Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tudorel Toader, chemat in Senat pe 3 mai sa dea explicatii despre legile Justitiei, dupa publicarea ultimului raport al GRECO

Adevărul Adevărul,
Tudorel Toader, chemat in Senat pe 3 mai sa dea explicatii despre legile Justitiei, dupa publicarea ultimului raport al GRECO

Comitetul liderilor grupurilor parlamentare a aprobat luni solicitarea liberalilor de a-l invita pe ministrul Justitiei, Tudorel Toader, la Ora ministrului la Senat, pe 3 mai, la ora 12,00. continuă pe Adevărul

Tudorel Toader, convocat sa dea EXPLICATII in Parlament. Ce are de spus ministrul Justitiei

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, este convocat in Parlament in data de 3 mai, la Ora ministrului. A fost o solicitare a liberalilor depusa de saptamana trecuta. S-a aprobat ca domnul Tudorel Toader.

Tudorel Toader despre sesizarea la CCR: O vom modifica prelund si o parte din raportul presedintelui

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a afirmat, luni, ca a realizat un draft al sesizarii catre Curtea Constitutionala dupa refuzul presedintelui Klaus Iohannis de a o revoca din functie pe sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, insa forma finala a acesteia va cuprinde si o parte din raportul prezentat de seful statului.

Tudorel Toader, despre sesizarea CCR: Vom prelua si o parte din raportul presedintelui

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a afirmat, luni, ca a realizat un draft al sesizarii catre Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) dupa refuzul presedintelui Klaus Iohannis de a o revoca din functie pe.

Tudorel Toader, despre Alina Bica: Nu Ministerul Justitiei este cel care permite unui incuplat sa paraseasca tara

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, spune ca nu a primit personal si nu a auzit ca Ministerul Justitiei sa fi primit vreun document privind solicitarea Alinei Bica de acordare a statutului de refugiat politic, el.

Tudorel Toader, intalnire cu premierul Dancila pentru a depune sesizarea la CCR privind refuzul presedintelui de a o revoca pe Kovesi (VIDEO)

UPDATE:Cu putin inainte de ora 12, Tudorel Toader a ajuns la Guvern unde se va intalni cu premierul Viorica Dancila pentru a discuta despre sesizarea ce urmeaza a fi depusa la Curtea Constitutionala.

Tudorel Toader si Viorica Dancila, iNTALNIRE DE URGENTA pe tema REVOCARII sefei DNA. Ministrul Justitiei il ironizeaza pe Iohannis

Tudorel Toader si Viorica Dancila se vor intalni la inceputul saptamanii viitoare pentru a discuta despre revocarea sefei DNA, Laura Codruta Kovesi. Anuntul a fost facut chiar de catre ministrul.

Tudorel Toader a anuntat ce vrea sa faca dupa ce renunta la politica: Astept momentul in care voi scoate roba de la naftalina

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat, vineri, la congresul avocatilor, ca intentioneaza sa revina la profesia de avocat, dupa ce nu va mai activa in zona politica. Am participat si la alte.

Tudorel Toader anunta ca sesizarea privind refuzul presedintelui de a o revoca pe Laura Codruta Kovesi va fi depusa astazi la CCR

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat ca sesizarea formulata dupa refuzul presedintelui Klaus Iohannis de a o revoca din functie pe sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, va ajunge in cursul zilei de luni la Curtea Constitutionala a Romaniei.

Tudorel Toader anunta ca sesizarea privind refuzul presedintelui de a o revoca pe Laura Codruta Kovesi va fi depusa astazi la CCR: Premierul a semnat documentul

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat ca sesizarea formulata dupa refuzul presedintelui Klaus Iohannis de a o revoca din functie pe sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, va ajunge in cursul zilei de luni la Curtea Constitutionala.

Tudorel Toader: Sesizarea privind refuzul presedintelui de a o revoca pe Kovesi ajunge luni la CCR

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat ca sesizarea formulata dupa refuzul presedintelui Klaus Iohannis de a o revoca din functie pe sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, va ajunge in cursul zilei de luni la.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1999 seconds )