Libnet.ro
UNICEF

00:07

Proteste in oglinda: OUG 13 vs. miting PSD. Cum manipuleaza televiziunile numarul protestatarilor din Piata Victoriei

Adevărul Adevărul,
Proteste in oglinda: OUG 13 vs. miting PSD. Cum manipuleaza televiziunile numarul protestatarilor din Piata Victoriei

In iarna anului trecut, la protestele fata de OUG 13, televiziunile pro-PSD incercau sa demonstreze ca in Piata Victoriei nu au cum sa incapa 300. 000 de oameni. Sambata, la mitingul PSD, aceleasi televiziuni numarau peste 400. 000 de manifestanti, desi imaginile arata ca Piata Victoriei a fost la fel de plina si atunci, si acum. E valabila si reciproca: cei care umflau protestele din 2017, au diminuat acum mitingul PSD. continuă pe Adevărul

Miting PSD. Mobilizare masiva: Sute de mii de oameni la miting. Dragnea: Securitatea reprezinta boala crunta care macina pe dedesubt aceasta tara (FOTO+VIDEO)

Update: A inceput seria de discursuri de la mitingul PSD. Printre cei care au luat deja cuvantul se numara Gabriela Firea, Liviu Plesoianu si Calin Popescu Tariceanu. Update: Calin Popescu.

Mitingul PSD pe Google: ce cauta romnii despre miting, PSD si Dragnea (Playtech)

Pe 4 iunie, Liviu Dragnea a anuntat un miting PSD in Bucuresti pentru 9 iunie. in mai putin de-o saptamana, interesul pentru subiect a explodat, dar are si cateva nuante surprinzatoare, relateazaPlaytech.

Mitingul PSD pe Google: ce cauta romanii despre miting, PSD si Dragnea

Pe 4 iunie, Liviu Dragnea a anuntat un miting PSD in Bucuresti pentru 9 iunie. in mai putin de-o saptamana, interesul pentru subiect a explodat, dar are si cateva nuante surprinzatoare. Liviu Dragnea, presedinte PSD si presedinte al Camerei Deputatilor,a anuntat pe 4 iunie organizarea la Bucuresti, pe 9 iunie, de la ora 20, a [].

Miting PSD, Piata Victoriei

Dragnea spune ca Iohannis 'pastoreste statul paralel ' * Premierul Viorica Dancila a afirmat ieri, la mitingul PSD-ALDE din Piata Victoriei, ca rezultatul voturilor romanilor trebuie respectat, iar abuzurile din justitie stopate. * Plesoianu, in discursul de la mitingul PSD: Chiar in aceste clipe, Kovesi, Iohannis, Coldea, Maior si toti securisii lor s-au inchis intr-o sufragerie. * Mitingul PSD Pentru prosperitate, nu pentru securitate, 120. 000 de participanti.

Miting PSD-ALDE. Mesajul unui lider ALDE: Sambata vom milita pentru o tara ca afara, fara binom si fara abuzuri

Vicepresedintele ALDE Andrei Gerea a declarat, vineri, ca va participa la mitingul PSD din 9 iunie pentru a milita pentru o tara ca afara, fara binom si fara abuzuri, in care drepturile romanilor sa fie respectate de toate institutiile statului, inclusiv institutiile de forta.

Miting PSD: 170 de persoane au avut nevoie de interventie medicilor. Multi dintre ei, pe fondul consumului de alcool

Medicii si ambulantele deplasate in Piata Victoriei cu ocazia mitingului PSD din Piata Victoriei la care au participat aproximativ 150. 000 de persoane au avut activitate pe tot timpul acesteia. Nu mai putin de.

Miting PSD. Aproape 200 de persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale. 26 de manifestanti din Piata Victoriei au fost transportati la spital

Zeci de persoane care au participat sambata in Piata Victoriei la mitingul PSD - ALDE au prezentat stari de rau si au necesitat transportul la spital, au declarat, pentru Agerpres, oficiali ai.

Miting PSD. Un lider al partidului estimeaza peste 500.000 de oameni care vor veni sa protesteze

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a declarat, vineri, pentru Mediafax ca la mitingul de protest de sambata vor fi prezenti in jur de jumatate de milion de participanti, de trei-patru ori mai mult decat estimasera initial organizatorii. Anterior, Codrin Stefanescu vorbise de venirea a peste 150. 000 de oameni.

DOCUMENT Miting PSD. Ce prevad noile reguli pentru participanti: imbracati in alb, cu imnul Romaniei - varianta prescurtata - la ei, dar si cu lanterne mici

Organizatorii mitingului PSD impotriva abuzurilor au transmis organizatiilor judetene regulile pentru participarea la acest eveniment. Potrivit unui document obtinut de Adevarul, participantii trebuie sa fie imbracati de la brau in sus in alb, sa aiba varianta prescurtata a imnului Romaniei, dar mai ales lanterne mici sau telefoane cu lanterna.

Miting PSD. Ce prevad noile reguli pentru participanti: imbracati in alb, cu imnul Romaniei - varianta prescurtata - la ei, dar si cu lanterne mici

Organizatorii mitingului PSD impotriva abuzurilor au transmis organizatiilor judetene regulile pentru participarea la acest eveniment. Potrivit unui document obtinut de Adevarul, participantii trebuie sa fie imbracati de la brau in sus in alb, sa aiba varianta prescurtata a imnului Romaniei, dar mai ales lanterne mici sau telefoane cu lanterna.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )