Libnet.ro
UNICEF

06:00

Iohannis, atac la Dragnea: Un politician INFRACTOR s-a trezit sa ameninte procurorii, dupa ce a convocat un miting mediocru anti-Justitie (VIDEO)

B1 B1,
Iohannis, atac la Dragnea: Un politician INFRACTOR s-a trezit sa ameninte procurorii, dupa ce a convocat un miting mediocru anti-Justitie (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a spus, marti, dupa ce Liviu Dragnea i-a amenintat pe magistratii care judeca plangerea lui Ludovic Orban la adresa premierului Viorica Dancila, ca liderul PSD nu este altceva. continuă pe B1

Iohannis, atac deschis la Dragnea: Cum se trezeste un politician, care este si infractor, sa mearga la televizor sa ameninte magistratii dupa ce a convocat un miting mediocru anti-justitie?

Presedintele Klaus Iohannis sustine ca este justificata revolta magistratilor dupa ce liderul PSD Liviu Dragnea i-a atacat atat la mitingul de sambata, cat si ulterior cand i-a avertizat pe procurori sa nu riste in cazul plangerii pe numele premierului Dancila. Pe buna dreptate s-au revoltat magistratii, cum se trezeste un politician care este si infractor sa mearga la televizor sa ameninte, dupa ce a convocat un miting mediocru anti-justitie?, a spus Iohannis.

Klaus Iohannis, atac violent la Dragnea: E inadmisibil ca un infractor sa ameninte magistratii la televizor

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, ca este inadmisibil faptul ca un politician care este si infractor sa ameninte magistratii, facand referire la declaratiile presedintelui PSD, Liviu.

Klaus Iohannis, atac la adresa PSD : Povestea cu statul paralel, o inventie

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a lansat un nou atac la adresa celor din PSD. Iohannis spune ca nu exista niciun stat paralel si ca este doar o inventie a celor din partidul aflat la.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )