Libnet.ro
UNICEF

14:30

Ludovic Orban l-a comparat pe Iohannis cu un stejar, in discursul de prezentare de la mitingul din Piata Victoriei

Adevărul Adevărul,
Ludovic Orban l-a comparat pe Iohannis cu un stejar, in discursul de prezentare de la mitingul din Piata Victoriei

Presedintele PNL, Ludovic Orban, l-a comparat pe seful statului, Klaus Ioahnnis, in discursul de prezentare de la mitingul PNL, cu un stejar care sta in calea furtunilor pornite de ciuma rosie. Presedintele Iohannis a participat sambata la mitingul PNL din Piata Victoriei, unde au fost circa 40 de mii de sustinatori ai liberarilor care si-au prezentat candidatii la alegerile europene din 26 mai. continuă pe Adevărul

Ludovic Orban (PNL): Prin referendum, romanii se pot exprima asupra amnistiei si gratierii. Majoritate guvernamentala, condusa de niste indivizi care nu au niciun fel de respect fata de lege (VIDEO)

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, joi, la Oradea, ca, prin referendum, Klaus Iohannis da posibilitatea cetatenilor romani sa se exprime cu privire la doua teme extrem de importante pentru societatea ro.

LUDOVIC ORBAN: La 30 de ani de la Revolutie avem misiunea sa aducem Romania romanilor liberi

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, astazi, ca la implinirea a 30 de ani de la Revolutie misiunea partidului este de a aduce tara romanilor liberi.

LUDOVIC ORBAN: Economia creste pe caiet

Presedintele PNL, Ludovic Orban, afirma, dupa anuntul INS ca economia Romaniei a crescut in primul trimestru cu 5%, ca economia creste pe caiet, din consum pe datorie, ca la chioscurile satesti din unele localitati din tara.

Ludovic Orban (PNL): Daca vom iesi invingatori la alegerile europene, acest lucru va declansa o criza in coalitia de guvernare

Ludovic Orban, presedintele PNL, a afirmat, intr-un interviu pentru Reuters, ca daca liberalii vor iesi invingatori la alegerile europarlamentare de pe 26 mai, in coalitia de guvernare va fi declansata o.

Ludovic Orban, despre scandalul cu Uber si Bolt: Este incredibila prigoana care s-a pornit impotriva soferilor

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a criticat PSD pentru interzicerea serviciilor de ridesharing si a promis ca in momentul in care liberalii vor ajunge la guvernare, serviciile se vor legaliza in cel mai scurt timp.

Ludovic Orban: Fug infractorii din fruntea PSD-ALDE de acest referendum ca dracu de tamaie

Liderul PSD, Ludovic Orban, a declarat, joi, la Oradea, ca infractorii din fruntea PSD-ALDE fug de referendum ca dracu de tamaie pentru ca stiu foarte bine ca 90% dintre romani vor sa interzica amnistia si gratierea pentru faptele de coruptie.

Ludovic Orban (PNL): Fug infractorii din fruntea PSD si ALDE de acest referendum ca dracu de tamaie. Ei au un singur scop - Sa nu fie pedepsiti pentru furaciunile pe care le-au facut (VIDEO)

Fug infractorii din fruntea PSD si ALDE de acest referendum ca dracu de tamaie, sustine Ludovic Orban. Presedintele PNL a mai afirmat ca nici turcii, nici rusii nu au jefuit Romania cat a facut-o PSD in.

Ludovic Orban cere CNA-ului sa aloce timp de emisie pentru referendum: Reparati aceasta gafa monumentala

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a solicitat joi CNA-ului sa repare gafa monumentala si sa acorde timp de emisie audiovizuala pentru referendum. Liderul liberal atrage atentia ca in cazul ultimului referendum, cel pentru redefinirea familiei, CNA nu a avut nicio problema sa aloce timpii de antena.

Ludovic Orban: creste pe caiet, din consum pe datorie, ca la chioscurile satesti

Presedintele PNL, Ludovic Orban, afirma, dupa anuntul INS ca economia Romaniei a crescut in primul trimestru cu 5%, ca economia creste pe caiet, din consum pe datorie, ca la chioscurile satesti din unele localitati din tara.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )