Libnet.ro
UNICEF

11:00

Liviu Dragnea, la mitingul PSD de la Targoviste: Iohannis, cel mai mare mut al politicii, a inceput sa faca galagie. Acest om nu isi poate iubi tara

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea, la mitingul PSD de la Targoviste: Iohannis, cel mai mare mut al politicii, a inceput sa faca galagie. Acest om nu isi poate iubi tara

La Targovistese desfasoara duminica un miting PSD, in contextul alegerilor europarlamentare din 26 mai. Liviu Dragnea, liderul PSD, a sustinut un discurs. Ne-am adunat azi aici, in Targoviste,. continuă pe Antena3

Liviu Dragnea, despre decizia presedintelui Iohannis de a respinge propunerile de ministri: Argumente proaste, bataie de joc

Liviu Dragnea, liderul PSD, a declarat, joi, ca argumentele presedintelui Iohannis referitoare la respingerea celor trei propuneri de ministri sunt o bataie de joc, potrivit Agerpres. Presedintele Camerei.

VIDEO Mii de oameni, la mitingul PSD din Targoviste / Dragnea, noi atacuri la Iohannis: Cel mai mare mut al politicii din Romania a inceput sa faca galagie. Acest om nu isi poate iubi tara

Cateva mii de oameni participa, duminica la pranz, la mitingul electoral organizat de Partidul Social Democrat in Targoviste. circulatia a fost aproape paralizata in oras din cauza restrictiilor de circulatie.

Liviu Dragnea: Eu am luat decizia anularii mitingului PSD din Capitala. Cel mai important e sa discutam cu oamenii

Liviu Dragnea a declarat ca el a luat decizia de a anula mitingul de 100. 000 de oameni din Bucuresti, deoarece a considerat ca este mai bine ca social-democratii sa ramana in teritoriu si sa discute cu.

DACIAN CIOLOS: Liviu Dragnea si PSD incep sa se comporte ca pe propria mosie

Liderul Aliantei 2020 USR-PLUS Dacian Ciolos sustine ca liderilor PSD li s-a urcat puterea la cap si ca s-a ajuns la ridicarea oamenilor de pe strada pentru a provoca, astfel incat sa se justifice ulterior interventia in forta a jandarmilor.

Liviu Dragnea sustine ca el a anulat mitingul PSD. Ce mesaj a transmis

Liviu Dragnea sustine ca el este cel care a decis anularea mitingului PSD care era programat saptamana viitoare, la Romexpo. Liderul social-democrat este de parere ca in ultima saptamana de campanie electorala este mai important ca membrii de partid sa stea in dispozitivele de campanie si sa discute cu oamenii. Dupa ce primarul general al [] .

[P] Atacurile dezlantuite ale lui Liviu Dragnea ii masoara spaima! Pe 26 mai vor iesi la vot mai multi romani decat a putut el numara vreodata la alegerile europarlamentare!

Campania electorala pentru alegerile europarlamentare isi are proiectii mult mai adanci in analiza de oportunitate politica pe care si-o face PSD si Liviu Dragnea. Atacurile din ultima perioada la adresa PNL si impotriva presedintelui Klaus Iohannis masoara atacul de panica al celui care conduce de facto Romania din biroul sau de la Camera Deputatilor.

Liviu Dragnea a anuntat ca Guvernul pregateste un program de mare amploare: O sa acordam facilitati bancare foarte substantiale

Liviu Dragnea, presedintele PSD, a anuntat, vineri, ca specialistii de la Ministerul Agriculturii si de la cel al Finantelor lucreaza la un pachet de facilitati bancare destinate celor care vor sa extinda.

Avocatul Romaniei la CEDO a mintit Curtea de la Strasbourg ca sa-l ajute pe Liviu Dragnea

Noul agent guvernamental al Romaniei pe langa Curtea Europeana a Drepturilor Omului, Viorel Mocanu, a prezentat informatii false instantei de la Strasbourg, in incercarea de a-l ajuta pe reclamantul Liviu Dragnea. Liderul PSD a atacat la Strasbourg sentinta de condamnare in dosarul Referendumul, unde a primit doi ani de inchisoare cu suspendare.

Liviu Dragnea, surprins intr-o ipostaza inedita

Ipostaza inedita in care a fost surprins Liviu Dragnea. Liderul PSD si ministrul Agriculturii, Petre Daea, s-au aflat, sambata, la Poiana Sibiului, unde au avut o intalnire cu crescatorii de oi din.

Liviu Dragnea, atac la Iohannis: Cel mai mare mut pe care l-a dat politica romaneasca a inceput sa faca galagie / Si-ar dori ca Romania sa o duca rau doar sa nu aiba dreptate PSD (VIDEO)

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a lansat, duminica, un atac dur la adresa presedintelui Klaus Iohannis cu ocazia discursului sustinut la mitingul PSD de la Targoviste. Am auzit si ati auzit si.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )