Libnet.ro
UNICEF

11:30

Mituta, dupa demisia lui Negrescu: Presedintia Consiliului UE este compromisa chiar inainte de a incepe. Ne asteapta cele mai umilitoare sase luni

Adevărul Adevărul,
Mituta, dupa demisia lui Negrescu: Presedintia Consiliului UE este compromisa chiar inainte de a incepe. Ne asteapta cele mai umilitoare sase luni

Alin Mituta, unul dintre co-fondatorii partidului Miscarea Romania impreuna, a comentat, intr-o postare pe Facebook, demisia ministrului pentru Afaceri Europene, Bogdan Negrescu. Acesta a anuntat ca depunerea mandatului lui Negrescu vine cu doar 50 de zile inainte de preluarea presedintiei Consiliului UE, urmand ca Romania sa cunoasca cele mai umilitoare sase luni de la aderare. Mituta a mai spus si ca presedintia e deja compromisa. continuă pe Adevărul

Ghinea, despre demisia ministrului Negrescu: Se ocupa Dancila de presedintia Consiliului UE. Reteta dezastrului este acum completa

Cristian Ghinea USR) afirma ca dezastrul in ceea ce priveste preluarea de catre Romania a presedintiei Consiliului UE este complet dupa ce ministrul care gestiona acest eveniment, Victor Negrescu, si-a dat brusc demisia.

Tomac, dupa demisia lui Negrescu: Domnule Orban, domnule Barna, haideti sa depunem odata motiunea de cenzura!

Presedintele PMP, Eugen Tomac, afirma ca demisia ministrului Negrescu demonstreaza ca Guvernul Dancila nu este pregatit sa preia presedintia rotativa a UE si le cere liderilor PNL si USR sa depuna impreuna motiunea de cenzura.

VICTOR PONTA lanseaza NUCLEARA dupa demisia momentului din GUVERNUL DANCILA: Chiar si-a propus sa ne scoata din UE

Fostul premier Victor Ponta lanzeaza critici dure dupa ce Victor Negrescu si-a dat demisia din functia de ministru delegat pentru Afaceri Europene. Ponta a apreciat ca plecarea lui Negrescu reprezinta o mare.

Presedintia Consiliului UE testul de responsabilitate pentru clasa politica romaneasca

Politicianul roman a ajuns intre ciocan si nicovala. Oricat s-ar incapatana sa tina de propria lui realitate paralela, presedintia Consiliului UE si presiunea interna incep sa functioneze ca o menghina. Presedintele, Puterea si Opozitia sunt obligati sa actioneze profesionist si nu au cale de scapare pana in vara viitoare, cand va incepe cursa pentru Cotroceni. Acela va fi momentul decontului si pentru testul european.

Eugen Tomac: Demisia ministrului Negrescu demonstreaza ca Guvernul Dancila nu e pregatit sa preia Presedintia UE. Sa depunem odata motiunea de cenzura!

Demisia lui Victor Negrescu, ministrul delegat pentru Afaceri Europene, demonstreaza ca Guvernul Dancila nu este pregatit sa preia Presedintia rotativa a UE, sustine presedintele PMP. Eugen Tomac le cere din.

Demisia lui Negrescu, alt mesaj defectuos trimis Bruxelles-ului

Fostul premier Victor Ponta sustine ca Victor Negrescu este unul dintre putinii actuali ministri chiar pregatit pentru functia sa, cu bune conexiuni pe plan european si unul dintre ultimii adevarati social-democrati din conducerea actuala a PSD, astfel ca plecarea sa nu este decat un alt mesaj defectuos pe care il trimitem Bruxelles-ului, noteaza News. ro.

Surse: Viorica Dancila va avea un nou consilier, adus special pentru presedintia Consiliului UE

Europarlamentarul PSD Victor Bostinaru va deveni consilier onorific al premierului Viorica Dancila, sustin surse guvernamentale pentru Adevarul. Alesul european este unul dintre cei mai influenti oameni ai PSD la Bruxelles, acesta fiind si vicepresedinte al socialistilor din PE.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )