Libnet.ro
UNICEF

01:05

Iohannis o respinge pe Adina Florea pentru a doua oara la sefia DNA: Nu exista dovada ca Florea nu a colaborat cu Securitatea

Adevărul Adevărul,
Iohannis o respinge pe Adina Florea pentru a doua oara la sefia DNA: Nu exista dovada ca Florea nu a colaborat cu Securitatea

Presedintele Klaus Iohannis i-a transmis ministrului Justitiei, Tudorel Toader, o scrisoare in care il anunta ca respinge pentru a doua oara numirea Adinei Florea la sefia DNA. continuă pe Adevărul

Iohannis o respinge iar pe Adina Florea, propusa de Toader la sefia DNA. Cum motiveaza presedintele

Presedintele Klaus Iohannis o respinge din nou pe Adina Florea, propusa de ministrul Tudorel Toader la sefia DNA. Luand act de faptul ca, in continuare, documentatia transmisa nu contine dovada care sa.

Klaus Iohannis o respinge a doua oara pe Adina Florea, propusa de Tudorel Toader la sefia DNA

Presedintele Iohannis a respins-o miercuri pentru a doua oara pe Adina Florea, propusa de Tudorel Toader la sefia DNA, potrivit unui comunicat transmis de Administratia Prezidentiala. Motivul respingerii este lipsa dovezii de la CNSAS ca Adina Florea.

Iohannis respinge din nou propunerea ministrului Justitiei de numire a Adinei Florea la sefia DNA / Argumentele presedintelui

Presedintele Klaus Iohannis respinge pentru a doua oara propunerea ministrului Justitiei, Tudorel Toader, de numire a procurorului Adina Florea la conducerea Directiei Nationale Anticoruptie. Motivul invocat de seful statului este ca documentatia nu contine dovada ca Adina Florea nu a colaborat cu Securitatea.

Toader, intrebat daca Iohannis e obligat sa o numeasca pe Adina Florea la sefia DNA fara a se opune: Eu ma bucur ca intelegeti,

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, afirma ca procedura de numire a unui nou procuror sef al Directiei Nationale Anticoruptie DNA) nu s-a incheiat. Intrebat daca presedintele Klaus Iohannis este obligat sa o numeasca pe Adina Florea in functie fara a.

Iohannis o refuza din nou pe Adina Florea la sefia DNA

Klaus Iohannis i-a raspuns lui Tudorel Toader referitor la nominalizarea unui nou procuror-sef la DNA. Presedintele respinge din nou propunerea ministrului Justitiei in persoana Adinei Florea. Stire in.

Iohannis continua cu refuzul: de ce n-o vrea pe Adina Florea la DNA

Presedintele Klaus Iohannis a respins-o pentru a doua oara pe Adinei Florea, propusa de ministrul Justitiei Tudorel Toader la conducerea DNA. Motivul invocat de seful statului este ca documentatia nu contine dovada ca Florea nu a colaborat cu Securitatea. Constat ca subzista temeiurile de fapt si de drept avute in vedere la respingerea propunerii initiale de [] .

Iohannis o refuza din nou pe Adina Florea la DNA

Klaus Iohannis i-a raspuns lui Tudorel Toader referitor la nominalizarea unui nou procuror-sef la DNA. Presedintele respinge din nou propunerea ministrului Justitiei in persoana Adinei Florea. Stire in.

Iohannis respinge din nou numirea Adinei Florea la sefia DNA

Presedintele Klaus Iohannis i-a transmis astazi o scrisoare ministrului Justitiei, Tudorel Toader, ca raspuns la solicitarea de reevaluare a propunerii de numire in functia de procuror sef al Directiei Nationale Anticoruptie a Adinei Florea.

Vnzarile anuale de masini au scazut n China pentru prima oara n ultimii 20 de ani

Vanzarile de masini au inregistrat prima crestere anuala din ultimele doua decenii in China, cea mai mare piata auto mondiala, informeaza BBC. Astfel, s-au vandut 22,7 milioane de masini noi, cu 6% mai putine decat in 2017. in 2005 se vindeu sub 4 milioane de masini, iar in 2008, ia putin de 7 milioane,.

Ce va face PSD dupa ce presedintele Iohannis a respins nominalizarile Vioricai Dancila pentru doua ministere

Florin Iordache a afirmat, pentru MEDIAFAX, ca Viorica Dancila va anunta luni decizia luata, dupa refuzul lui Klaus Iohannis de a ii numi pe Olguta Vasilescu si Mircea Draghici, la Dezvoltare, respectiv.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2348 seconds )