Libnet.ro
UNICEF

10:00

Rares Bogdan, la mitingul PNL din Piata Victoriei: A venit vremea sa eliberam Romania de bolsevicii lui Dragnea (VIDEO)

B1 B1,
Rares Bogdan, la mitingul PNL din Piata Victoriei: A venit vremea sa eliberam Romania de bolsevicii lui Dragnea (VIDEO)

Peste 60. 000 de persoane au participat sambata dimineata la mitingul PNL organizat in Piata Victoriei din Capitala. La aceasta manifestare, Rares Bogdan, primul loc pe lista PNL pentru alegerile. continuă pe B1

Iohannis si-a anuntat prezenta la mitingul electoral al PNL din Piata Victoriei

Cateva zeci de mii de oameni participa, astazi, la mitingul electoral al PNL din Piata Victoriei din Capitala, iar la eveniment si-a anuntat participarea si presedintele Klaus Iohannis.

Ieri in Timisoara, azi in Bucuresti. Iohannis participa la mitingul PNL din Piata Victoriei

Presedintele Klaus Iohannis participa, sambata, la evenimentul de prezentare a candidatilor PNL la alegerile europarlamentare, care va avea loc in Piata Victoriei. Evenimentul e programat la ora 11.

LIVE VIDEO Ieri in Timisoara, azi in Bucuresti. Iohannis participa la mitingul PNL din Piata Victoriei

Presedintele Klaus Iohannis participa, sambata, la evenimentul de prezentare a candidatilor PNL la alegerile europarlamentare, care are loc in Piata Victoriei. Evenimentul a inceput la ora 11.

Klaus Iohannis va participa sambata la mitingul PNL din Piata Victoriei

Presedintele Klaus Iohannis va participa, sambata, in Piata Victoriei, la evenimentul de prezentare a candidatilor PNL pentru alegerile europarlamentare. Seful statului a fost prezent si la mitingul PNL de la Ia.

Ludovic Orban l-a comparat pe Iohannis cu un stejar, in discursul de prezentare de la mitingul din Piata Victoriei

Presedintele PNL, Ludovic Orban, l-a comparat pe seful statului, Klaus Ioahnnis, in discursul de prezentare de la mitingul PNL, cu un stejar care sta in calea furtunilor pornite de ciuma rosie. Presedintele Iohannis a participat sambata la mitingul PNL din Piata Victoriei, unde au fost circa 40 de mii de sustinatori ai liberarilor care si-au prezentat candidatii la alegerile europene din 26 mai.

in Bucuresti au loc, sambata, patru evenimente care impun restrictii de circulatie: Mitingul PNL, doua crossuri si Simfonia Apei

Politia Rutiera instituie mai multe restrictii de circulatie, sambata, in Capitala, pentru mitingul PNL din Piata Victoriei, pentru crossul Refresh ce va avea loc in zona Piata Unirii - Piata Constitutiei, pentru Crosul Universitatii Bucuresti ce are loc pe traseul Facultatea de Drept - Cora Lujerului, dar si pentru evenimentul Simfonia Apei, ce are loc pana duminica in zona Fantanilor de la Unirii.

UPDATE in Bucuresti au loc, sambata, cinci evenimente care impun restrictii de circulatie: Mitingul PNL, doua crossuri, un mars si Simfonia Apei

Politia Rutiera instituie mai multe restrictii de circulatie, sambata, in Capitala, pentru mitingul PNL din Piata Victoriei, pentru crossul Refresh ce va avea loc in zona Piata Unirii - Piata Constitutiei, pentru Crossul Universitatii Bucuresti ce are loc pe traseul Facultatea de Drept - Cora Lujerului, dar si pentru evenimentul Simfonia Apei, ce are loc pana duminica in zona Fantanilor de la Unirii. Tot astazi are loc si marsul Aresel - Ziua Internationala a Rezistentei Romilor.

In Bucuresti au loc, sambata, cinci evenimente care impun restrictii de circulatie: mitingul PNL, doua crossuri, un mars si Simfonia Apei

Politia Rutiera instituie mai multe restrictii de circulatie, sambata, in Capitala, pentru mitingul PNL din Piata Victoriei, pentru crossul Refresh ce va avea loc in zona Piata Unirii - Piata Constitutiei, pentru Crossul Universitatii Bucuresti ce are.

Klaus Iohannis: in Europa nu conteaza PSD fiindca au dovedit ca nu sunt in stare de nimic/ Aceasta catastrofa de guvernare PSD se va simti si in buzunarul nostru (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a fost prezent, sambata, la mitingul PNL din Piata Victoriei, la care au participat peste 60. 000 de persoane. Ne-am intalnit azi fiindca vin alegerile. Avem europarlamentare si.

Chirila, despre manifestatia de amploare din Piata Victoriei, unde va si canta: E important sa vorbim cu tinerii. Ei vor sa voteze, dar le e teama sa nu greseasca

Tudor Chirila i-a indemnat pe romani sa se alature manifestatiei Toti pentru Europa, ce va avea loc duminica, 19 mai, in Piata Victoriei.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )