Libnet.ro
UNICEF

00:06

Petarde de razboi folosite la miting (DOVADA FOTO)

B1 B1,
Petarde de razboi folosite la miting (DOVADA FOTO)

Unul dintre manifestantii prezenti la protestele din piata Victoriei sustine ca detine dovada faptului ca jandarmeria a folosit petarde militare pentru alungarea celor din Piata Victoriei. Acesta a postat. continuă pe B1

VIDEO si FOTO Destinatii de weekend: Cazanele Dunarii, unul dintre cele mai spectaculoase locuri din Romania

Daca nu ai ajuns inca la Cazanele Dunarii, e timpul sa iti rezervi un weekend pentru a vizita unul dintre cele mai spectaculoase locuri din Romania. Locul atrage in fiecare an o multime de turisti. Pe langa vizitarea obiectivele turistice, poti face.

Sase persoane, audiate in dosarul jandarmeritei. Unul dintre ei voia sa fuga din tara

Trei dintre agresori au ajuns pe mana anchetatorilor, unul dintre acesti indivizi a fost ridicat de acasa de oamenii legii, unul dintre ei s-a predat, iar un altul a fost ridicat de pe drum, in timp ce venea catre.

Surse: Unul dintre agresorii jandarmeritei, audiat la Politie

Unul dintre presupusii agresori ai jandarmeritei este audiat in acest moment la Politie, sustin surse Antena 3. Barbatul a fost condus la Serviciul Omoruri. Nu se stie deocamdata daca el este si cel care a.

PROTEST DIASPORA. Mai multi protestatari retinuti de jandarmi. Unul dintre ei avea un dispozitiv cu electrosocuri

Unul dintre protestatarii ridicati, vineri, de jandarmi din Piata Victoriei avea un dispozitiv cu electrosocuri, precizeaza reprezentantii Jandarmeriei Capitalei. 34 de manifestanti si doi jandarmi au avut nevo.

Unul dintre cei mai iubiti oameni de la Vocea Romaniei spune adevarul: Totul s-a aflat ACUM pentru prima data...

Amir, unul dintre semifinalistii emisiunii Vocea Romaniei, care a facut parte din echipa lui Smiley, a lansat prima piesa, de debut, What You Want. Am ales sa fac o piesa cu un vibe pozitiv pentru ca.

Trei dintre agresorii jandarmeritei au fost prinsi. Unul dintre ei voia sa fuga din tara

Trei dintre agresori au ajuns pe mana anchetatorilor, unul dintre acesti indivizi a fost ridicat de acasa de oamenii legii, unul dintre ei s-a predat, iar un altul a fost ridicat de pe drum, in timp ce venea catre.

O femeie a fost arestata dupa ce si-a impuscat cei doi copii, omorand unul dintre ei

O mama din Virginia a fost arestata pentru ca si-ar fi impuscat cele doua fiice, omorand-o pe cea mai mica dintre ele, potrivit politiei. Veronica Youngblood, in varsta de 33 de ani, a fost.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,235 seconds )