Libnet.ro
UNICEF

10:31

USR cere demisia ministrului Justitiei: Declaratia lui Tudorel Toader este socanta. Majoritatea PSD-ALDE a reusit sa impuna o lege care pune in pericol siguranta cetatenilor

Hotnews Hotnews,
 USR cere demisia ministrului Justitiei: Declaratia lui Tudorel Toader este socanta. Majoritatea PSD-ALDE a reusit sa impuna o lege care pune in pericol siguranta cetatenilor

Uniunea Salvati Romania cere demisia ministrului Justitiei Tudorel Toader care a admis ca nu a anticipat numarul de detinuti care vor iesi din inchisoare in urma aplicarii legii executarii pedepselor. Mai exact, 529 de detinuti au fost eliberati din penitenciare, iar 3. 349 urmeaza sa fie eliberati zilele acestea, din totalul de aproximativ 28. 000 de detinuti din puscariile romanesti, se arata intr-un comunicat de presa. continuă pe Hotnews

USR cere demisia ministrului Justitiei. Tudorel Toader a recunoscut, nonsalant, ca nu a anticipat cati detinuti vor fi eliberati ca urmare a gratierii PSD

USR cere demisia ministrului Justitiei, Tudorel Toader, care a admis ca nu a anticipat numarul de detinuti care vor iesi din inchisoare in urma aplicarii legii executarii pedepselor.

USR cere demisia ministrului Tudorel Toader: Gratierea mascata a detinutilor pune in pericol siguranta cetatenilor

Uniunea Salvati Romania cere demisia ministrului Justitiei, Tudorel Toader, care a recunoscut ca nu a anticipat numarul de detinuti care vor iesi din inchisoare in urma aplicarii legii executarii pedepselor, potrivit Hotnews.

APMGR cere demisia ministrului Sanatatiii si presedintelui CNAS

Asociatia Producatorilor de Medicamente Generice din Romania APMGR), organism reprezentativ al companiilor producatoare de medicamente generice, solicita prim-ministrului Mihai Tudose demiterea ministrului Sanatatii, Florian Bodog si a presedintelui Casei Nationale de Asigurari de Sanatate CNAS), Razvan Vulcanescu, se precizeaza intr-un comunciat de presa.

Asociatia Producatorilor de Medicamente Generice cere demisia ministrului Sanatatii si pe cea a presedintelui CNAS

Asociatia Producatorilor de Medicamente Generice din Romania APMGR) ii solicita premierului Mihai Tudose demiterea ministrului Sanatatii, Florian Bodog si a presedintelui Casei Nationale de Asigurari de Sanatate CNAS), Razvan Vulcanescu, pentru incalcarea programului de guvernare si promovarea unor politici de sanatate in detrimentul pacientului.

Schimbare privind legile justitiei: Tudorel Toader nu mai cere avizul Comisiei de la Venetia

Dupa ce miercuri, ministrul Justitiei, Tudorel Toader, anunta ca solicitarea de aviz pentru Comisia de la Venetia este pregatita si urmeaza sa fie trimisa, situatia s-a schimbat complet a doua zi. Ministrul.

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, nu mai cere avizul Comisiei de la Venetia pentru numirea procurorilor-sefi

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat joi, la Parlament, ca nu va mai trimite el solicitarea catre Comisia de la Venetia pentru un aviz referitor la modalitatea de numire a procurorilor sefi.

Tudorel Toader nu mai cere aviz de la Comisia de la Venetia

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat joi ca in momentul in care Comisia parlamentara constituita pentru a dezbate legile Justitiei isi va asuma proiectul de lege pe aceasta tema.

Macovei il acuza pe Tudorel Toader ca a rescris directiva europeana privind confiscarea extinsa in favoarea penalilor. Condamnatii raman tot bogati

Monica Macovei sustine ca ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a transpus trunchiat directiva europeana privind confiscarea extinsa in legislatia romaneasca. in tabelul de Concordanta intre Directiva europeana si proiectul ministrului, la confiscarea de la terti scrie: Nu face obiectul prezentului proiect. in acelasi tabel, la punerea sechestrului pe bani inca de la inceputul anchetelor, ministrul scrie: Nu face obiectul prezentului proiect.

Tudorel Toader schimba regulile in timpul jocului. Ce se intampla cu proiectul pe legile justitiei?

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat ca, in momentul in care Comisia parlamentara constituita pentru a dezbate legile Justitiei isi va asuma proiectul de lege, va prelua si solicitarea de aviz catre Comisia de la Venetia.

Tudorel Toader: Voi discuta legile justitiei pe indelete, in amanunt cu Timmermans, prim-vicepresedintele Comisiei Europene, pe 26 octombrie

Ministrul Tudorel Toader a declarat, miercuri, ca se va intalni in 26 octombrie cu prim-vicepresedintele Comisie Europene Frans Timmermans pentru a discuta despre solutiile cuprinse in proiectul de modificare a Legilor Justitiei, adaugand ca a solicitat Comisiei de la Venetia aviz cu privire la procedura de numire a procurorilor de rang inalt, informeaza Agerpres.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )