Libnet.ro
UNICEF

12:15

Norica Nicolai, mesaj pentru Guy Verhofstadt: inainte de a-ti lua biletul pentru Bucuresti, ar fi fost bine sa-mi dai, mie sau colegilor mei, un telefon

Antena3 Antena3,
Norica Nicolai, mesaj pentru Guy Verhofstadt: inainte de a-ti lua biletul pentru Bucuresti, ar fi fost bine sa-mi dai, mie sau colegilor mei, un telefon

Europarlamentarul ALDE Norica Nicolai ii transmite lui Guy Verhofstadt, liderul ALDE din Parlamentul European, ca nu stie cu cine are de-a face, dupa ce si-a anuntat prezenta la mitingul USR-PLUS si ii. continuă pe Antena3

Norica Nicolai, mesaj pentru Guy Verhodstadt, care va participa la mitingul USR-PLUS: Vei veni la Bucuresti pentru a-i sprijini pe copiii securistilor nostri sa devina securistii copiilor nostri

Europarlamentarul ALDE Norica Nicolai ii transmite liderului ALDE din Parlamentul European, Guy Verhofstadt, care va participa vineri la mitingul electoral USR-PLUS din Capitala, ca lista lista celor pe care el ii sustine geme de odrasle sau discipoli ai politiei politice comuniste. Vei veni la Bucuresti pentru a-i sprijini pe copiii securistilor nostri sa devina securistii copiilor nostri, este mesajul Noricai Nicolai pentru liderul ALDE din Parlamentul European.

Norica Nicolai, mesaj pentru Guy Verhodstadt, inainte de mitingul USR-PLUS: Vei veni la Bucuresti sa sprijini copiii securistilor

Europarlamentarul Norica Nicolai i-a transmis lui Guy Verhofstadt, liderul familiei ALDE din Parlamentul European, ca se pregateste sa vina la Bucuresti pentru a participa la un miting electoral al Aliantei USR-PLUS si sa ii ajute pe copiii securistilor nostri sa devina securistii copiilor nostri.

Ghinea, replica pentru Norica Nicolai: Se aude un schelalait isteric de la tomberonul politicii

Deputatul Cristian Ghinea, candidat pe lista USR-PLUS la alegerile europarlamentare, ii da replica europarlamentarului ALDE Norica Nicolai, dupa ce aceasta i-a transmis liderului ALDE din Parlamentul European, Guy Verhofstadt, ca lista USR-ALDE geme de odrasle sau discipoli ai politiei politice comuniste. Se aude un schelalait isteric de la tomberonul politicii, a fost reactia lui Ghinea.

Norica Nicolai (ALDE): Referendumul pe justitie nu poate fi validat

Referendumul pe justitie din 26 mai nu poate fi validat, pentru ca incalca si induce nevoia unor schimbari constitutionale, iar acest lucru nu este posibil, declara la RFI eurodeputata ALDE Norica Nicolai, candidata la un nou mandat in PE, scrie rfi. ro .

Norica Nicolai: Referendumul pe justitie nu poate fi validat

Referendumul pe justitie din 26 mai nu poate fi validat, pentru ca incalca si induce nevoia unor schimbari constitutionale, iar acest lucru nu este posibil, declara la RFI eurodeputata ALDE Norica Nicolai,.

Norica Nicolai afirma ca referendumul pe Justitie nu poate fi validat

Eurodeputatul ALDE, Norica Nicolai, a sustinut intr-un interviu la RFI ca referendumul pe Justitie dni 26 mai nu va putea fi validat deoarece induce nevoia unor schimbari constitutionale. Acest lucru, afirma eurodeputatul, nu ar fi posibil.

Eurocandidatul Norica Nicolai: Exista cateva directive care pot afecta foarte serios Romania!

Norica Neculai, candidat ALDE la europarlamentare, a afirmat, miercuri, ca .

Liviu Dragnea, mesaj pentru romani: Spiritul crestin sa ne faca mai chibzuiti, mai senini si mai iubitori

Liderul PSD si al Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, le-a transmis un mesaj romanilor care poarta numele de Constantin si Elena. Romanii ortodocsi si catolici ii sarbatoresc astazi pe Sfintii.

Huawei, mesaj pentru clientii din Europa

Grupul chinez Huawei crede ca Europa nu va urma exemplul SUA, care a decis sa sanctioneze compania chineza, pentru ca a fost un partener al firmelor europene de telecomunicatii timp de mai multi ani, a declarat ma.

Alexandru Mazare, mesaj pentru cei care se bucura ca fostul primar al Constantei este extradat: Sa aiba parte de dreptatea pe care a avut-o Radu in procesul in care a fost condamnat

Alexandru Mazare, fratele lui Radu Mazare, i-a criticat, luni, pe cei care se bucura ca fostul primar al Constantei este adus in tara din Madagascar pentru a fi incarcerat, spunand ca le doreste sa aiba parte de aceeasi dreptate pe care a avut-o si fostul edil in procesul in care a fost condamnat la noua ani de inchisoare.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )