Libnet.ro
UNICEF

19:00

Dragnea, despre Iohannis: Asta nu poate sa tina minte doua intrebari. Hal de presedinte!

Antena3 Antena3,
Dragnea, despre Iohannis: Asta nu poate sa tina minte doua intrebari. Hal de presedinte!

Liviu Dragnea a ironizat la mitingul PSD de la Targoviste conferinta presedintelui in care s-a incurcat la intrebarile pentru referendum. Asta nu poate sa tina minte doua intrebari. Hal de. continuă pe Antena3

Dragnea, despre Iohannis: Cel mai mare mut din politica a inceput sa faca galagie. Face zgomot pentru a nu se auzi zornaitul banilor in buzunarele voastre

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a lansat un nou atac la adresa presedintelui Klaus Iohannis, despre care a spus ca e cel mai mare mut din politica, dar care acum a inceput sa faca galagie pentru a nu se auzi sunetul cresterii economice si zornaitul banilor in buzunarele romanilor.

Dragnea, despre Iohannis: Nu cred ca poate fi banuit de foarte multa inteligenta

Liviu Dragnea a declarat ca un presedinte care nici macar nu mai stie intrebarile pe care le-a adresat poporului roman, pe care il cheama la referendum, nu poate fi banuit de foarte multa inteligenta atunci.

DRAGNEA: Iohannis nu poate fi banuit de foarte multa inteligenta

ACTUALIZARE Dragnea: Autostrada Sudului porneste, saptamana viitoare, ca procedura ----- * ACTUALIZARE Dragnea, despre scrisoarea Comisiei Europene: Corina Cretu a votat impotriva Romaniei ----- * ACTUALIZARE Dragnea: Pentru mine, subiectul remanierii este inchis .

Dragnea, atac la Iohannis: Nu cred ca poate fi banuit de foarte multa inteligenta

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat joi, referindu-se la argumentele presedintelui Klaus Iohannis pentru respingerea nominlizarilor facute de PSD pentru portofoliile Justitiei, Fondurilor Europene si pentru Romanii de pretutindeni, ca un presedinte care nu mai stie intrebarile pe care le-a adresat poporului la referendum nu poate fi banuit de foarte multa inteligenta cand inventeaza niste motive pentru a refuza niste ministri.

DRAGNEA, DESPRE ARGUMENTELE LUI IOHANNIS PRIVIND RESPINGEREA MINISTRILOR: O bataie de joc

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, astazi, ca argumentele lui Klaus Iohannis legate de respingerea celor trei propuneri de ministri reprezinta o ''bataie de joc ''.

Liviu Dragnea, despre decizia presedintelui Iohannis de a respinge propunerile de ministri: Argumente proaste, bataie de joc

Liviu Dragnea, liderul PSD, a declarat, joi, ca argumentele presedintelui Iohannis referitoare la respingerea celor trei propuneri de ministri sunt o bataie de joc, potrivit Agerpres. Presedintele Camerei.

Dragnea, despre argumentele lui Iohannis de respingere a celor trei propuneri de ministri: O bataie de joc

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi ca argumentele lui Klaus Iohannis legate de respingerea celor trei propuneri de ministri reprezinta o bataie de joc. Argumente proaste, bataie de joc, a.

Dragnea, despre scandalul crucilor acoperite cu saci: Sunt chestiuni cu o simbolistica foarte mare si aici trebuie foarte multa cumpatare

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat vineri, dupa incidentul din Valea Uzului, unde crucile romanilor au fost acoperite cu saci negri de gunoi, ca institutiile statului trebuie sa stabileasca cu exactitate granita dintre Bacau si Harghita.

Dragnea, despre anularea marelui miting al PSD: Am fi vrut sa-l facem in weekend, numai ca ne-am trezit tarziu

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a dat explicatii referitoare la anularea marelui miting al PSD, initial programat pentru miercurea viitoare.

Liviu Dragnea, despre remaniere: Pentru mine subiectul este inchis. Discutam dupa alegeri

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi, in judetul Dolj, ca pentru el subiectul unei remanieri guvernamentale este inchis pana dupa alegerile europarlamentare din 26 mai. intrebat daca va accepta.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )