Libnet.ro
UNICEF

05:15

Liberalii cer audierea lui Melescanu n scandalul mutarii ambasadei din Israel

Hotnews Hotnews,
 Liberalii cer audierea lui Melescanu n scandalul mutarii ambasadei din Israel

PNL cere audierea ministrului Afacerilor Externe, Teodor Melescanu, la comisiile de politica externa ale Parlamentului pentru a da explicatii in legatura cu mutarea ambasadei Romaniei de la Tel Aviv la Ierusalim, informeaza news. ro. continuă pe Hotnews

Viorica Dancila pleaca in Israel, la cateva zile de la scandalul mutarii Ambasadei Romaniei la Ierusalim

Viorica Dancila va pleca in Israel, la cateva zile de la scandalul mutarii Ambasadei Romaniei la Ierusalim. Vizita urmeaza sa aiba loc miercuri si joi, astfel ca sedinta Executivului de saptamana aceasta.

Ministerul Afacerilor Externe reactioneaza in scandalul mutarii Ambasadei Romaniei in Israel de la Tel Aviv la Ierusalim

Ministerul Afacerilor Externe reactioneaza in scandalul mutarii Ambasadei Romaniei in Israel de la Tel Aviv la Ierusalim. Potrivit unu comunicat dat publicitatii in urma cu putin timp, MAE sustine ca.

Toate tunurile pe Guvern, in scandalul mutarii ambasadei din Israel. Acest tip de documente se discuta la confidentiale, cum de a vorbit Dragnea despre el?

Scandalul generat de anuntul liderului PSD, Liviu Dragnea, privind mutarea ambasadei Romaniei din Israel, ia amploare. Presedintele PNL, Ludovic Orban, a intervenitin acest scandal, afirmand ca o decizie c.

Ludovic Orban, reactie virulenta in scandalul mutarii ambasadei Romaniei la Ierusalim: Somam Guvernul sa...

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a somat Guvernul sa renunte la orice demers privind mutarea Ambasadei Romaniei din Israel la Ierusalim, precizand ca o astfel de decizie nu poate fi luata decat de presedintele.

Viorica Dancila, vizita FULGER in Israel, dupa SCANDALUL mutarii Ambasadei (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila va face, miercuri si joi, o vizita fulger in Israel. Prim ministrul va efectua aceasta vizita in contextul in care Liviu Dragnea a anuntat ca Executivul a adoptat un memorandum.

Tariceanu se delimiteaza de Dragnea in scandalul momentului: Ce mesaj a transmis MAE dupa anuntul mutarii Ambasadei Romaniei in Israel la Ierusalim

Ministerul Afacerilor Externe a anuntat vineri ca a inceput un proces de analiza si evaluare cu privire la relocarea Ambasadei Romaniei de la Tel Aviv la Ierusalim. intr-un comunicat de presa, reprezentantii.

ANALIZA. Pro si contra mutarii ambasadei Romaniei la Ierusalim. Implicatii si calcule geopolitice

Decizia Guvernului Dancila de a incepe procedura de mutare a ambasadei Romaniei din Israel de la Tel Aviv la Ierusalim e contestata de Klaus Iohannis, care subliniaza ca ar reprezenta o incalcare a dreptului international. De asemenea, si specialistii consultati de Adevarul considera ca ideea mutarii ar fi una buna, dar nu prin metodele folosite de coalitia PSD-ALDE, ci prin negocieri si consultari intre presedinte si partenerii externi.

SONDAJ Cum ti se pare ideea mutarii Ambasadei Romniei n Israel la Ierusalim?

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a spus joi seara ca guvernul a adoptat un memorandum referitor la mutarea ambasadei romanesti in Israel de la Tel Aviv la Ierusalim. Aceasta decizie este luata, a spus el. Vineri dimineata, presedintele Klaus Iohannis a reactionat spunand ca mutarea ar reprezenta o incalcare a dreptului international si ca el, in calitate de titular al deciziilor de politica externa si ca reprezentant al Romaniei in plan extern, nu a fost informat sau consultat, in prealabil, pe aceasta tema. Cum ti se pare initiativa guvernarii PSD? Participa la sondajul HotNews. ro.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )