Libnet.ro
UNICEF

08:00

Klaus Iohannis: in Europa nu conteaza PSD fiindca au dovedit ca nu sunt in stare de nimic/ Aceasta catastrofa de guvernare PSD se va simti si in buzunarul nostru (VIDEO)

B1 B1,
Klaus Iohannis: in Europa nu conteaza PSD fiindca au dovedit ca nu sunt in stare de nimic/ Aceasta catastrofa de guvernare PSD se va simti si in buzunarul nostru (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a fost prezent, sambata, la mitingul PNL din Piata Victoriei, la care au participat peste 60. 000 de persoane. Ne-am intalnit azi fiindca vin alegerile. Avem europarlamentare si. continuă pe B1

Klaus Iohannis: In Europa nu conteaza PSD, pentru ca au dovedit ca nu sunt in stare de nimic

Presedintele Klaus Iohannis, prezent sambata la mitingul PNL din Bucuresti, s-a declarat convins ca acest partid va castiga alegerile europarlamentare, adaugand ca PSD nu conteaza in Europa, noteaza Agerpres.

KLAUS IOHANNIS ACUZA GASTILE DIN PSD Remanierea guvernului Dancila, respinsa oficial

Presedintele Klaus Iohannis a trimis, ieri, premierului Viorica Dancila, scrisorile oficiale prin care arata motivele pentru care nu este de acord cu remanierea guvernului, solicitata la mijlocul lunii aprilie.

Reactia PSD la refuzul lui Klaus Iohannis: Presedintele Iohannis mai uita sau ignora si faptul ca PSD si-a exprimat public sprijinul fata de referendum

Partidul Social Demorat a reactionatin ceea ce priveste refuzul presedintelui Klaus Iohannis. Presedintele a anuntat ca refuza propunerile de remaniere facute de Viorica Dancila: Eugen Nic.

Prima reactie a PSD, dupa atacurile lui Klaus Iohannis: Noua securitate i-a facut un nou punctaj. Ministrii au fost refuzati ilegal

Codrin Stefanescu reactioneaza dur dupa ce Klaus Iohannis a anuntat ca a transmis PSD-ului in scris motivele pentru care a respins cele trei propuneri de ministri, Eugen Nicolicea, Oana Florea si Liviu.

Klaus Iohannis refuza remanierea propusa de PSD: Nu e facuta pentru a guverna mai bine!

Klaus Iohannis a sustinut miercuri, 15 mai, o declaratie de presa. Presedintele vine cu un nou atac la adresa Guvernului si sustine ca PSD are cea mai proasta guvernare de dupa Revolutie. Iohannis sustine.

Klaus Iohannis, o noua serie de atacuri la adresa PSD: Zero autostrazi, zero spitale, doar promisiuni, iar la capitolul realizari, nimic

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a transmis un nou atac la adresa PSD, spunand ca pentru cei din partid e mult mai importantsa-i fie bine lui Liviu Dragnea decat sa le fie bine romanilor. Zero.

Klaus Iohannis, o noua serie de atacuri la adresa PSD: E mai important sa-i fie bine lui Liviu Dragnea decat romanilor

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a transmis un nou atac la adresa PSD, spunand ca pentru cei din partid e mult mai importantsa-i fie bine lui Liviu Dragnea decat sa le fie bine romanilor. Zero.

KLAUS IOHANNIS: Va astept pe toti la vot pe 26 mai, pentru viitorul Romaniei!

Presedintele Klaus Iohannis a lansat un atac la adresa PSD, la mitingul PNL de astazi din Piata Victoriei.

Iohannis ataca dur PSD acuzand un discurs eurofob: in Romania a aparut un discurs politic abject. E absolut rejectabil

Presedintele Klaus Iohannis a atacat dur, la Timisoara, partidul de guvernamant, spunand ca in ultima vreme aude un discurs politic abject, intrucat umbla unii prin tara si spun ca problemele vin de la Bruxelles.

PRESEDINTELE KLAUS IOHANNIS: Politicile actuale sunt pe contrasensul responsabilitatii economice

Eugen Radulescu, BNR: Firme-gigant fintech vor intra pe piata serviciilor bancare cu produse care vor genera cutremure Tara noastra merge, in prezent, intr-o directie gresita din punct de vedere economic, iar politicile actuale se gasesc pe contrasensul responsabilitatii economice, potrivit presedintelui tarii, Klaus Iohannis, care sustine ca, de aceea, este deosebit de important ca sectorul financiar sa faca dovada preocuparii pentru sustenabilitate.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )