Libnet.ro
UNICEF

16:00

De la miting la biserica: Viorica Dancila si Calin Popescu Tariceanu au mers la manastirea Dealu

Hotnews Hotnews,
 De la miting la biserica: Viorica Dancila si Calin Popescu Tariceanu au mers la manastirea Dealu

Premierul Viorica Dancila si presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, au mers duminica la Targoviste, unde participa la ceremonia de resfintire a manastirii Dealu. continuă pe Hotnews

Calin Popescu Tariceanu, prima reactie dupa mitingul PSD: Estimarile noastre ne indica o participare de 250.000 de oameni

Seful ALDE, Calin Popescu Tariceanu, se declara extrem de multumit de modul in care a decurs si a fost organizat mitingul partenerilor de alianta de la PSD, de ieri, din Piata Victoriei. Estimarile.

Viorica Dancila, la mitingul PSD: Rezultatul voturilor romanilor trebuie respectat

Premierul Viorica Dancila a afirmat sambata, la mitingul PSD-ALDE din Piata Victoriei, ca rezultatul voturilor romanilor trebuie respectat, iar abuzurile din justitie stopate. Suntem astazi in piata i.

Viorica Dancila, discurs despre pensii si salarii la mitingul impotriva statului paralel: Cui foloseste asaltul permanent impotriva Guvernului? (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila s-a folosit de discursul de la mitingul PSD pentru a vorbi despre cresteri de pensii si salarii. Noi am marit salariile, ei au fost impotriva si le-au taiat cand au fost la.

Viorica Dancila, anunt de ULTIM MOMENT despre TAXE si IMPOZITE: Orice persoana fizica...

Premierul Viorica Dancila a anuntat, vineri, ca romanii vor putea plati, din 11 iunie, taxele si impozitele si la CEC Bank. incepand de luni, toate taxele si impozitele datorate catre ANAF se.

Viorica Dancila: Taxele si impozitele datorate catre ANAF se vor putea plati prin CEC Bank

Premierul Viorica Dancila a anuntat ca, incepand de luni, toate taxele si impozitele datorate de persoane fizice catre Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF) se vor putea plati prin unitatile.

Miting PSD. Mobilizare masiva: Sute de mii de oameni la miting. Dragnea: Securitatea reprezinta boala crunta care macina pe dedesubt aceasta tara (FOTO+VIDEO)

Update: A inceput seria de discursuri de la mitingul PSD. Printre cei care au luat deja cuvantul se numara Gabriela Firea, Liviu Plesoianu si Calin Popescu Tariceanu. Update: Calin Popescu.

Miting PSD. Tariceanu anunta ca 22.000 de persoane vor reprezenta ALDE la mitingul din Piata Victoriei

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a anuntat ca 22. 000 de persoane vor reprezenta formatiunea politica la mitingul de sambata seara din Piata Victoriei. Noi am facut un calcul al participarii.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )