Libnet.ro
UNICEF

16:00

Vicepremierul Aurelian Badulescu, inainte de audierile de la DIICOT: Acest dosar va lamuri intru totul cine si ce si-a dorit sa se intample la 10 august (VIDEO)

B1 B1,
Vicepremierul Aurelian Badulescu, inainte de audierile de la DIICOT: Acest dosar va lamuri intru totul cine si ce si-a dorit sa se intample la 10 august (VIDEO)

Vicepremierul Aurelian Badulescu a declarat, joi, inainte de audierile de la DIICOT din dosarul 10 august, ca speta va lamuri intru totul cine si ce si-a dorit sa se intample la mitingul. continuă pe B1

Viceprimarul Badulescu, dupa audierile de la DIICOT: Stanga si dreapta au creat 10 august 2018 (VIDEO)

Mitingul antiguvernamental al diasporei din 10 august 2018 a fost creat de stanga si dreapta, a declarat, joi, vicepremierul Aurelian Badulescu dupa audierile de la DIICOT. Eu nu pot sa spun.

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Badulescu, chemat astazi la DIICOT in dosarul 10 august A fost citata pentru vineri si Carmen Dan

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Badulescu, este chemat la DIICOT, joi dimineata, pentru a fi audiat ca martor in dosarul 10 august. Pentru vineri a fost citata de catre procurori fostul ministru de Interne Carmen Dan.

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Badulescu, citat la DIICOT in dosarul 10 august: Dupa ce voi da o declaratie procurorilor, voi face o justitie publica

Viceprimarul Capitalei Aurelian Badulescu a spus, joi, la intrarea in sediul DIICOT, unde a fost citat in calitate de martor in dosarul violentelor din 10 august 2018, ca dupa ce va da o declaratie in fata procurorului de caz, va face o justitie publica.

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Badulescu, chemat la DIICOT pentru a fi audiat in dosarul violentelor din 10 august

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Badulescu a fost chemat ca martor in dosarul violentelor de la 10 august. in cursul zilei de vineri este asteptata si Carmen Dan pentru a fi audiata.

AURELIAN BADULESCU: Am fost chemat la DIICOT in cauza cercetarilor din 10 august

Viceprimarul Capitalei Aurelian Badulescu a anuntat ca a fost chemat joi la DIICOT in legatura cu dosarul evenimentelor din 10 august, el precizand ca are calitatea de martor si ca va aduce noi lamuriri, informeaza News. ro, informeza News. ro.

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Badulescu, va fi audiat la DIICOT in dosarul 10 august

Viceprimarul Aurelian Badulescu va fi audiat, joi, la DIICOT in dosarul protestului diasporei din 10 august 2018. in cursul zilei de ieri, lucratori din cadrul Directiei de Combatere a Crimei Organizate au.

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Badulescu, va fi audiat de DIICOT in calitate de martor in dosarul 10 august

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Badulescu, va fi audiat joi, la DIICOT, in dosarul 10 august, in calitate de martor, a declarat acesta la inceputul sedintei Consiliului General de miercuri.

Aurelian Badulescu, la DIICOT: Voi lamuri intru totul cine si ce si-a dorit sa se intample pe 10 august

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Badulescu, a afirmat, joi, ca declaratia pe care o va da procurorilor va aduce multe noutati dosarul despre evenimentele din 10 august, iar la instanta va lamuri intru totul cine si ce si-a dorit sa se intample in acea zi.

Carmen Dan si Aurelian Badulescu, citati la DIICOT in dosarul 10 august: Cand ar trebui sa se prezinte cei doi in fata procurorilor

UPDATE:Viceprimarul Capitalei Aurelian Badulescu a fost citat, joi, la DIICOT pentru a fi audiat dosarul 10 august. Badulescu a anuntat ca are calitatea de martor. Au venit si mi-au.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2437 seconds )