Libnet.ro
UNICEF

12:15

ANALIZA B1.RO Ce se va intampla la Protestul din 10 august 2019: Miting fara tensiuni majore sau manifestatie de forta care sa duca la daramarea Guvernului Dancila? (FOTO)

B1 B1,
ANALIZA B1.RO Ce se va intampla la Protestul din 10 august 2019: Miting fara tensiuni majore sau manifestatie de forta care sa duca la daramarea Guvernului Dancila? (FOTO)

EXCLUSIV ONLINE Sambata, 10 august 2019, este ziua pe care autoritatile romane o asteapta cu mare ingrijorare, deoarece se implineste un an de la mitingul diasporei cand au avut loc confruntari violente. continuă pe B1

UPDATE Cazul de la Caracal. Site-ul Institutului de Medicina Legala, tinta a doua atacuri informatice: Va asteptam in numar cat mai mare la protestul din 10 august Demisia, Jos PSD

Site-ul Institutului National de Medicina Legala INML) Mina Minovici a fost tinta a doua atacuri informatice, sambata, astfel ca au aparut mesaje obscene la adresa PSD, precum si un indemn catre romani sa vina in numar cat mai mare la mitingul din 10 august. De asemenea, la cel de-al doilea atac a fost postat si un mesaj prin care se cerea demisia Guvernului.

Dosarul violentelor de la protestul din 10 august va fi instrumentat de DIICOT. Ancheta se reuneste cu cea a presupusei tentative de lovitura de stat

Dosarul in care sunt cercetate violentele jandarmilor de la protestul din 10 august va fi instrumentat de DIICOT, iar ancheta se reuneste cu cea a presupusei tentative de lovitura de stat, au declarat surse judiciare.

Horoscop pentru saptamana 4 - 10 august 2019, cu Mariana Cojocaru. Berbecii sunt in situatii delicate in dragoste, Racii primesc vesti tulburatoare

Cunoscutul astrolog Mariana Cojocaru a prezentat previziunile astrelor pentru saptamana 4 - 10 august 2019. HOROSCOP BERBEC Kiron vine cu noi lectii de viata ce trebuiesc deslusite.

Protest 10 august 2019. O noua manifestare este anuntata la un an de la mitingul diasporei

La un an de la violentele jandarmilor de la protestul diasporei, pe Facebook este anuntat un nou miting pentru 10 august,evenimentul avand un organizator si chiar un imn. Protestul va incepe la ora 17. 00, cand protestatarii se vor strange in Piata Revolutiei, la sediul Ministerului Afacerilor Interne MAI). La ora 19, din fata sediului MAI va incepe un mars spre Guvern.

Asociatia Romanilor din Italia nu va participa si nu va sustine mitingul din 10 august

Asociatia Romanilor din Italia a anuntat, luni, ca nu participa la mitingul din 10 august, considerand ca acesta protest este startul campaniei electorale pentru alegerile prezidentiale.

Asociatia Romanilor din Italia nu participa la mitingul diasporei din 10 august

Asociatiei Romanilor din Italia ARI) anunta ca nu sustine si nu va participa la organizarea mitingu.

Seful Jandarmeriei, Catalin Ionut Sindile, va fi inlocuit cu seful Jandarmeriei Dolj - surse Decizia, cu cateva zile inainte de 10 august

Seful Jandarmeriei, Catalin Ionut Sindile, va fi schimbat din functie, urmand sa fie inlocuit cu inspectorul sef al Jandarmeriei Dolj, Constantin Florea, au declarat, pentru Mediafax surse din Ministerul Afacerilor Interne. Sindile era imputernicit la comanda Jandarmeriei din 15 august 2018, dupa violentele de la mitingul din 10 august, cand jandarmii au intervenit in forta impotriva manifestantilor. La momentul 10 august, Sindile era prim-adjunct al inspectorului general al Jandarmeriei Romane, Sebastian Cucos.

Orban: Campania de semnaturi pentru prezidentiale incepe pe 10 august, o data simbolica

PNL va incepe campania de strangeri de semnaturi pentru alegerile prezidentiale pe 10 august, o zi simbolica pentru Romania, a anuntat liderul formatiunii, Ludovic Orban, amintind de reprimarea mitingului din 10 august 2018, de catre autoritati, potrivit Mediafax.

HOROSCOP. Mesaje de la Arhanghelul Mihail pentru zodii 5 august 2019. Berbecii le permit si altora sa se bucure de munca lor, Gemenii scapa de obstacole

Iata pentru LUNI 5 AUGUST 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de.

HOROSCOP 4 august 2019. Berbecii sunt in fata unei explozii de energie, Gemenii sunt lenesi toata ziua

Iata horoscopul zilei de azi DUMINICA 4 AUGUST 2019; astazi Luna este tot in Fecioara inainte de a aluneca gratios in Balanta si ne ofera o atmosfera buna pentru a ne pregati noua saptamana, prima completa din .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )