Libnet.ro
UNICEF

18:45

PNL pregateste o motiune impotriva lui Tudorel Toader dupa ce criminalii eliberati in baza recursului compensatoriu au inceput sa faca noi victime

B1 B1,
PNL pregateste o motiune impotriva lui Tudorel Toader dupa ce criminalii eliberati in baza recursului compensatoriu au inceput sa faca noi victime

PNL pregateste depunerea unei motiuni simple pe numele ministrului Justitiei. in sedinta de luni a PNL se va lua in discutie o motiune simpla care sa-l vizeze pe ministrul Tudorel Toader. Propunerea vine. continuă pe B1

LUDOVIC ORBAN: PNL va depune o motiune impotriva ministrului Justitiei

PNL va pregati, pana saptamana viitoare, un proiect de lege privind modificarea prevederilor referitoare la recursul compensatoriu si va depune la inceputul sesiunii parlamentare o motiune impotriva ministrului Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat astazi liderul liberalilor, Ludovic Orban.

PNL va depune o motiune impotriva ministrului Justitiei

PNL va pregati, pana saptamana viitoare, un proiect de lege privind modificarea prevederilor referitoare la recursul compensatoriu si va depune la inceputul sesiunii parlamentare o motiune impotriva.

DUPA CRIMA DIN MEDIAS: Tomac cere demisia lui Tudorel Toader si a lui Carmen Dan

Presedintele PMP, Eugen Tomac, a declarat astazi ca ministrul Justitiei, Tudorel Toader, si ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, ar trebui sa demisioneze dupa crima de la Medias.

Dupa crima de la Medias, PMP cere demisia lui Tudorel Toader si a lui Carmen Dan

Presedintele PMP, Eugen Tomac, sustine ca in orice tara normala in care s-ar intampla o grozavie precum crima de la Medias, ministrii responsabili si-ar da demisia sau ar fi demisi. Tudorel Toader p.

TUDOREL TOADER: Proiectul legislativ privind recursul compensatoriu, initiat de guvernarea tehnocrata

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a afirmat astazi ca recursul compensatoriu a fost initiat de catre guvernarea tehnocrata, a fost avizat de catre Consiliul Superior al Magistraturii si adoptat de Parlament, intrand in vigoare la scurt timp dupa ce a devenit ministru.

Tudorel Toader si legea borfasilor

Incredibil. Si strigator la cer. Tudorel Toader n-a demisionat din functie nici dupa abominabila crima din Medias, comisa de un ins eliberat prematur pe baza unei schimbari legislative girate de ministrul de justitie.

Tudorel Toader, despre o ordonanta de abrogare a legii recursului compensatoriu: Ce, este treaba ministrului Justitiei sa dea ordonante? Mai intai sa isi asume consecintele legii initiatorii

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat luni ca nu el este cel care trebuie sa ia o decizie cu privire la o eventuala abrogare a legii recursului compensatoriu. Asta dupa ce USR a solicitat ca Guvernul sa.

Tudorel Toader insista: nu-si asuma legea recursului compensatoriu, dnd vina pe guvernul Ciolos

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, nu-si asuma legea recursului compensatoriu, insistand ca aceasta a fost initiata in timpul guvernarii Ciolos, adoptata de parlament si intrata in vigoare la scurt timp dupa ce el a devenit ministru.

Tudorel Toader: nainte de a vorbi despre o Ordonanta de abrogare a legii recursului compensatoriu, ar trebui ca initiatorii si avizatorii legii sa suporte consecintele

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, luni, pentru HotNews, legat de solicitarea USR ca Guvernul sa emita o Ordonanta de Urgenta pentru abrogarea legii privind recursul compensatoriu, ca va analiza o astfel de cerere cand o va primi personal, desi nu el este cel care ar trebui sa ia o asemenea decizie: Ce, este treaba ministrului Justitiei sa dea ordonante?. Tudorel Toader a mai sustinut ca, inainte de a vorbi despre adoptarea unei astfel de Ordonante, ar trebui ca initiatorii si avizatorii acestei legi sa isi asume consecintele ei.

Pus la zid pentru explozia de infractiuni comise cu violenta, Tudorel Toader pune recursul compensatoriu in carca guvernului tehnocrat

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, intr-un mesaj postat luni pe Facebook da vina, din nou, pe guvernarea tehnocrata pentru legea recursului compensatoriu.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )