta a Ministrului Educatiei de repartizare pe tara a locurilor bugetate catre institutiile de invatamant superior este profund nedreapta si de-a dreptul jignitoare pentru elita intelectuala a Romaniei, scrie News. ro. El spune ca in anul Centenar este incalificabil sa marginalizezi Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iasi, unde s-au format personalitatile care au faurit Romania Mare.

Mihai Chirica, mesaj exploziv in scandalul din Educatie: in anul Centenar este incalificabil sa marginalizezi Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iasi

Primarul Iasiului intervine in scandalul din mediul universitare generat de taierea loculurilor la admitere. Mihai Chirica considera ca decizia recenta a Ministrului Educatiei de repartizare pe tara a.

Un cunoscut medic din Iasi, schimb de replici cu Olguta Vasilescu: Cum ma duc eu acum, cu salariul proaspat dublat, la serviciu sa dau ochii cu colegii registratori, statisticieni, infirmieri etc. ale caror venituri au scazut?

Schimb de replici intre un cunoscut medic din Iasi, membru ALDE, si ministrul Muncii. intr-un mesaj postat pe Facebook, medicul Razvan Constantinescu, de la Institutul de la Gastroenterologie si.

Universitatea din Bucuresti intra in greva japoneza, in semn de protest fata de deciziile Ministerului Educatiei

Studentii si profesorii facultatilor din cadrul Universitatii din Bucuresti au intrat de azi in greva japoneza in semn de protest fata de decizia Ministerului Educatiei Nationale de a reduce numarul locurilor bugetate in universitatile din Consortiul.

Antonia, primul functionar public virtual din Romnia / Primarul Emil Boc, la RFI: Va lucra 24 de ore din 24, iar n etapa a doua va avea si o forma cu care locuitorii vor putea interactiona

Primaria municipiului Cluj-Napoca a angajat primul functionar public virtual din Romania. E vorba de un proiect de inteligenta artificiala prin care locuitorii orasului pot depune cereri online la Primarie, economisind astfel 40% din timpul lor, declara, la RFI, primarul Emil Boc.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1982 seconds )