Libnet.ro
UNICEF

16:00

DRAGNEA: Iohannis a realizat industria urii

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DRAGNEA: Iohannis a realizat industria urii

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a spus, astazi, in discursul sustinut la mitingul PSD de la Targoviste, ca presedintele Klaus Iohannis este cel mai mare mut pe care l-a dat politica romaneasca, iar acum a inceput sa faca galagie, sustinand ca acesta a realizat industria urii, dezbinarea intre romani si afirmand ca seful statului nu isi poate iubi tara. continuă pe Ziarul Bursa

DOCUMENTE CEDO Dragnea contra Romaniei: Cum spera liderul PSD sa scape de condamnarea in dosarul Referendumul / Pledoaria lui Viorel Mocanu: Guvernul cere aplicarea jurisprudentei Cerovsek si Bozicnik v. Slovenia

Liviu Dragnea poate scapa la CEDO si de condamnarea la 2 ani de inchisoare cu suspendare din Dosarul Fraude la referendum, dupa ce premierul Viorica Dancila a demis agentul guvernamental care pledase impotriva sefului PSD si a numit un nou agent care a rasturnat practic argumentele de pana atunci ale Romaniei. Avocatul lui Dragnea, irlandezul Bernard O'Connor, a folosit deja argumentele noului agent al Romaniei, Viorel Mocanu, drept o acceptare in fata CEDO a culpei statului roman fata de Dragnea, care nu ar fi avut sansa la un proces corect. HotNews. ro a consultat la Strasbourg documentele depuse in acest dosar. Am incercat sa-l contactam telefonic si prin SMS in repetate randuri pe Viorel Mocanu, dar pana la publicarea articolului nu am primit un raspuns.

DOCUMENTE CEDO Dragnea contra Romaniei: Cum spera liderul PSD sa scape de condamnarea in dosarul Referendumul / Pledoaria lui Viorel Mocanu (MAE): Guvernul cere aplicarea jurisprudentei Cerovsek si Bozicnik v. Slovenia

Liviu Dragnea poate scapa la CEDO si de condamnarea la 2 ani de inchisoare cu suspendare din Dosarul Fraude la referendum, dupa ce premierul Viorica Dancila a demis agentul guvernamental care pledase impotriva sefului PSD si a numit un nou agent care a rasturnat practic argumentele de pana atunci ale Romaniei. Avocatul lui Dragnea, irlandezul Bernard O'Connor, a folosit deja argumentele noului agent al Romaniei, Viorel Mocanu, drept o acceptare in fata CEDO a culpei statului roman fata de Dragnea, pe motiv ca nu ar fi avut sansa la un proces corect. HotNews. ro a consultat la Strasbourg documentele depuse in acest dosar. Am incercat sa-l contactam telefonic si prin SMS in repetate randuri pe Viorel Mocanu, dar pana la publicarea articolului nu am primit un raspuns.

DRAGNEA: Iohannis nu poate fi banuit de foarte multa inteligenta

ACTUALIZARE Dragnea: Autostrada Sudului porneste, saptamana viitoare, ca procedura ----- * ACTUALIZARE Dragnea, despre scrisoarea Comisiei Europene: Corina Cretu a votat impotriva Romaniei ----- * ACTUALIZARE Dragnea: Pentru mine, subiectul remanierii este inchis .

Liviu Dragnea: Iohannis prefera ca Romania sa piarda, decat sa aiba dreptate PSD

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, l-a atacat dur pe Klaus Iohannis, intr-un miting desfasurat la Targoviste. Astazi am fost la Targoviste sa le spunem romanilor ca economia creste. O spun cifrele.

Liviu Dragnea: Iohannis si ai lui fac galagie pentru a acoperi sunetul cresterii economice

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, spune ca seful statului Klaus Iohannis si ai lui au inceput sa faca galagie pentru a acoperi sunetul cresterii economice, noteaza Agerpres.

Liviu Dragnea: Iohannis nu poate fi banuit de prea multa inteligenta

Liviu Dragnea il ataca dur pe Klaus Iohannis, dupa ce presedintele s-a incurcat in intrebarile de la referendum. Seful PSD spune despre presedintele tarii ca nu poate fi banuit de.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )