Libnet.ro
UNICEF

20:15

Viorica Dancila, incurcata de numele orasului unde mii de mineri au intrat in greva. Premierulsuspecteaza speculatii pe spatele minerilor

Adevărul Adevărul,
Viorica Dancila, incurcata de numele orasului unde mii de mineri au intrat in greva. Premierulsuspecteaza speculatii pe spatele minerilor

Premierul Viorica Dancila a afirmat, in sedinta de Guvern, faptul ca i-a cerut ministrului Energiei, Anton Anton, sa mearga la Targul Jiu, oras unde mii de mineri au intrat in greva. Numele corect e Targu Jiu. continuă pe Adevărul

Viorica Dancila: Mi s-a adus la cunostinta, cu nepermisa si suspecta intarziere, situatia de la CE Oltenia. Am cerut structurilor de siguranta nationala informatii despre aceasta situatie extrem de grava (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a vorbit, joi, in debutul sedintei de Guvern, despre situatia de la Complexul Energetic Oltenia. prim-ministrul a anuntat ca a cerut sa-i fie prezentata situatia stocurilor de.

VIDEO O noua gafa a premierului Viorica Dancila: I-am cerut ministrului Energiei sa mearga la Trgul Jiu

Premierul Viorica Dancila a spus, in sedinta de joi a Guvernului, ca i-a cerut ministrului Energiei, Anton Anton, sa mearga la Targul Jiu, pentru a rezolva situatia de la Complexul Energetic Oltenia, unde minerii au intrat in greva.

Premierul Viorica Dancila a convocat sedinta de urgentala Guvern

Premierul Viorica Dancila a convocat de urgenta ministrii la Guvern, miercuri, la ora 12. 00, din cauza situatiei de la CEO Oltenia, acolo unde angajatii refuza sa intre la munca din cauza salariilor pe care le.

Viorica Dancila publica citate din Constantin Noica de ziua lui Mihai Eminescu: intre timp, casa din Teleorman, unde s-a nascut marele filosof, zace in paragina(FOTO)

Premierul Viorica Dancila a transmis, marti, un mesaj cu ocazia Zilei Culturii Nationale, in care se marcheaza si implinirea a 169 de ani de la nasterea lui Mihai Eminescu. in mesajul publicat pe.

Ministrul Energiei o contrazice pe Viorica Dancila: Mi-e greu sa spun ca Guvernul nu stia despre situatia de la CE Oltenia/ Dancila sustine ca a fost informata cu suspecta si nepermisa ntrziere

Ministrul Energiei Anton Anton a declarat ca luni a avut loc la minister o intalnire pe tema grevei minerilor, motiv pentru care nu crede ca Executivul nu stia despre situatia de la Complexul Energetic Oltenia. Am avut luni o discutie la Ministerul Energiei cu aproape cu toti cu care am discutat si azi. Mi-e greu sa spun ca Guvernul nu stia, a spus ministru la Targu-Jiu, dupa ce a fost intrebat despre o afirmatie a premierului Viorica Dancila, care sustine ca a fost informata abia miercuri despre situatia de la CE Oltenia.

VIORICA DANCILA: Am solicitat informatii despre situatia grava a Complexului Energetic

Premierul Viorica Dancila a declarat, astazi, la inceputul sedintei de Guvern, ca i s-a adus la cunostinta abia ieri, cu nepermisa si suspecta intarziere, situatia de la Complexul Energetic Oltenia.

VIORICA DANCILA: Ziua Culturii Nationale invita la reflectie asupra Romaniei

Ziua Culturii Romane este un prilej sa meditam la rolul fundamental al culturii in unitatea natiunii romane, in dezvoltarea societatii si a fiecaruia dintre noi, afirma premierul Viorica Dancila in mesajul transmis astazi.

VIORICA DANCILA SE INTOARCE LA STRASBOURG Prioritatile noastre versus prioritatile Parlamentului European

Prim-ministrul Viorica Dancila va prezenta, astazi, in plenul Parlamentului European, prioritatile presedintiei tarii noastre la Consiliul Uniunii Europene. La numai doua luni, dupa ce i-a certat pe eurodeputatii care o trageau la raspundere cu privire la situatia statului de drept din Romania, Dancila se intoarce la Strasbourg pentru a convinge Legislativul european ca Guvernul are un program coerent pentru cele sase luni in care va conduce Consiliul UE.

Ministrul Energiei O CONTRAZICE pe Viorica Dancila: imi e greu sa spun ca nu stia Guvernul despre situatia de la Complexul Energetic Oltenia(VIDEO)

Premierul Viorica Dancila este contrazis de ministrul Energiei, Anton Anton, in priovinta situatiei de criza de la Complexul Energetic Oltenia. Sefa Guvernului a reprosat, joi, fara a da nume, ca nu.

Viorica Dancila, despre acordul Brexit: Suntem preocupati de respectarea drepturilor romanilor

Premierul Viorica Dancila a declarat, joi, inainte de sedinta de Guvern, ca Executivul este preocupat de situatia romanilor din Mare Britanie, in contextul lipsei unui acord pentru Brexit. Unul dintre cele.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )