Libnet.ro
UNICEF

12:15

Sefii Jandarmeriei urmariti penal in dosarul 10 August au incercat sa iasa la pensie, ca sa scape de raspundere (VIDEO)

B1 B1,
Sefii Jandarmeriei urmariti penal in dosarul 10 August au incercat sa iasa la pensie, ca sa scape de raspundere (VIDEO)

Informatii revoltatoare vin pe surse despre sefii Jandarmeriei, urmariti penal in dosarul violentelor de la mitingul Diasporei din 10 august. Aflati in concediu medical pentru 3 luni, Catalin Sindile si. continuă pe B1

Dosarul 10 August |Vela: E o legatura intre cei care au condus politic Ministerul de Interne si cei care au intervenit (VIDEO)

E o legatura intre cei care au condus politic Ministerul de Interne si cei care au intervenit la protestul diasporei din 10 august 2018, a declarat Marcel Vela, ministrul de Interne. Daca eu, intr-o luna, am.

Ministrul de Interne, Marcel Vela, despre 10 august 2018: Regizorii au fost oameni din sistem. Voi propune premierului schimbarea unor sefi ai Jandarmeriei

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a vorbit, joi seara, despre regizori ai incidentelor din 10 august 2018, spunand ca acestia au fost oameni din sistem, in legatura cu politicienii care au decis interventia in anumite etape in anumite moduri si premeditand-o in modul de organizare. Voi propune premierului schimbarea unor sefi ai Jandarmeriei, a anuntat Vela.

in afacerea 10 august 2018 a venit si vremea decontarii vinovatiilor individuale

Invitat joi seara in studiourile postului de televiziune Digi 24, ministrul de Interne din guvernul Orban, dl. Marcel Vela, a rostit un adevar pe care l-am intuit toti cei care am urmarit in dupa-amiaza si seara zilei de vineri, 10 august 2018 operatiunile provocatoare la adresa manifestantilor si dimensiunea fara precedent a incercarilor de reprimare desfasurate de trupele Jandarmeriei.

Marcel Vela, despre evenimentele din 10 august: Cei care au regizat aceasta mizerie trebuie sa plateasca

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a declarat, miercuri seara, la Prima TV, ca s-a urmarit compromiterea Jandarmeriei si reactionarea emotionala a jandarmilor la evenimentele din 10 august 2018, iar cei care au regizat aceasta mizerie trebuie sa plateasca, potrivit Agerpres.

Raetchi, dezvaluiri din raportul MAI: Jandarmeria a facut politie politica intre OUG 13 si protestul din 10 august. A vrut sa scoata o tentativa de lovitura de stat

Vicepresedintele Comisiei de aparare din Camera Deputatilor Ovidiu Raetchi a vorbit la Adevarul Live despre importanta desecretizarii dosarului 10 august, subliniind ca miza nu este pentru a aflat niste lucruri spectaculoase, ci pentru a se merge mai departe cu cercetarea adevarului. Acesta a dezvaluit ca in prima suta de pagini din dosarul intocmit de Carmen Dan exista o analiza facuta de Jandarmerie asupra a ce vorbesc oamenii pe Facebook.

VIDEO Fostii ministri Mihai Fifor si Razvan Cuc si deputatul PSD Luminita Jivan, audiati la DNA in dosarul mitei de la Directia de Drumuri Timisoara, in care sunt urmariti penal trei parlamentari PSD Fifor: Am vazut si eu in presa ce s-a intamplat Cuc:

Fostul vicepremier PSD Mihai Fifor si deputatul PSD Luminita Jivan, lider al filialei Caras-Severin, au fost audiati vineri dimineata la DNA Timisoara in dosarul spagilor care ar fi fost incasate de Directia Regionala de Drumuri Timisoara pentru PSD Arad, dosar in care sunt cercetati trei parlamentari de la PSD, intre care liderul filialei Arad, Dorel Caprar. Si fostul ministru al Transporturilor Razvan Cuc a fost audiat de procurori, sustinand ca nu are nicio treaba si ca probabil niste oameni s-au laudat ca il cunosc, scrie Opinia Timisoarei. 00 Razvan Cuc: Nu am nicio treaba cu acest dosar, niste oameni s-au laudat ca ma cunoscUPDATE 11. 40 Mihai Fifor: Spun cu toata fermitatea ca nu am cunostinta de ceea ce s-a intamplat in acest dosar, am vazut in presa.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )