Libnet.ro
UNICEF

21:17

Maria Grapini, jigniri fata de romanii din diaspora: Fara certificat de prost nu puteti participa la miting

Adevărul Adevărul,
Maria Grapini, jigniri fata de romanii din diaspora: Fara certificat de prost nu puteti participa la miting

Europarlamentarul Maria Grapini a distribuit pe contul sau de Facebook un mesaj in care ii jigneste pe romanii din diaspora care ar participa la mitingul din 10 augist. Fara certificat de prost nu puteti participa la miting, le-a transmis Grapini. continuă pe Adevărul

Maria Grapini, mesaj jignitor fata de romanii din diaspora: Fara certificat de prost nu puteti participa la miting

Europarlamentarul Maria Grapini a distribuit pe contul sau de Facebook un mesaj in care ii jigneste pe romanii din diaspora care vor participa la mitingul din 10 august. Fara certificat de prost nu puteti participa la miting, le-a transmis Grapini.

Europarlamentarul Maria Grapini, jigniri la adresa romanilor din diaspora: Fara certificat de prost nu puteti participa la miting (FOTO)

Mitingul diasporei ce va avea loc pe 10 august in Piata Victoriei din Capitala ii supara teribil pe politicienii puterii. Europarlamentarul Maria Grapini a distribuit pe Facebook o postare in care se aduc jigniri.

Alina Mungiu Pippidi, reclamata la CNCD de soferul masinii anti-PSD si de romanii din diaspora

Razvan Stefanescu, soferul masinii suedeze care a fost lasat de Politia Romana fara placutele antiPSD in lipsa oricarei baze legale, aduna semnaturi de la romanii din diaspora care se simt jigniti de afirmatiile ofensatoare facute la adresa lor de.

Romanii din diaspora se intorc ACASA si VIN LA PROTEST: ADUCEM DEMOCRATIA din Vest!

Multi dintre romanii care lucreaza in strainatate s-au intors zilele acestea acasa si nu doar pentru a-si vedea familiile, ci si pentru a participa la mitingul anti-PSD de vineri, din Piata.

PMP cere DEMISIA de urgenta a ministrului de Externe. Deputatul Doru Coliu: Ar trebui sa deserveasca romanii din Diaspora, dar ii saboteaza

Deputatul PMP de Diaspora Doru Coliu solicita demisia de urgenta a ministrului Afacerilor Externe, Teodor Melescanu. Coliu sustine ca Melescanu nu a inteles nici pana in acest moment, se pare ca nu a.

Romanii din diaspora se intorc in tara pentru protestul din 10 august. Va asteptam pe toti, sa incercam sa facem o schimbare in viitorul nostru (FOTO)

Tot mai multi romani care muncesc in strainatate se intorc in tara si anunta ca vor participa la mitingul din 10 august. Pe retelele sociale sunt postate tot mai multe fotografii si clipuri in care.

Reactia Mariei Grapini dupa mesajul jignitor la adresa participantilor la protest: Este al unei romance din diaspora care a lucrat in sistemul militar

Europarlamentarul Maria Grapini a distribuit pe profilul sau de Facebook un mesaj prin care romanii din diaspora care participa la mitingul din 10 august de la Bucuresti sunt jigniti.

Maria Grapini, reclamata la CNCD de USR Diaspora pentru postarea privind certificatul de prost al diasporenilor care participa la mitingul de pe 10 august

USR Diaspora a sesizat joi Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii cu privire lamesajul distribuit pe Facebook de europarlamentarul Maria Grapinidin care reiesea ca romanii din diaspora care participa la mitingul de pe 10 august ar fi prosti. Potrivit USR Diaspora, afirmatiile europarlamentarului au efectul de a umili si demoraliza pe cei vizati si jignesc o intreaga comunitate.

Grapini, despre postarea privind diaspora si certificatul de prost: Nu am jignit pe nimeni. Acea postare apartine unui romn din diaspora

Europarlamentarul Maria Grapini a distribuit, in aceasta dimineata, pe Facebook, o postare a unei alte persoane, din care reiesea ca romanii din diaspora care participa la miting ar fi prosti. Ulterior, aceasta a disparut de pe pagina sa.

Grapini, dupa postarea privind diaspora si certificatul de prost, nu crede ca a jignit pe nimeni: Acea postare apartine unui romn din diaspora

Europarlamentarul Maria Grapini a distribuit, in aceasta dimineata, pe Facebook, o postare a unei alte persoane, din care reiesea ca romanii din diaspora care participa la miting ar fi prosti. Ulterior, aceasta a disparut de pe pagina sa.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )