Libnet.ro
UNICEF

21:45

Carmen Avram, la mitingul PSD de la Targoviste: Alegeti partidul care v-a marit salariile!

Antena3 Antena3,
Carmen Avram, la mitingul PSD de la Targoviste: Alegeti partidul care v-a marit salariile!

La Targovistese desfasoara duminica un miting PSD, in contextul alegerilor europarlamentare din 26 mai. Evenimentul se desfasoara pe platoul din fata Prefecturii. JurnalistaCarmen Avram,. continuă pe Antena3

VIDEO Mii de oameni, la mitingul PSD din Targoviste / Dragnea, noi atacuri la Iohannis: Cel mai mare mut al politicii din Romania a inceput sa faca galagie. Acest om nu isi poate iubi tara

Cateva mii de oameni participa, duminica la pranz, la mitingul electoral organizat de Partidul Social Democrat in Targoviste. circulatia a fost aproape paralizata in oras din cauza restrictiilor de circulatie.

Medici din Targoviste, indemnati sa participe la mitingul PSD. Managerul spitalului:Nu am amenintat pe nimeni

Un sms in care apare o recomandare a managerului Spitalului din Targoviste, Claudiu Dumitrescu, catre cadrele medicale, de a participa la mitingul PSD de duminica, a ajuns in spatiul public. Managerul spitalului spune ca discutia a fost una privata, nu in cadrul unei sedinte, iar participarea la miting o vede ca pe un semn de recunostinta pentru cresterile salariale din ultima perioada.

PONTA, DESPRE MITINGUL PSD DE LA TARGOVISTE: Sper sa revedem scenariului din 1989

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, a declarat, astazi, la Targu-Jiu, despre mitingul anuntat de PSD la Targoviste, ca spera sa revada scenariul din 1989, punctand ca personajele seamana.

Rovana Plumb, la mitingul PSD de la Targoviste: Vrem ca Romania sa stea la masa deciziilor europene nu in anticamera

Eurocandidata PSD Rovana Plumb a acuzat duminica, la mitingul de la Targoviste, manipularile formulate la adresa social-democratilor. in aceasta campanie electorala s-au spus multe minciuni, a fost multa.

Liviu Dragnea, la mitingul PSD de la Targoviste: Iohannis, cel mai mare mut al politicii, a inceput sa faca galagie. Acest om nu isi poate iubi tara

La Targovistese desfasoara duminica un miting PSD, in contextul alegerilor europarlamentare din 26 mai. Liviu Dragnea, liderul PSD, a sustinut un discurs. Ne-am adunat azi aici, in Targoviste,.

Carmen Avram: Klaus Iohannis poate crea un precedent periculos pentru Romania

Carmen Avram a declarat, sambata seara, ca ratiunea Presedintelui Romaniei, Klaus Iohannis, poate crea un precedent periculos pentru Romania. Tot ce spune este pentru ca Dragnea. Niciodata pentru ca el.

Carmen Avram: Dacian Ciolos a refuzat sa semneze avizele unor fermieri

Jurnalista Carmen Avram a precizat in exclusivitate la Antena 3, duminica seara, in cadrul emisiuni Subiectiv cu Razvan Dumitrescu,ca in prezent,exista performante notabile realizate de ministrul.

Liviu Dragnea sustine ca el a anulat mitingul PSD. Ce mesaj a transmis

Liviu Dragnea sustine ca el este cel care a decis anularea mitingului PSD care era programat saptamana viitoare, la Romexpo. Liderul social-democrat este de parere ca in ultima saptamana de campanie electorala este mai important ca membrii de partid sa stea in dispozitivele de campanie si sa discute cu oamenii. Dupa ce primarul general al [] .

Baraje de Politie, jandarmi si strazi inchise la Targoviste inainte de mitingul PSD

Orasul Targoviste arata ca sub stare de asediu inainte de mitingul electoral al PSD programat sa aiba loc la pranz in capitala judetului Dambovita, scrie presa locala. A fost interzisa circulatia pe 14 strazi, au fost instalate baraje de Politie, iar.

Targoviste, blocat de mitingul PSD: Politia a inchis 14 strazi

14 strazi sunt inchise traficului, duminica, in Targoviste, intre orele 10. 00 si 16. 00, in contextul mitingului electoral al PSD, transmite corespondentul Mediafax.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )