Libnet.ro
UNICEF

01:05

REPORTAJ. Ce nu s-a vazut la televizor de la mitingul PSD. Sa nu mai ne bage la puscarie. Mie chiar imi place DNA

Adevărul Adevărul,
REPORTAJ. Ce nu s-a vazut la televizor de la mitingul PSD. Sa nu mai ne bage la puscarie. Mie chiar imi place DNA

La ora 17. 30, vagoanele metroului incep deja sa se umple de femei imbracate in ie si de barbati in tricouri albe. Pe peronul din Piata Victoriei, asteapta sprijiniti de scara doi paramedici de la Smurd: E miting sus, trebuie sa fim pregatiti de orice. La suprafata, acolo unde Calea Victoriei incepe, doua lumi se despart. Protestarii PSD si sustinatorii LGBT pleaca in directii opuse, toti cerand, in mod ironic, acelasi lucru: o tara normala. continuă pe Adevărul

REPORTAJ Ce nu s-a vazut la televizor de la mitingul PSD. Sa nu mai ne bage la puscarie. Mie chiar imi place DNA

La ora 17. 30, vagoanele metroului incep deja sa se umple de femei imbracate in ie si de barbati in tricouri albe. Pe peronul din Piata Victoriei, asteapta sprijiniti de scara doi paramedici de la Smurd: E miting sus, trebuie sa fim pregatiti de orice. La suprafata, acolo unde Calea Victoriei incepe, doua lumi se despart. Protestarii PSD si sustinatorii LGBT pleaca in directii opuse, toti cerand, in mod ironic, acelasi lucru: o tara normala.

Politikix. Incredibil: Ce nu s-a vazut la mitingul PSD

La mitingul PSD de sambata a fost prezenta si iubita lui Liviu Dragnea, Irina. Aceasta a fost surprinsa, in multime, in cateva fotografii. La miting au participat sute de mii de oameni. Pe scena.

Firea, la mitingul PSD: Nu mai putem accepta ca cineva cu geaca rosie, participand la mitinguri ilegale, sa confiste votul romanilor

Pe scena amplasata in Piata Victoriei, primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, le-a vorbit celor veniti la mitingul PSD impotriva abuzurilor despre votul sfant al romanilor si despre cum acestia nu mai pot accepta ca cineva cu geaca rosie, participand la mitinguri ilegale, sa confiste votul romanilor, aluzie la presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, care a iesit cu o astfel de geaca la un protest rezist.

Olguta Vasilescu, la mitingul PSD: Am venit astazi in fata dumneavoastra sa va spun cum arata statul paralel, pentru ca eu l-am cunoscut, mi-a venit acasa

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a sustinut in discursul sau de la mitingul PSD ca manifestatia social-democratilor a fost luata in ras, dar numarul foare mare de oameni din Piata Victoriei demasca un sistem care este obisnuit sa lucreze cu manipulare, catuse, cu violenta. Ministrul a afirmat ca a venit in fata oamenilor sa le spuna cum arata statul paralel, sustinand ca ea l-a vazut si l-a cunoscut.

Mitingul PSD s-a incheiat

ACTUALIZARE 22:20 Dragnea spune ca Iohannis 'pastoreste statul paralel ' Dupa Traian Basescu, Klaus Iohannis pastoreste sistemul statului paralel, a afirmat astazi presedintele PSD, Liviu Dragnea, la mitingul din Piata Victoriei. ) -------- *ACTUALIZARE 22:00 Dragnea: Sistemul Basescu a plecat, dar procurorii corupti si sefa DNA au ramas Sistemul Basescu care construit sistemul statului paralel a plecat, dar procurorii corupti si sefa DNA au ramas, a afirmat presedintele PSD, Liviu Dragnea, la mitingul din Piata Victoriei. ) ------- *ACTUALIZARE 21:40 Premierul Viorica Dancila a afirmat sambata, la mitingul PSD-ALDE din Piata Victoriei, ca rezultatul voturilor romanilor trebuie respectat, iar abuzurile din justitie stopate. ) ------ *ACTUALIZARE 21:00 Plesoianu, in discursul de la mitingul PSD: Chiar in aceste clipe, Kovesi, Iohannis, Coldea, Maior si toti securisii lor s-au inchis intr-o sufragerie. D) ------ *ACTUALIZARE Mitingul PSD Pentru prosperitate, nu pentru securitate, 120. 000 de participanti ------------- *ACTUALIZARE 70. 000 de oameni in Piata Victoriei sunt in acest moment si inca 150. 000 sunt asteptati ------------- *ACTUALIZARE Politia Romana anunta ca la aceasta ora pe Autostrada A1 Bucuresti - Pitesti, la intrarea in Capitala, se circula in conditii de aglomeratie pe o distanta de aproximativ doi kilometri. Sute de microbuze sau autocare aduc in Bucuresti manifestanti la mitingul PSD din Piata Victoriei. ------------- *ACTUALIZARE Cateva mii de persoane s-au strans sambata, pana la ora 17:30, in Piata Victoriei unde in cursul serii este programat mitingul PSD - ALDE. ------------- *ACTUALIZARE Tariceanu anunta ca 22. 000 de persoane vor reprezenta ALDE la mitingul din Piata Victoriei Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a anuntat ca 22. 000 de persoane vor reprezenta formatiunea politica la mitingul de sambata seara din Piata Victoriei. ------------ *ACTUALIZARE Primii participanti la miting au inceput sa soseasca in Piata Victoriei. *ACTUALIZARE Trafic restrictionat toata ziua in Capitala. Mitingul PSD blocheaza centrul orasului incepand din acest moment. Pana la ora 22. 00, soferii nu vor avea voie sa intre pe soseaua Kiseeleff, intre Arcul de Triumf si Piata Presei Libere. Sute de autocare, microbuze si alte sute de masini personale sunt mobilizate in sudul tarii pentru a-i aduce la Bucuresti pe cei care cred in abuzurile reclamate de liderii PSD de la centru. 2 autocare cu 50 de oameni la bord au plecat de dimineata din comuna Vela, jud Dolj. Moralul simpartizantilor PSD e la cote inalte. Au postat deja pe Facebook un clip video de la startul misiunii. ------------ Un miting impotriva abuzurilor, organizat de Partidul Social Democrat, la care sunt asteptate sute de mii persoane, are loc sambata, de la ora 20:00, in Piata Victoriei.

Dan Barna: Tot mitingul PSD a fost despre Liviu Dragnea si acolitii din vrful PSD-ALDE care au prabusit Romnia

Presedintele USR, Dan Barna, a scris duminica, peFacebook, ca tot mitingul PSD a fost despre Liviu Dragnea, Tariceanu, Olguta Vasilescu, Viorica Dancila si ceilalti acoliti din varful PSDALDE, care au prabusit Romania, in doar un an si jumatate de la alegeri, in cea mai mare criza sociala de la mineriade. Barna i-a transmis lui Dragnea ca Romania nu este o natie de hoti cum ati incercat sa ne convingeti aseara si poate de aceea chiar si oamenii din piata, pe care ii considerati gresit ai dumeavoastra, v-au scandat: Justitie nu Coruptie!.

Prezenta surprizala mitingul PSD!Marian Vanghelie: Nu ii dau mai mult de o saptamana lui Kovesi

Fostul primar al Sectorului 5, Marian Vanghelie, a participat sambata seara la mitingul PSD impotriva abuzurilor. El a spus ca nu ii da mai mult lui Kovesi de o saptamana in fruntea DNA. Nu ii.

Presa internationala: Mitingul PSD, o demonstratie de forta ntr-un moment n care liderii sunt vizati de dosare de coruptie. Dragnea nu a ncetat sa puna presiune pe magistrati

Presa internationala a scris pe larg despre mitingul PSD de la Bucuresti subliniind ca a fost o actiune coordonata de o figura controversata a scenei politice, Liviu Dragnea, condamnat definitiv in Dosarul Referendumului si vizat de o noua sentinta intr-un alt dosar. Jurnalistii noteaza ca acesta nu a incetat sa puna presiune pe magistrati de la castigarea alegerilor din 2016. Presa straina mai relateaza ca participantii la miting au fost audsi de partid la Bucuresti, fiecare filiala avand directive precise.

Presa internationala: Mitingul PSD sau absurdul romnesc / Un protest al unui partid aflat la putere, ntr-un moment n care liderii sunt vizati de dosare de coruptie. Dragnea nu a ncetat sa puna presiune pe magistrati

Presa internationala a scris pe larg despre mitingul PSD de la Bucuresti subliniind ca a fost o actiune coordonata de o figura controversata a scenei politice, Liviu Dragnea, condamnat definitiv in Dosarul Referendumului si vizat de o noua sentinta intr-un alt dosar. Jurnalistii noteaza ca acesta nu a incetat sa puna presiune pe magistrati de la castigarea alegerilor din 2016. Presa straina mai relateaza ca participantii la miting au fost audsi de partid la Bucuresti, fiecare filiala avand directive precise.

Mitingul PSD sau lupta unor bogati cu legea

Mitingul PSD de ieri. O incercare a unor personaje, care se bucura de o putere nemaiintalnita de pe vremea lui Nastase, de a forta mana unor institutii sa ii puna pe lista uitarii. A fost un eveniment ciudat din mai multe puncte de vedere.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1997 seconds )