Libnet.ro
UNICEF

05:15

Mircea Diaconu, despre interventia Jandarmeriei la mitingul din 10 august 2018: Dar, pentru Dumnezeu, au dat foc, ce sa fi facut jandarmii daca au dat foc?

B1 B1,
Mircea Diaconu, despre interventia Jandarmeriei la mitingul din 10 august 2018: Dar, pentru Dumnezeu, au dat foc, ce sa fi facut jandarmii daca au dat foc?

Mircea Diaconu, candidat la prezidentiale cu sustinerea ALDE si a Pro Romania, pare ca nu vede nimic in neregula la interventia Jandarmeriei la mitingul din 10 august 2018. Dar, pentru Dumnezeu, au dat foc, ce. continuă pe B1

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Mircea Diaconu, despre ce va face in caz ca va pierde alegerile

Candidatul independent pentru alegerile prezidentiale Mircea Diaconu, sustinut de catre ALDE, Pro Romania si Partidul Neoliberal, a declarat sambata, la Piatra-Neamt, ca nu.

Mircea Badea, despre scenariul alegerilor: Daca intra Mircea Diaconu in turul doi, e dauna totala!

Mai sunt 9 zile pana la primul tur al alegerilor prezidentiale. Campania este in plina desfasurare, iar cei 14 candidati care se vor regasi pe listele de vot pe 10 noiembrie inca mai au timp sa convinga romanii sa ii voteze. in contextul alegerilor, Mircea Badea spus joi seara, in cadrul emisiunii Sinteza zilei ca .

Barna, despre ultimul sondaj IMAS: Nu am intalnit niciun om pe strada sa spuna ca Mircea Diaconu va ajunge in turul doi

Candidatul USR la prezidentiale, Dan Barna, a reactionat la ultimul sondaj IMAS care il plaseaza pe locul patru, dupa Mircea Diaconu, Viorica Dancila si Klaus Iohannis. Acesta afirma ca realitatea din strada nu confirma sondajul si ca reprezinta o incercare de demobilizare a votantilor sai.

Mircea Diaconu, sincer despre sansele sale pentru Cotroceni

Candidatul independent la prezidentiale, Mircea Diaconu, sustinut de ALDE, Pro Romania si Partidul N.

Ce pensie are Mircea Diaconu, candidat la alegerile prezidentiale. Ar putea duce o viata lipsita de griji

A lasat actoria si vrea sa devina presedintele tarii. Mircea Diaconu, prezidentiabilul aliantei electorale ALDE-Pro Romania, Alianta pentru un om, are o pensie cu ajutorul careia ar putea duce o viata lipsita de griji. Mircea Diaconu pensie. Candidatul ALDE-Pro Romania ar putea duce o viata lipsita de griji Nu multi se asteptau ca Mircea Diaconu .

ALDE Sibiu da in judecata Facebook pentru ca ar aduce prejudicii campaniei lui Mircea Diaconu

Organizatia Judeteana ALDE a anuntat joi seara ca a chemat in judecata Facebook, la Judecatoria Sibiu, acuzand faptul ca aduce prejudicii campaniei electorale a candidatului la Presedintie Mircea Diaconu prin blocarea paginii de socializare a formatiunii politice, informeaza Agerpres.

Mircea Diaconu, prima reactie dupa cel mai nou sondaj IMAS

Candidatul independent la alegerile prezidentiale Mircea Diaconu a afirmat, joi, la Sinteza zilei, ca nu este atat de interesat de rezultatele sondajelor pentru ca are un program foarte incarcat, dar ca vom vedea.

Sinteza zilei. Mircea Diaconu, prima reactie dupa cel mai nou sondaj IMAS

Candidatul independent la alegerile prezidentiale Mircea Diaconu a afirmat, joi, la Sinteza zilei, ca nu este atat de interesat de rezultatele sondajelor pentru ca are un program foarte incarcat, dar ca vom vedea.

Mircea Diaconu, prezidentiabilul sustinut de ALDE-Pro Romania, invitat la interviurile HotNews.ro LIVE, vineri, de la ora 12.00

Candidatul independent la alegerile prezidentiale, Mircea Diaconu, sustinut de ALDE si Pro Romania, este invitatul interviurilor HotNews. ro LIVE, vineri, de la ora 12. Interviul va fi transmis pe conturile de Facebook si YouTube ale HotNews. ro. Cititorii HotNews. ro ii pot pune intrebari invitatului, folosind sistemul de comentarii de la finalul articolului. Comentariile vor fi moderate, iar cele continand injurii sau atacuri la persoana nu vor fi aprobate.

Mircea Diaconu: Criza in care se afla Romania i se datoreaza lui Iohannis si este fara iesire

Candidatul independent la alegerile prezidentiale Mircea Diaconu, sustinute de ALDE, Pro Romania si Partidul Neoliberal, a declarat joi, in cadrul unei intalniri cu electoratul din orasul Nasaud, ca situatia.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )