Libnet.ro
UNICEF

10:00

Liviu Dragnea: Partenerii nostri straini au incurajat si finantat acest stat paralel odios. Ar trebui sa-si asume public asta. PSD a prins gustul sa iasa in strada

Adevărul Adevărul,
Liviu Dragnea: Partenerii nostri straini au incurajat si finantat acest stat paralel odios. Ar trebui sa-si asume public asta. PSD a prins gustul sa iasa in strada

Liderul PSD Liviu Dragnea a spus, duminica seara, la Antena 3, ca mitingul de sambata a fost unul mic si ca va urma un alt miting urias. continuă pe Adevărul

Alerta. O noua OUG 13? Dragnea: Ne gandim serios daca modificam legislatia penala prin ordonanta de urgenta. Partenerii straini au finantat statul paralel

Liderul PSD Liviu Dragnea a spus, duminica seara, la Antena 3, ca se gandeste serios sa modifice Codurile Penale prin ordonanta de urgenta, invocand faptul ca Opozitia blocheaza legile adoptate de Parlament contestandu-le la CCR. Pe scurt, Dragnea anunta voalat o noua Ordonata 13. Dragnea l-a amenintat pe Iohannis ca nu va sta cu mainile insan daca nu o va revoca pe Laura Codruta Kovesi.

Liviu Dragnea: Iohannis pastoreste acest sistem paralel

Dupa Traian Basescu, Klaus Iohannis pastoreste sistemul statului paralel, a afirmat sambata presedintele PSD, Liviu Dragnea, la mitingul din Piata Victoriei. Dupa Basescu, acum presedintele Iohannis.

Zi decisiva pentru Liviu Dragnea: Sentinta in dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman

Mari emotii pentru Liviu Dragnea! inalta Curte de Casatie si Justitiei ar putea pronunta sentinta in prima instanta in dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman. in acest dosar, presedintele.

Sentinta n dosarul lui Liviu Dragnea, amnata pentru 21 iunie

Sentinta in dosarul angajarilor fictive in care este inculpat Liviu Dragnea a fost amanata de magistratii Curtii Supreme pana pe 21 iunie. La ultimul termen, procurorii au cerut inchisoare cu executare pentru toti inculpatii din dosar. in cazul lui Liviu Dragnea, DNA a solicitat pana la 7 ani si 6 luni de detentie, dar si anularea suspendarii pedepsei din dosarul Referendumului.

LIVIU DRAGNEA a fost demascat! DEZVALUIRI incendiare despre mitingul PSD din CAPITALA: Acesta e adevaratul motiv

Senatorul PNL Alina Gorghiu a lansat, joi, un atac dur la adresa presedintelui PSD, Liviu Dragnea, sustinand ca mitingul pe care partidul pe care il conduce si care va avea loc sambata, 9 iunie, este de fapt.

Liviu Dragnea, anunt de ultima ora: Va fi un miting si mai mare, dar in alta locatie

Liviu Dragnea a anuntat in emisiunea Editie Speciala ca a fost doar inceputul mitingurilor pentru PSD. Simt aceeasi emotie ca aseara, a fost o emotie puternica in piata, a fost o descarcare a.

Liviu Dragnea, anunt de ultima ora: Va fi un miting urias, dar in alta locatie

Liviu Dragnea a anuntat in emisiunea Editie Speciala ca a fost doar inceputul mitingurilor pentru PSD. Simt aceeasi emotie ca aseara, a fost o emotie puternica in piata, a fost o descarcare a.

Liviu Dragnea vorbeste deschis despre suspendarea lui Iohannis, dupa mitingul PSD: Noi am spus ca suntem hotarati sa mergem pana la capat

Dupa ce a a reusit sa scoata aproximativ 150. 000 de oameni in strada, Liviu Dragnea nu mai are nicio rezerva si vorbeste deschis ca se va recurge la suspendarea lui Klaus Iohannis daca nu va pune in aplicare.

Liviu Dragnea, arogant dupa manifestatia de sambata: Asta a fost un miting mic, urmatorul va fi cel urias

Liviu Dragnea a inceputul sa prinda gustul manifestatiilor de amploare dupa mitingul de sambata seara din Piata Victoriei la care au participat aproximativ 150. 00 de oameni. Liderul PSD a afirmat arogant ca ac.

Liviu Dragnea, despre suspendarea presedintelui: Nu putem lasa ca o decizie CCR sa nu fie aplicata. Se poate ajunge la orice

Liviu Dragnea a fost invitatul lui Mihai Gadea in emisiunea Editie Speciala. Liderul PSD a vorbit si despre ce a insemnat mitingul PSD si ce urmeaza. Simt aceeasi emotie ca aseara, a fost o emotie.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )