Libnet.ro
UNICEF

13:31

MINISTRUL DE INTERNE: Jandarmeria Bucuresti a desecretizat convorbirile din 10 august 2018

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
 MINISTRUL DE INTERNE: Jandarmeria Bucuresti a desecretizat convorbirile din 10 august 2018

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a declarat ca au fost desecretizate, de catre Jandarmeria Bucuresti, convorbirile vizand mitingul din 10 august 2018, din Piata Victoriei, iar acestea vor fi trimise, luni, procurorilor. Ministrul a precizat ca in total sunt 250 de ore, din acestea fiind desecretizate 248. continuă pe Ziarul Bursa

Ministrul de Interne cere Jandarmeriei Bucuresti sa desecretizeze convorbirile din 10 august 2018

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, spune ca, pana vineri dupa-amiaza, convorbirile purtate de Jandarmeria Bucuresti in 10 august 2018, cand a avut loc protestul care s-a soldat cu violente, nu au fost desecretizate, ministrul precizand ca in functie de motivele intarzierii sau amanarii se vor lua decizii in consecinta.

Ministrul de Interne: Convorbirile radio ale Jandarmeriei de la protestul din 10 august au fost desecretizate. Luni vor fi trimise Parchetului 248 de ore de inregistrari Cine a gresit va plati

Jandarmeria Bucuresti a desecretizat convorbirile radio de la protestul din 10 august 2018, iar luni vor fi trimise Parchetului 248 de ore de inregistrari, a declarat sambata pentru HotNews. ro ministrul de Interne Marcel Vela. Cine a gresit va plati. Vor fi si sanctiuni administrative, a afirmat Vela.

VIDEO Marcel Vela, dupa ce Jandarmeria Bucuresti nu a desecretizat convorbirile de la mitingul din 10 august: Astept pana maine Cine isi permite sa tergiverseze isi risca propria cariera

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a dat termen pana maine Jandarmeriei Bucuresti pentru a desecretiza convorbirile din ziua mitingului din 10 august 2018 avertizand ca cine isi permite tergiversari in acest dosar isi risca propria cariera.

Ministrul de Interne anunta demiteri la Jandarmerie pentru tergiversarea dosarului 10 august

Sefi din Jandarmeria Bucuresti urmeaza sa fie demisi pentru ca au impiedicat punerea la dispozitia procurorilor a convorbirilor desecretizate din 10 august 2018, a anuntat la Realitatea Plus ministrul de Interne, Marcel Vela.

Ministrul Afacerilor Interne critica Jandarmeria Bucuresti pentru faptul ca nu a desecretizat convorbirile de la interventia din 10 august 2018. Avertismentul transmis de Marcel Vela (VIDEO)

Unitatile de jandarmi din Craiova, Constanta si Ploiesti au desecretizat convorbirile de la interventia din 10 august 2018, dar cea din Bucuresti nu, a declarat ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, in timpu.

UPDATE Convorbirile jandarmilor de la protestul din 10 august, desecretizate. Cine a gresit va plati!

Jandarmeria Bucuresti a desecretizat convorbirile radio de la protestul din 10 august 2018, iar luni vor fi trimise Parchetului 248 de ore de inregistrari, a declarat sambata pentru HotNews. ro ministrul de Interne Marcel Vela. Cine a gresit va plati. Vor fi si sanctiuni administrative, a afirmat ministrul de Interne.

Ministrul de Interne, AVERTISMENT pentru Jandarmeria Bucuresti: Astept iN ACEASTA SEARA sa declasifice convorbirile radio de la PROTESTUL DIN 10 AUGUST

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a declarat, vineri, pentru Hotnews, ca asteapta ca Jandarmeria Bucuresti sa declasifice in aceasta seara convorbirile radio de la protestul din 10 august 2018. Astept in.

Ministrul de Interne asteapta ca Jandarmeria Bucuresti sa declasifice in aceasta seara convorbirile radio de la protestul din 10 august

Ministrul de Interne, Marcel Vela, care cu o zi in urma a somat Jandarmeria Bucuresti sa declasifice convorbirile din ziua mitingului din 10 august 2018, nu a primit inca un raspuns in acest sens, declarand pentru HotNews. ro ca asteapta in aceasta seara.

Convorbirile radio ale jandarmilor de la protestul din 10 august au fost desecretizate: 248 de ore de inregistrari vor fi trimise, luni, la DIICOT

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a anuntat sambata dimineata ca Jandarmieria a desecretizat convorbirile radio purtate la interventia de la protestul din 10 august 2018. Este vorba despre.

Urmeaza demiteri masive la Jandarmeria Bucuresti. Anuntul facut de ministrul de Interne

Urmeaza demiteri masive la Jandarmeria Bucuresti, spune ministrul de Interne. Marcel Velea sustine ca masura este necesara deoarece Jandarmeria Bucuresti ar fi incercat tergiversarea livrarii.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )