Libnet.ro
UNICEF

06:00

Adrian Nastase, mesaj pentru Klaus Iohannis, dupa uriasul miting PSD

Antena3 Antena3,
Adrian Nastase, mesaj pentru Klaus Iohannis, dupa uriasul miting PSD

Adrian Nastase sustine ca mitingul PSD a aratat faptul ca linia de fractura in societatea romaneasca nu mai este cea ideologica sau cea economico-socala, ci una care are la baza axa. continuă pe Antena3

Ilie Nastase, mesaj pentru Simona Halep pe Arena Nationala: Sunt foarte mandru de Simona. O felicit ca a avut rabdare si dupa rabdare au venit si trandafirii

Simona Halep a avut parte de o atmosfera de neuitat la Arena Nationala din Capitala, unde s-au strans mii de oameni pentru a o felicita in urma victoriei de la Roland Garros. Printre cei care i-au fost.

Curtea Constitutionala, o a doua lovitura pentru Klaus Iohannis

Surpriza in motivarea CCR. Curtea Constitutionala a ascuns in document, printre paragrafele care explica procedura de revocare, o prevedere care anuleaza TOATE planurile Presedintelui Romaniei in justitie.

Mesajul lui Klaus Iohannis pentru Simona Halep dupa victoria de la Roland Garros

Presedintele Klaus Iohannis i-a transmis Simonei Halep un mesaj de felicitare pentru victoria din finala de la Roland Garros.

Adrian Nastase, prima reactie dupa publicarea motivarii CCR in cazul lui Kovesi

Adrian Nastase a plecat pentru cateva zile in Antalya, insa marturiseste, intr-o postare pe blogul sau, ca este la curent cu tot ce se intampla in Romania. Antalya este, din nou, sub semnul prieteniei.

Simona Halep, felicitata de Klaus Iohannis: Campioana noastra a luptat pentru fiecare minge si nu a renuntat n niciun moment

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, sambata, pe Facebook, un mesaj in care o felicita pe Simona Halep pentru victoria extraordinara obtinuta la Roland Garros.

Ce face Klaus Iohannis in timpul mitingului PSD

Klaus Iohannis nu numai ca sta departe de mitingul PSD, dar a si plecat din Bucuresti. Presedintele este acum in Sibiu, asta dupa ce s-a intors dintr-o vizita de doua zile in Polonia. Mai mult, in.

Liviu Dragnea vorbeste deschis despre suspendarea lui Iohannis, dupa mitingul PSD: Noi am spus ca suntem hotarati sa mergem pana la capat

Dupa ce a a reusit sa scoata aproximativ 150. 000 de oameni in strada, Liviu Dragnea nu mai are nicio rezerva si vorbeste deschis ca se va recurge la suspendarea lui Klaus Iohannis daca nu va pune in aplicare.

Liviu Dragnea: Klaus Iohannis are probleme la dosar! Nu va scapa de captivitate si raspundere

Liviu Dragnea a acuzat in cadrul discursului din timpul mitingului ca presedintele Klaus Iohannis si liderul PNL Ludovic Orban sunt captivi ai statului paralel Sa nu-l invidiem pe prietenul dvs Klaus Iohannis .

Liviu Dragnea: Klaus Iohannis are probleme la dosar! Nu va scapa de captivitate si raspundere (VIDEO)

Liviu Dragnea a acuzat in cadrul discursului din timpul mitingului ca presedintele Klaus Iohannis si liderul PNL Ludovic Orban sunt captivi ai statului paralel Sa nu-l invidiem pe prietenul dvs Klaus Iohannis .

Tariceanu: Noua Securitate are doi parinti: Traian Basescu si Klaus Iohannis. Basescu a creat-o, iar Iohannis o foloseste impotriva adversarilor politici

Prezenbt la mitingul PSD, liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a lansat un atac dur la adresa presedintelui Klaus Iohannis.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2606 seconds )